Site icon Szallas.hu Blog

Luxusfaház a béke szigetén: Deer Forest Residence


Egy csipet luxus, egy kis wellness, és varázslatos környezet – ez a tökéletes nyaralás receptje. Fedezzétek fel a Somogy megyében, az erdők ölelésében megbújó Kaszó bájos vendégszeretetét és térjetek be a Deer Forest Residence-be, ahol dézsafürdő, szauna és az otthon kényelme vár rátok a 8 fős exkluzív faházban!

Kaszó aprócska településén végre átélhetitek azt a nyugalmat, mely után már régen ácsingóztok. A Dél-Dunántúli kis község ugyanis a béke szigete. Rejtőzzetek el a világ elől, fedezzétek fel az izgalmas kalandokat, és keressétek fel a Deer Forest Residence-t, ahol valódi testi-lelki feltöltődésben lesz részetek! Gyertek velünk, és találjátok meg a régen áhított harmóniát ebben a különleges, luxusházban!

Süppedős bőrkanapé és szuper megoldások

Attól a pillanattól, hogy beléptek az ajtón, tágas terekkel, természetes anyagokkal és valódi kényelemmel találkoztok majd. A rendezett, jól átgondolt bútorok az otthon melegét idézik, a funkcionális tárgyak pedig gondoskodnak róla, hogy a jól felszereltségre se legyen panasz. A mennyezeten fagerendák futnak keresztül, a hatalmas kandalló és a többszemélyes bőrkanapé pedig egy autentikus vadászház érzetét keltik. Gyűljetek össze a családdal vagy a barátokkal a fantasztikus nappaliban és élvezzétek ki a közösen töltött időt télen a ropogó kandallótűz melegénél, nyáron pedig a hűsítő légkondicionáló fuvallatainál! Kíváncsiak vagytok mi vár még rátok? Mutatjuk!

Megnézem a szabad időpontokat >>

Tökéletes felszereltség a maximális kényelemért

A minden igényt kielégítő szálláshelyen ki sem kell mozdulnotok, ha nem szeretnétek. A komfortos házban ugyanis mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet. A teljesen felszerelt és gépesített konyha luxus porcelánokkal és minőségi evőeszközökkel is fel van szerelve. A pulton éles kések sorakoznak, ha nem akartok a kotyogóssal bajlódni, akkor Lavazza kávégép is a rendelkezésetekre áll. A borhűtőben pedig minőségi borok és pezsgők állnak katonás rendben.

A négy igényes, makulátlanul tiszta szobában kényelmes, prémium kategóriás ágyakat találtok, rajtuk biomatracokkal és pamut ágyneművel. Ráadásul a HEPA légszűrőknek hála, a pollenmentes levegő is biztosítva van. 

Természetesen, ez még csak a bemelegítés volt, ugyanis a kertről még nem is beszéltünk…

Szaunától a fürdődézsáig


A csodaszép birtok ezer élményt ígér. A grillsütő és a szalonnasütő segítségével szép időben a szabad ég alatt készíthetitek el együtt a finomabbnál finomabb falatokat. Miközben a sercegő szalonna illata betölti a levegőt, a várakozók megmártózhatnak az erdélyi fürdődézsában, mely télen és nyáron is remek kikapcsolódási lehetőséget ígér. De ne hagyjátok ki a 10 fős finn szauna által kínált méregtelenítő lehetőséget sem, melyet a rendelkezésre álló illóolajokkal tehettek teljessé! Azoknak pedig, akik az esti borozgatáshoz pöfékelnének egyet, azt ajánljuk, hogy próbálják ki a humidorban lévő eredeti, kubai szivarokat!

Izgalmas programok Kaszón

Az aprócska település különleges kalandokat is rejt. Keressétek fel az erdei vasutat vagy az Ökoturisztikai Látogatóközpontot és ismerjétek meg jobban az itt élő fantasztikus élővilágot! Ha pedig valami egyedi programot szeretnétek, akkor a Lombkorona tanösvényt vegyétek fel a bakancslistátokra, ahol 9 méter magasan, 124 méter hosszan, interaktív feladatokat teljesítve sétálhattok a fák tetején!

A Deer Forest Residence nem csak a tökéletes nyaralás élményével ajándékoz meg titeket, hanem olyan életérzést is ad útravalóként, melyet sosem felejtetek el! Tovább a szálláshely oldalára >>

(fotók: szallas.hu)



Exit mobile version