Site icon Szallas.hu Blog

Bababarát wellnesshotelek, ahol 2 éves kor alatt ingyenes a szállás


Családi wellnesshétvégét szervezel, de a babák szállásának árával nem kalkuláltál? Ne köss kompromisszumot, válassz olyan bababarát hotelt, ahol a kicsik is ingyenesen szállhatnak meg! Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 belföldi hotelt, ahol 2 éves kor alatt nem számolnak fel díjat a gyerekek után, így több marad a családi kasszában.

Bababarát wellnesshotelek Magyarországon

Danubius Health Spa Resort Aqua Hévíz****

A Balaton szomszédságában, a hévízi tófürdő közelében található hotel a család minden tagja számára tartogat meglepetéseket. Hévíz első all inclusive light szállodájának kínálata biztosítja a változatosságot, így a legválogatósabb csemete sem marad ízletes fogások nélkül. A Danubius Bubbles Club keretében nyáron és szünidőben animációs programok, valamint számos gyerekbarát szolgáltatás biztosítja a legkisebbek kikapcsolódását is. A hotelnek saját kertjében és kültéri játszóterén a gyerekek nyugodtan játszhatnak, amíg a felnőttek a parton vagy a medencében pihennek.

Foglald le mielőbb a hévízi wellnesshétvégét >>

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

2018-ban az Év Szállása Fődíj nyertese lett a zalakarosi Park Inn by Radisson Hotel, amely a méltán híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában található. A vendégek a szállodából egy fedett folyosón keresztül sétálhatnak át a fürdő épületébe, a hotel árai minden esetben tartalmazzák a fürdőbelépőt. A legkisebbek részére ingyenes babaágy áll rendelkezésére, a gyerekeknek szóló mesestrandon túl a hotel élményfürdővel, adrenalin csúszdaparkkal és komplex fürdőkúrákkal, vízgyógyászati- és masszázslehetőségekkel várja minden pihenni és kalandra vágyó korosztályt.

Tovább a zalakarosi szálloda oldalára >>

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

A Residence Ózon**** Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál, 710 méterre a tengerszint felett várja vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. A több mint 1000 négyzetméteren elterülő Residence Mountain Spa területén a testi és lelki felfrissülés élményét csodálatos kékesi panoráma koronázza meg. A Wellness Világban beltéri élménymedence, nyáron kültéri medence vízi bárral, fitness terem és Szauna Világ található, a kicsiket különálló gyermekmedence várja.

Még több fotó a bababarát szállodáról >>

Royal Club Hotel Visegrád****+superior

A Royal Club Hotel Visegrád a Dunakanyar festői hegységeinek ölelésében, a hangulatos történelmi belvárostól mindössze 400 méterre található. A szálláshely 49 korszerű szobával, napfényes lakosztályokkal és a testet-lelket megújító wellnessélményekkel várja vendégeit egész évben. Kisgyerekkel érkező családoknak fürdetőkád, asztali etetőszék, kiságy áll rendelkezésre, emellett a játszószoba, X box-szoba és gyerekkerékpár-kölcsönzés segíti a teljes kikapcsolódást.

További információk a visegrádi szállodáról >>

Nézz körül a szallas.hu oldalán! Még több bababarát wellnesshotel Magyarországon >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version