Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásToplisták

TOP 30 vidéki wellness hotel Magyarországon – Relaxálj a legjobb szállodákban, mert megérdemled

3 perces olvasási idő

Ki ne szeretne nyakig merülni a jacuzziban, élvezni a szauna melegét, majd átadni magát egy jóleső masszázsélményének? Ha számodra is ez jelenti a tökéletes pihenést, akkor olvasd végig ajánlónkat, melyben elhoztuk a TOP 30 vidéki wellness hotelt!

TOP wellness hotelek a Dunántúlon

1. Thermal Hotel Balance Lenti****

Akár saját jacuzzid is lehet, ha a Thermal Hotel Balance-ban lakosztályt foglalsz. A családbarát wellness hotel játszótérrel, X-Box szobával, ingyenes sporteszközökkel és programok sorával vár az év minden napján. Wellness részlegük többféle szaunával és masszázzsal, medencével és bárral hívogat.

Programok Lentiben >>

2. Hotel Karos Spa Zalakaros****

A Hotel Karos Spa wellness részlege 4.000 m2-en kínál pihentető élményeket. Az úszó- és élménymedencék, a gyermekmedence, a jégbarlang és a szauna sziget mellett vízi tornákon is részt vehetünk. A saját kútból nyert termálvíz segít a regenerálódásban. 

Zalakarosi látnivalók >>

3. Hotel Kapitány Sümeg****+superior

Szívesen összekötnéd a wellness hétvégét egy történelmi utazással? Akkor irány Sümeg, és a Hotel Kapitány! Galériás medenceterében 5 beltéri, a belső udvaron pedig 2 várpanorámás kültéri medence található, emellett pedig masszázsszolgáltatások és testkezelések teszik még pihentetőbbé a látogatást. 

Programok Sümegen >>

4. Hunguest Hotel Pelion Tapolca

A tapolcai Hotel Pelion a híres gyógybarlang fölött található, és exkluzív wellness szolgáltatásokkal vár mindenkit. Jacuzzi, élmény-, gyerek- és termálmedence, infraszauna, bioszauna, gőzkamra színesítik a szolgáltatások palettáját. A gyógybarlang mikroklímája jótékonyan hat a légzőszervi megbetegedésekre.

Tapolcai programok >>

5. Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

Nívós wellness hotel Zalakaroson a Park Inn by Radisson, melynek különlegessége, hogy közvetlen átjárást biztosít a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőbe. Kicsik és nagyok számára egyaránt találunk itt élményeket, így mesestrand, adrenalin csúszdapark, szaunavilág, illetve vízgyógyászati- és masszázslehetőségek várják a vendégeket.

Zalakarosi látnivalók >>

6. Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****+superior

A Park Inn sárvári wellness szállója all inclusive ellátással várja vendégeit, akik számára korlátlan belépést biztosítanak a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe. A szállodából közvetlen átjárással juthatunk a Fürdőbe, ahol élményelemekkel felszerelt beltéri és kültéri medencék, hangulatos vízi csúszdák és relax szoba teszik színesebbé a kikapcsolódást.

Ezt nézd meg Sárváron és környékén >>

A legjobb wellness hotelek a Balatonnál

7. Hotel Wellamarin Zamárdi

A Balaton-parton álló négycsillagos, bababarát wellness szálloda lakótereit a feng shui elveit követve rendezték be, így a nyugalom és a harmónia garantált. A wellness részleg élménymedencékkel, gőzkabinnal, jégbarlanggal és gyertyafényes caldariummal segíti a relaxálást, amely csak a frissítő masszázsokkal lehet még ennél is kényeztetőbb élmény. 

Zamárdi programok >>

8. Residence Hotel Balaton Siófok****+superior

Kibővült és megújult wellness és spa oázissal, minden komforttal felszerelt szobákkal vár a Residence Hotel Balaton. A parthoz közeli, siófoki wellness hotelben Balaton-part közelében többek között gyerekmedencét, élménymedencét, jacuzzit, sókamrát és sokféle masszázst próbálhattok ki.

Siófoki látnivalók >>

9. Hotel Club Tihany****

Fél kilométer hosszú, saját, füves strandszakasszal is rendelkezik a Balaton-parton álló, családbarát Hotel Club Tihany. Wellness központja panorámás uszodával, többféle masszázzsal, hidro – és elektroterápiás kezelésekkel, pakolásokkal és kiegészítő terápiával várnak.

Tihanyi programok >>

10. Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred****+superior

Balatonfüred egyik legszebb pontján, közvetlenül a vízparton áll a Hotel Golden Lake Resort, melynek több szobája is a tóra néz. A családbarát balatoni wellness hotelben bébi- és gyerekmedence várja a piciket, a felnőttek a jacuzzi, masszázsok, tepidárium, sókamra, relax szoba, finn- és infraszauna jótékony hatásait élvezhetik.

Balatonfüred látnivalói >>

11. Holiday Resorts Balatonszárszó***+superior

Balatonszárszó üdülőövezetében találod a Holiday Resorts szállodát. A saját stéggel rendelkező hotelben csúszda és szabadtéri pancsoló várja a kicsiket, a szülőket és nagyszülőket pedig sókamra, napozóterasz, jacuzzi, finn szauna és többféle masszázs.

A kikapcsolódás jegyében a szálloda kerékpártúrákat, vitorlázást, szörfözést, kirándulásokat és bortúrákat is szervez.

Balatonszárszói látnivalók >>

12. Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj****

A Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található a Hotel Bonvino, mely az ország első aktív és borszállodája. Ne gondold azonban, hogy gyerekekkel nem érdemes ide foglalnod, hisz tágas szobák, gyerekmedence és játszótér is található itt. A wellness hotelben jacuzzit, élménymedencét, finn- és infraszaunát, gőzkamrát használhatsz, borvacsorákon és pincelátogatásokon vehetsz részt. 

Badacsonytomaji látnivalók >>

Wellness hotelek a középső országrészben

13. Thermal Hotel Visegrád****+superior

A Thermal Hotel Visegrád a bámulatos panoráma mellett különféle wellness szolgáltatásokkal és rendhagyó kezelésekkel várja vendégeit. A visegrádi wellness hotelben termálmedence, egzotikus masszázsok, gőzfürdő, tepidárium és speciális szaunaprogramok közül választhatunk.

Visegrádon ide érdemes elmennetek >>

14. Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

A Börzsöny erdeiben, csodás farönk épületben vár a családbarát Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, mely aktív és passzív kikapcsolódásra egyaránt számos lehetőséget kínál. A Patakpart wellness részlegen csendszoba, aromakabin, relax szoba és többféle szauna működik, de csatlakozhatsz szervezett túrákhoz is.

Kóspallagon erre érdemes elindulnod >>

15. Bodrogi Kúria Wellness Hotel Inárcs****

A Budapesthez közel fekvő Bodrogi Kúria századfordulós hangulatot idéző épületét gyönyörű fenyőerdő és egy csodás park veszi körül. A wellness hotelben külső és belső medence, élménymedence, infraszauna, finn szauna, jacuzzi és masszázs kezelések vehetők igénybe. A szabadtéri sportok kedvelőit teniszpálya és horgásztó is várja.

Inárcsi programok >>

16. Vital Hotel Nautis Gárdony****+superior

Közvetlenül a Velencei-tó partján, a gárdonyi kikötő szomszédságában épült fel a Vital Hotel Nautis. A bababarát wellness szállóban gyerekmedencét, játszószobát és játszóteret vehetnek birtokba a kicsik, szüleiket pedig élménymedence, gőzfürdő, sókamra, relax szoba és szolárium is kényezteti. 

Gárdonyban és környékén erre indulj >>

17. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****

Festői környezetben, a Prímás-szigeten áll a különleges kialakítású Portobello Hotel. Legfőbb attrakciója az Aquasziget Élményfürdő, mely egyben a szálloda wellness központja is. Sok más mellett gyógynövényes és rózsa szauna, relax szoba, napozóterasz, valamint többféle medence, csúszda és sodrófolyosó is megtalálható itt.

Esztergomi programok >>

18. Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom****

Ha Budapest közelében keresel dizájnos wellness szállodát, irány Herceghalom! Az Abacus Hotelben komplett életmódprogramokkal várják a felfrissülni vágyó vendégeket, Spa részlegükön vízi és szauna világ, relaxáló és szépítő kezelések vehetők igénybe, de gyerekmedence, úszómedence és napozóterasz is található itt.

Programtippek Herceghalmon >>

Wellness hotelek Kelet-Magyarországon

19. Hotel Délibáb Hajdúszoboszló

Rendkívül népszerű szálló Hajdúszoboszlón a Hotel Délibáb, melynek wellness részlegén egyedülálló összetételű gyógyvizes medence is található. A vendégek különféle kezeléseken vehetnek részt, a Délibáb Wellness Oázisban pedig sodrófolyosós élménymedence, szauna világ és számos masszázstípus fokozza a kikapcsolódás élményét.

Hajdúszoboszlói programok >>

20. Tisza Balneum Hotel Tiszafüred****

Gyönyörű környezetben, közvetlenül a Tisza-tó partján található a családbarát Tisza Balneum Hotel. A wellness szállodában játszóház, gyerek svédasztal és animációs programok várják a kicsiket. Balneum Spa részlegén finn szauna, gőzfürdő, fitness terem és többféle masszázs kapott helyet.

Tiszafüredi programok >>

21. Imola Hotel Platán Eger****+superior

Az egri Imola Hotel Platán Magyarország első felnőttbarát szállodája, amely színvonalas szolgáltatásai révén tökéletes pihenést nyújt. Gyógyászati részlegén reumatológiai és mozgásszervi betegségekben szenvedők találhatnak enyhülésre.Wellness részlegén illóolajos, bio- és széna szauna, sókamra, aromakabin éppúgy helyet kapott, mint a napozóterasz és a szolárium.

Látnivalók Egerben >>

22. Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa Sárospatak****+superior

A sárospataki Rákóczi-vár közelében találod a nívós Hotel Bodrog wellness szállodát, mely elnyerte az Év Szállása 2022 – Minőségi Díj I. helyezését. Spa részlegén öbbféle szauna, medence, jacuzzi, sókamra és számos masszázstípus is elérhető. Különleges hangulatú fitness termében a legmodernebb edzőgépeket próbálhatod ki egészséged megőrzése érdekében.

Sárospataki látnivalók >>

23. Sziget Hotel Nyíregyháza ****

Tudtad, hogy a hangulatos nyíregyházi szálló valóban egy kis szigeten áll? Az Erdélyi Major szabadidőpark öleli körül ezt a négycsillagos wellness hotelt, melynek minden szobája a tóra néz.

Felnőttek számára a finn szauna, medence és jacuzzi tökéletes ellazulást ígér, a gyerkőcök pedig birtokba vehetik a gyerekmedencét és a játszóteret.

Nyíregyházi programok >>

24. Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca****+superior

A Bükk-hegység gyönyörű, erdős környezetében áll a családok körében is népszerű Calimbra Hotel. A miskolctapolcai wellness szállodában sóbarlang, szolárium, jégzuhany és medence is található, a gyerekek pedig birtokba vehetik a játszóteret és az X-Box szobát.

Programok Miskolctapolcán >>

Wellness hotelek az Alföldön

25. Elizabeth Hotel Gyula****

A gyulai vár közvetlen szomszédságában épült fel az Elizabeth Hotel, melynek számos szobájából a vár fenséges látványában gyönyörködhetsz. A szálloda Tündérkert Wellness Centrumában napozóteraszt, aromakabint, szoláriumot és sóbarlangot éppúgy igénybe vehetsz, mint az élménymedencét és sokféle masszázst. 

Gyulai programok >>

26. Colosseum Hotel Mórahalom****+superior

A mórahalmi Colosseum Hotel 2022-ben immár másodszor hozta el az „Év Szállása – Minőségi Díj” I. helyezését, és első ízben a fődíjat. A szálloda vendégei számára közvetlen átjárást biztosítanak a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, ahol díjmentesen élvezhetitek a fürdő medence és spa szolgáltatásait.

Mórahalmi látnivalók >>

27. Duna Wellness Hotel Baja****

A szépséges Gemenci-erdő közelében épült fel a Duna Wellness Hotel, mely tökéletes találkozása a klasszikus stílusnak és a modern kor igényeinek. A bajai szálloda wellness részlegén élménymedence, jakuzzi, többféle szauna, gőzkabin, valamint fitness-terem várja a pihenni vágyókat, a gyerekeket pedig játszószoba és trambulin.

Programötletek Baján >>

28. Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely****

A hódmezővásárhelyi wellness szálloda védjegye egy közel 100 éves, helyileg védett Ginkgo-Biloba fa. De nem csak ezért érdemes ellátogatni ide, hiszen wellness részlegükön garantált a felüdülés. Csatlakozhatsz jógaórához, igénybe vehetsz számos masszázstípust, valamint gőzkamrát, szaunákat, jacuzzit és élménymedencét.

Hódmezővásárhelyi látnivalók >>

29. Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont****

A Four Points by Sheraton első magyarországi szállodáját Kecskeméten nyitotta meg, ahol minden a vendégek feltöltődését szolgálja. A legfelső szinten kialakított wellness részleg kínálatában úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő, relaxációs szoba és sokféle masszázs is található.

Kecskeméti programok >>

30. Grand Hotel Glorius Makó****

A Grand Hotel Glorius egy különleges hangulatú wellness hotel Szeged közelében, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi meg. A Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában áll, wellness részlegén szauna, masszázsok, jacuzzi, és napozóterasz is található.

Ezt nézd meg Makón >>

A frissítő kikapcsolódáshoz az ország legjobb vidéki wellness hoteleit megtaláljátok a Szallas.hu kínálatában, foglaljatok szobát még ma az élményekhez >>

(Fotók: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
85%
Imádom
Imádom
5%
Vicces
Vicces
2%
Hűha
Hűha
3%
Nem tetszik
Nem tetszik
4%
76 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Családi kiruccanás

    Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre

    2 perces olvasási idő
    Családi kiruccanás

    Lássuk a medvét! Medveébresztő a Veresegyházi Medveotthonban

    1 perces olvasási idő
    Programok hétvégére

    Ezekbe a múzeumokba ingyenes a belépés március 15-én

    2 perces olvasási idő