9.7

Gondtalan kikapcsolódás luxus környezetben Csopakon – Lago Apartmanok

1 perces olvasási idő

Azt már egyre többen tudjuk, hogy a Balaton igazi négy évszakos csodahely, de, hogy egész évben élvezhessük, elengedhetetlen a jól megválasztott helyszín és a szállás. Akár egy meleg nyári napon, vagy akár egy őszi szüreti hétvégén vennétek az irányt a Balaton felé, Csopakon megtapasztalhatjátok a felhőtlen kikapcsolódás, a kényelem és a luxus felső fokát a Lago Apartmanok egyikében. Csopak élettel teli, vízparti hangulata egyszerre keveredik a hegyvidéki lankák bor és gasztro élményeivel, melyek az év minden hónapjában lenyűgöző úti céllá teszik a települést. Ha pedig a tökéletes szállást keresitek, a Lago Apartmanok frissen felújított exkluzív apartmanjaiban nem fogtok csalódni. A modern, stílusos kialakítású apartmanok minden igényt kielégítő berendezései luxussal ötvözve teszik felejthetetlenné a kikapcsolódást az ide érkező családok és baráti társaságok részére.

Lago Apartmanok Csopak

Igényes, modern apartmanok a vendégek maximális kényelméért

A vízpart közelében található, luxus kivitelű Lago Apartmanok igazi okosotthonokként nem csak a kényelemre vágyóknak, de a technika szerelmeseinek is ideális választás lehet. A tágas apartmanok kényelmes elhelyezkedést biztosítanak akár 10, 6, illetve 4 fő számára is. A kertkapcsolatos deluxe apartmanok akár 10 fő befogadására is alkalmasak. A nagyobb apartmanban 6 fő fér el kényelmesen, itt 3 különálló hálószoba és 3 fürdőszoba szolgálja a zavartalan pihenést. Minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, az amerikai konyhás nappaliban pedig beépített sütő, mikró, kerámialapos tűzhely, vízforraló és kapszulás kávéfőző várja az itt megpihenőket. A 4 fő befogadására alkalmas apartman 2 hálószobával, 1 fürdőszobával és egy amerikai konyhás nappalival várja a gondtalan pihenésre vágyókat.
Nézd meg a szabad időpontokat >>

A hangulatos teraszon kényelmesen elfogyasztható akár a reggeli, akár a vacsora egy pohár csopaki bor társaságában. Az apartmanokhoz zárt, füvesített kert is tartozik, ahol a gyerekek játszani, a felnőttek napozni tudnak. Ha esetleg egy tikkasztó nyáron napon inkább a hűs szoba kényelmét választanánk, az apartmanokban klíma gondoskodik az ideális hőmérséklet megteremtéséről.
Még több részlet >>

Minden pár perces sétatávolságra

A Lago Apartmanok különlegesen kedvező elhelyezkedésük miatt könnyen megközelíthetőek, a környéken pedig szinte mindent megtalálható, amire szükség lehet a gondtalan kikapcsolódáshoz. Az apartmanok pár perces kényelmes sétára, nagyjából 600 méter távolságra találhatóak a csopaki strandtól. A kerékpár út közvetlenül az apartmanok előtt megy, így ha valaki szeretné kétkeréken felfedezni a környéket, csak ki kell tolni a biciklit a kapu elé. A közelben számos vendéglátó egység és bolt található. Sőt a tömegközlekedéssel, vonattal érkezőknek sem kell sokat gyalogolni, hiszen a vasútállomás is 700 méterre található.

Gondtalan kikapcsolódás luxus környezetben Csopakon - Lago Apartmanok
Tökéletes elhelyezkedés a Balatonnál

Színes programlehetőségek tavasztól őszig

Csopakon számtalan programlehetőség kínálkozik, a sportolásra, aktív pihenésre vágyók ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint a kisgyerekkel érkező családosok. A település és a vidék híres kiváló borairól, így ha kulináris élvezeteket kerestek a kikapcsolódásotok alatt, számos hangulatos borospince nyújt erre lehetőséget. Nem csak a nyáron érdemes ide ellátogatni, hiszen vitorlázásra, túrázásra tavasztól-őszig van lehetőség. Ha valaki pedig még pezsgőbb programokra vágyik, a csupán néhány kilométerre fekvő Balatonfüreden még gazdagabb programlehetőségek kínálkoznak.

Gondtalan kikapcsolódás luxus környezetben Csopakon - Lago Apartmanok
Csopak a híres borvidék

Éld át Te is a gondtalan pihenés élményét a Lago Apartmanok egyikében Csopakon! Élvezd a minden igényt kielégítő deluxe apartmanokat, melyek nem csak maximális komfortérzetet, de igazi szállodai hangulatot varázsolnak köréd.
Részletek és foglalás! >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
45%
Imádom
Imádom
36%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
18%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Lago Apartmanok- Kiknek ajánljuk?

9.7
Családoknak és Baráti társaságoknak, akár egy hosszú hétvégére, akár egy hosszabb tartalmas pihenésre.
9.7

Gondtalan kikapcsolódás

9.8

Modern stílusos szobák

9.6

Luxus környezet

Előnyök

  • +Minden igényt kielégítő felszereltség
  • +Luxus környezet
  • +Ideális választás az északi part szerelmeseinek is
  • +Kiváló kiindulópont balatoni kirándulásokhoz
  • +Tökéletes helyszín a borok és a gasztronómia rajongóinak
  • +85 ajándék programkupon, ha a Szallas.hu-n foglalsz!

Hátrányok

  • -Nem a te helyed, ha nem szereted a modern, stílusos berendezést
  • -Ha nem szereted a kényelmet
  • -Ha inkább a tengerpartra vágysz idén
Megnézem