Bővülő programkínálat és vidéki idill Budapesttől mindössze egy rövid autóútra – Bagolyvár Vendégház Inárcs

1 perces olvasási idő

Létezik egy olyan szálláshely fővárosunktól csupán egy rövid autóútra, amely egyszerre nyújt tökéletes vidéki idillt csodás környezetben, belső wellnesst, játéktermet és ízletes ételeket. Ez a hely a Bagolyvár Vendégház Inárcson, ahol újabb programlehetőséggel bővült a repertoár novemberben. Fedezd fel az új lehetőségeket és add át magad a mesés kikapcsolódásnak.

Bagolyvár Vendégház Inárcs
Csodás környezet

Vidéki idill Budapest közelében: Bagolyvár Vendégház Inárcs

Disznótoros hétvégék soft all inclusive ellátással és élőzenével

A vidék egyik jellegzetessége a hideg időben, a disznótor. Ezt a hagyományt viszi tovább a Bagolyvár Inárcson. A téli időszakban megszokott játékterem és wellness lehetőségek mellett novembertől egy új programlehetőség is elindult, ez pedig az autentikus és interaktív disznótoros hétvége, ami január és március között még további három időpontban lesz megtartva. A megjelölt hétvégék szombatján a vendégek reggel 7 óra 30 perctől 16 óráig korlátlan étel- és italfogyasztás keretén belül kóstolhatják meg a laktató toros ételeket – pálinka különlegességekkel és élőzenével. A napot minden esetben egy kiadós, svédasztalos vacsora zárja 18 órától.

Megnézem a szabad időpontokat >>

Bagolyvár Vendégház Inárcs
Ínycsiklandó malacságok

Családoknak és szép korúaknak is ideális hely

A vendégek a kellemesebb időben is ki tudják használni a hely adottságait, legyen szó gyerekes családról, vagy az idősekről: kültéri medence, bérelhető tenisz-, és padel pálya, állatudvar, játékterem (benne darts, asztalitenisz, csocsó) és bringóhintó a fiatalabb, tavacska klasszikus fa híddal és egy gyönyörű füves területtel, kápolna, valamint belső wellness (benne fűtött vizű medencével és szaunával) pedig az idősebb korosztályt csábítja. A szolgáltatásokat a Bagolyvár Vendégház saját étterme teszi teljessé, ami minden időben biztosítja az ízletes és laktató ételeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Még több részlet >>

Bagolyvár Vendégház Inárcs
Belső medence tér

Kényelem mindenkinek

És ha már több korosztályról beszélünk, a Bagolyvár Vendégházban mindenkinek jár a kényelem: a szálláshely két épületből áll és mindkét épületben, egymástól jól elkülönítve érhető el akár nagyobb, 4-6 fős családi szoba, privát apartman teakonyhával, illetve kisebb méretű, kényelmes és csendes standard vagy superior kétágyas szoba.

Bagolyvár Vendégház Inárcs
Változatos szobák az eltérő igényeknek megfelelően

Wellness télen-nyáron

A Bagolyvárban a szabadtéri medence mellett (mely időszakosan van nyitva a melegebb hónapokban) egy fűtött, élményelemekkel ellátott medence, infra szauna és finn szauna kapott helyet. A belső wellness ráadásul kellemes, trópusi hangulatot áraszt a banánfákkal és az elrendezéssel. A felüdülést egy kiadós masszázs teszi teljessé, ami szintén elérhető – előre egyeztetett időpontban. Ide minden nap élmény betérni.

Bagolyvár Vendégház Inárcs
Bel és kültéri wellness élmények

Éld át a gondtalan pihenés élményét a Bagolyvár Vendágházban, Budapesttől mindössze egy rövid autóútra! Mesés környezet, pihentető wellness szolgáltatások, megannyi élménnyel karöltve. Részletek és foglalás! >>

(Képek: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
33%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
33%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%