Site icon Szallas.hu Blog

8 új lakosztállyal bővült a füredi Anna Grand Hotel


Festői környezetben, a balatonfüredi Tagore sétány szomszédságában található az elegáns Anna Grand Hotel, amely mostantól 8 új lakosztállyal és összesen 108 szobával várja vendégeit.

Junior lakosztály

Új lakosztályok az Anna Grand Hotel 250 éves épületszárnyaiban

A műemléki szálloda új lakosztályai az 1700-as évek végén épült, ún. Apáti és Traktér szárnyában kerültek kialakításra és a Blaha utcára néző épületrészének földszintjén találhatóak. Közel 250 évvel ezelőtt a pannonhalmi főapát itt, a Kossuth-forrás közvetlen közelében emeltetett szállást – innen az Apáti-ház elnevezés -. Később az egyre népszerűbb fürdő és ivókúrák idejére építtette a Főapát a Traktér-házat, ahol „traktálhatta”, vagyis vendégül láthatta a világi vendégeket is.

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred ****
Junior lakosztály

Cél: az exkluzív vendégélmény

Az új, egyedi kialakítású és hangulatú boltíves szobák kialakításakor az exkluzív vendégélményt tartották szem előtt a tervezők, mely mind belsőépítészeti megoldásaiban, mind méreteiben méltó a történelmi múlthoz és belvároshoz. Szempont volt, hogy az új folyosószárny teljesen elkülönüljön a hotel többi vendégszobájától, lehetőséget adva a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kiszolgálásra, szeparált elhelyezésre.

Az Anna Grand Hotel mellett az Ipoly Residence lakosztályai és szobái is megújultak.

Megújult az Étterem és a Díszterem

Az Anna Grand Hotel 2009-es nyitásának 10. évfordulóján az előremutató fejlesztések büszkeséggel töltik el a hotel dolgozóit, hiszen a prémium szobákon kívül teljesen átépültek és modernizálásra kerültek a szekciótermek, valamint megújult az Étterem és a Díszterem vendéglátó része is.

Foglalj mielőbb szállást a megújult Anna Grand Hotel elegáns szobáiban >>

Wellnessrészleg a füredi szállodában

Látnivalók és programok Balatonfüreden

A füredi múzeumokra ne csak esőprogramként gondoljunk! A Balaton-parti pihenés során kötelező megcsodálni a Jókai Mór Emlékmúzeumot, a Vitorlázeum – vitorlástörténeti interaktív kiállítást, a Vaszary Galéria alkotásai vagy a Helytörténeti Gyűjteményt. Gyerekekkel kihagyhatatlan program a Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpont, ahol a balatoni halak mellett az Adria élővilágával is megismerkedhetünk.

Bodorka Balatoni Vízivilág Látogatóközpont – Balatonfüred

A kalandok kedvelői kipróbálhatják az Extrém Kalandpark pályáit vagy hajóra szállhatnak és a Balaton közepén szelfizhetnek a türkizkék vízzel a háttérben. Családoknak jó mókát és lábkímélő városnézést kínál a Liliput kisvonat, amely 9 km-es túra során mutatja be a város nevezetességeit.

Aki pedig szívesen részt venne koncerteken, fesztiválokon vagy egyéb nyári eseményeken, az alábbi gyűjteményben garantáltan talál kedvére való programot:

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version