Site icon Szallas.hu Blog

Barlangszállások, meseházak, jurták – Egzotikus bungalók Magyarországon

Egzotikus bungalók

Te is érezted már úgy, hogy nyaralásod során kipróbálnál valami egyedit, különlegeset, de nem tudtad, hol is keress egzotikus szállásokat Magyarországon? Hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttünk egy sor izgalmas és fantáziadús szálláshelyet, melyek életre szóló élménnyel ajándékoznak meg. Barlangszállások, meseházak, egzotikus bungalók Magyarországon.

Barlangszállások, meseházak, jurták – Egzotikus bungalók Magyarországon

1. Nautilis Étterem és Panzió Dabas

Mintha egy igazi hajó fedélzetén lennél, olyan hangulatba hoz a dabasi Nautilus Étterem és Panzió épülete. A Pest megyei szálláshelyen egyéni utazók, párok és családok is kényelmes szállást találnak, gyerekeknek ráadásul 6 éves korig ingyenes az itt-tartózkodás.

Dabason ezeket a programok ajánljuk >>

Nautilis Étterem és Panzió Dabas

2. Sirocave Barlang Apartmanok Sirok

Ha pároddal kettesben töltenétek el néhány napot egy különleges szálláshelyen, a Sirocave Barlang Apartmanok Sirokon kitűnő választás. A 300 éves barlangokból kialakított bungalók a nyugalom szigetei, ahonnan remek kirándulásokat tehettek a környéken.

Sirokon ezek a legjobb programok >>

Sirocave Barlang Apartmanok Sirok

3. Homoki Lodge Nature Quest Resort Ruzsatanya

A lovaglás iránt rajongó felnőtteket vár a Szegedtől 30 kilométerre fekvő Ruzsán a Homoki Lodge Resort. Ha szeretnél visszarepülni az időben, foglalj magatoknak egy két személyes jurtát!

Fedezzétek fel Ruzsa környékét is, itt vannak a legjobb programok >>

Homoki Lodge Nature Quest Resort Ruzsatanya

4. Fehér Tulipán Apartman Debrecen

Ha kisgyerekkel utaznátok, ne hagyjátok ki a debreceni Fehér Tulipán Apartmant! Ez a szálláshely minden szegletében maga Meseország, szinte várod, hol bukkan fel egy tündér vagy manócska. 

Ismerjétek meg a legjobb helyeket Debrecenben >>

Fehér Tulipán Apartman Debrecen

5. Körösparti Toszkán Nyaraló Szarvas

Mediterrán hangulatú önálló kiadó nyaraló a folyóparton a Körösparti Toszkán Nyaraló Szarvas. A saját stéggel rendelkező szálláshelyen egyszerre 6 vendég pihenhet kényelemben.

Szarvason és környékén ezeket a programok próbáljátok ki >>

Körösparti Toszkán Nyaraló Szarvas

6. Tőzike Jurta Zalalövő

Az Őrség kapujában várja a családokat, párokat a Tőzike Jurta Zalalövő, mely igazán kellemes és egzotikus bungaló. A frissen megnyílt jurta szállás autentikus stílusú berendezése még inkább fokozza a történelmi hangulatot.

Fedezzétek fel a legizgalmasabb programokat Zalalövőn >>

Tőzike Jurta Zalalövő

7. Hetedhét Nap Háza Őriszentpéter

Az organikus építészet jegyében készült a Hetedhét Nap Háza Őriszentpéteren. A különleges erdei szálláshely a magyar népmesék hangulatát idézi, ahol családok, párok, baráti társaságok találnak tökéletes csendet és nyugalmat.

Ezeket a helyeket keressétek fel Őriszentpéter környékén >>

Hetedhét Nap Háza Őriszentpéter

8. Egzotikus Kert Bungalók – Balatonalmádi

Laktál már hordóban, teljes kényelemben? Ha imádod az egyedi helyeket, légy az Egzotikus Kert Bungalók vendége Balatonalmádiban! Különleges kialakítású szálláshely egy mediterrán botanikus kertben, ahol családok és párok is feledhetetlen napokat tölthetnek. 

Balatonalmádi és környéke színes programokkal várnak >>

Egzotikus Kert Bungalók – Balatonalmádi

Ha a legkülönlegesebb szálláshelyeket szeretnéd kipróbálni belföldön, válassz a szállás.hu ajánlatai közül! Foglalásodat néhány kattintással elküldheted oldalunkon vagy applikációnkban >>

(fotók: szallas.hu)


Válogass tovább kedvedre: Tematikus és különleges szálláshelyek, amik egy egészen más világba repítenek


Exit mobile version