Site icon Szallas.hu Blog

Elbűvölő erdei faházak, ahol télen is élmény a pihenés


Családi pihenést tervezel, születésnapot ünnepelnétek a barátokkal vagy egyszerűen csak magányra vágysz? Egy erdei faház mindhárom alkalomra tökéletes választás lesz!

A következő szálláshelyek különösen télen nagyon hangulatosak, amikor egy karnyújtásnyira a természettől gyönyörködhetünk a havas táj látványában. Ezeken a helyeken garantáltan nem kell tartanod sem a szomszédok veszekedésétől, sem az autók zajától. Kapcsold ki a mobilod, hagyd otthon a tabletet és élvezd a természet csendjét!

Erdei Kisház Noszvaj

Az Erdei Kisházat neked találták ki, mivel most épült, minden új és színvonalas. A konyhákban mindent megtalálsz. Az ágyak kényelmesek, közép-kemény IKEÁ-s matracokkal. A szobák egy része hűvös és sötét (földszint), a többi világos, és akár a napfelkeltét is nézheted az ágyadból.
A szobákban sok fogas és polc található, de ha egyszerre 4-5 eszközt kell töltened, az sem probléma:)

Vendégbloggerünk élménybeszámolója >>

Kiskemence Faház Szatta

Vas megye és Zala megye találkozásánál, erdők által közrefogott, kis lélekszámú mesebeli faluban várja vendégeit egy gerendákból épített, a környezetbe illő házikó. Minden évszakban, minden korosztálynak felejthetetlen élményben lesz része, akik, ha csak pár nap erejéig, de el akarnak bújni a „világ” zajai, szagai és nyüzsgése elől, és még a technika kényelmes, szórakoztató, „nélkülözhetetlen” eszközeit is képesek a hátuk mögött hagyni.

Foglald le most szállásod >>

Hópihe Faház Bakonynána

„Reménykedünk abban, hogy minden idelátogató egy életre szóló élménnyel távozik majd tőlünk!”

A Hópihe Vendégház a Bakony festői vidékén helyezkedik el, Zirc és Várpalota közötti háromszögben. A téli sport szerelmesei megtalálják a kedvükre való lehetőséget az Eplényben található Sí Arénában, amely szintén csak tíz percre található. A fűthető faház maximum 4 fő elhelyezését tudja biztosítani, a hálószoba egy darab 2 személyes franciaággyal, a nappali két személyessé nyitható kanapéval, konyha- étkezővel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Az udvarban pedig egy fával fűthető kerti dézsa segít a mindennapi stresszt elengedni!

Kattints a további részletekért >>

Őze Tó és Faház Bárdudvarnok

Ha szeretnél a világ zajától kicsit elvonulni, kikapcsolódni, pihenni vagy éppen a bakancslistádról csak ez az élmény hiányzik, akkor itt a helyed! A Zselic szívében Kaposvártól 10 km-re, egy kicsiny településen 0.5 ha halastó, és vele együtt a tó szigetén álló rusztikus faház kiadó, amit az egyedi bútorzat tesz különlegessé. A szállóvendégek részére díjmentes a tóban a horgászási és csónakázási lehetőség. A szálláshely csak ápr. 1. h és dec. 15. v között tart nyitva.

Még több fotó a különleges házikóról >>

Sombereki Horgásztó Rönkház Somberek

Somberek település Baranya megyében található, Mohácstól 8 km-re és Pécstól 32 km-re. A hangulatos rönkházakban három- és négyfős napfényes, tóparti apartmanok foglalhatók, a 8 apartmanban összesen 28 főt tudnak elszállásolni. A szállás teljesen felszerelt konyhával, külön fürdőszobával, törölközővel és ágyneművel, teljes kényelemmel áll a vendégek rendelkezésére.

Még több fotó a hangulatos szálláshelyről >>

Családbarát Faház Kehidakustány

Közvetlenül a termálfürdő mellett található a légkondicionált, 70 nm-es faház, amely fenyőbútorokkal felszerelve igazán autentikus, erdei hangulatot biztosít. A szálláson 2 különlégterű hálószoba franciaágyakkal, nappalival és fürdőszobával rendelkezik. A közeli étteremben reggeli és félpanziós ellátás is igényelhető.

Kattints a további részletekért >>

Erdei Faház Isaszeg

Isaszegtől és Péceltől egyaránt 6-6 km-re található ez a szép faház, a Gödöllői-dombság lankái között. A környék ideális gyalog- és kerékpártúrákra, de a budapesti, isaszegi, gödöllői stb. kirándulások, városlátogatások is melegen ajánlhatóak. Maga a ház egyedi tervek alapján készült, a földszinten kapott helyet a nagy nappali konyhával, fürdőszobával kiegészítve. A faházhoz kapcsolódik egy nagy terasz is, panorámás kilátással a közeli dombokra, erdőkre.

További részletek a faházról >>

Color Rönkház Zalalövő

Őriszentpéter közelében, a Borostyán-tó partján egy rönkből készült négy évszakos, igényesen kialakított rönkfaház családok, baráti társaságok számára kiadó. Gyere el és pihend ki a mély sötét éjszakában, a víz csobogása mellett stresszes napjaidat! Az épület 7-8 fő elhelyezésére alkalmas. Az ételek elkészítését teljesen felszerelt konyha, fedett bográcsozó, grillező biztosítja.

Még több fotó >>

Akác Tanya Faházak Újlengyel

Az újlengyeli faházak rendezvények és a kikapcsolódni érkező vendégek számára is igyekeznek biztosítani a családias hangulatot, a nyugodt környezetet és eltávolodást a város zajától. Az Akác tanyán a finn faházak, a különleges finn szaunákból és fürdődézsákból álló Sauna Boulevard, a búboskemencés grillterasz, a vendégekkel együtt kialakított programok (kolbásztöltés, pusztaolimpia, szauna- és virgácsprogramok) teszik teljessé az itt-tartózkodást.

Tölts el egy romantikus hétvégét Újlengyelen >>

Székely Gerendaházak Geresdlak

Geresdlak egy festői részén, a „Grinnyének” becézett szőlőhegyen székely gerendaházak kínálnak hangulatos, nyugodt pihenést. A vendégházak összkomfortosak, kültéri jacuzzival és finn szaunákkal felszereltek és örömmel látják vendégül a kutyákat és cicákat is.

Olvass tovább >>


Exit mobile version