4 csillagos kulisszatitkok Esztergom szívéből – Grand Hotel Esztergom**** és a nagy nyitás

1 perces olvasási idő

Less be a kulisszák mögé! Most nem csak megismerheted hazánk egyik legújabb 4 csillagos szállodáját, de egyenesen a szállodaigazgató kalauzol el a nyitásig vezető pillanatig. Ugyanis 2021 nyarán ismét bővül Magyarország és Esztergom 4 csillagos szálloda kínálata, a Dunakanyar egyik legszebb városában, a Prímás-sziget festői környezetében nyitja meg kapuit a Grand Hotel Esztergom ****. A konferencia és wellness szállodát grandiózus terek, letisztult, modern belsőépítészeti és design megoldások, 126 kifinomult szoba, valamint 23 luxus lakosztály jellemzi. Itt a kiválóság nem csak a külcsín, de a belbecs fontos eleme is.

De milyen élmények várnak egy 4 csillagos superior szállodában, mitől lesz exkluzív a hotel és a wellness részleg? Gorotvai Viktor, a Grand Hotel szállodaigazgatója elmondja, 2021 júliusától pedig Te is megtapasztalhatod a 4 csillagos újdonság élményét!

Mikor nyit a Grand Hotel és mire számíthatnak a leendő vendégek?

A tervek szerint 2021 július 1-én nyit a ház. Minőségi vendéglátással és profi szakemberekkel várjuk a vendégeket modern, sokszínű szolgáltatásokkal egy elegáns, de barátságos környezetben. Besorolását tekintve 4 csillagos superior szálloda leszünk exkluzív wellness részleggel.

Családokat is vártok a szállodába?

Abszolút! Pepper, a szálloda beszélő robotja várja majd az érkező gyerekeket a lobbyban. Pepper egy robotgyerek, aki képes elcsevegni gyerekekkel, vagy akár útbaigazítást, tájékoztatást adni a felnőtteknek. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek nagyon fogják szeretni, ilyennel máshol itthon nem találkozhatnak. És akkor a 700 nm-es rekreációteret még nem is említettem, ami nem csak kicsiknek, felnőtteknek is óriási élményt nyújt majd.

A wellness részlegre úgy is lesz igény, hogy a szomszédban van a városi fürdő?

Persze, a Grand Hotel Esztergom**** tetőtéri wellness részlege egy kisebb befogadóképességű, exkluzív „adults-only” wellness, azaz csak felnőttek számára elérhető. A szaunavilággal, gőzfürdővel és csodálatos panorámával igazi luxus élményt nyújt.

De szállodánk vendégeinek az Aquasziget korlátlan használata biztosított 2021. július 01-től szeptemberig.

Ha minden igaz, egészen nagy konferencia kapacitással rendelkezik a ház. Számítotok ilyen jellegű forgalomra is?

Természetesen, sőt! A szálloda kivételes bankett és rendezvény kapacitással bír. Méretét, felszereltségét és jellemzőit tekintve is hiánypótló a régióban, és merem megkockázatni, hogy országos szinten is élmezőnyben vagyunk minőség és adottságok tekintetében.

Miként kerültél a szálloda élére? Esztergomi lakos vagy?

Én Budapesten élek a családommal, de Esztergom és a Dunakanyar gyermekkorom óta nagy szerelem. Korábban is Budapesten kívüli szállodákban kerestem a kihívásokat, azt gondolom, hogy a belföldi turizmusban óriási lehetőség van, pláne most.

Esztergom óriási fejlődésen megy keresztül ezekben az években. Milyen szerepet fog játszani a város életében a szálloda?

Igen, nagy örömünkre szolgál, hogy részesei lehetünk a város fejlődésének, és bízunk benne, hogy nagyban hozzájárulhatunk. Nagy hangsúlyt fektetünk már most arra, hogy a városban felfedezhető látnivalókat, szolgáltatókat megmutassuk a vendégeknek, és velük együtt tegyük az ittlétüket emlékezetessé.

A belföldi turizmus becslések szerint szárnyalni fog az elkövetkezendő időben. Milyen szezonra számítanak a nyáron?

Bár csak a nyár közepén nyitunk, már elindult az értékesítés, és azt látjuk, hogy nagy az érdeklődés. Azt gondolom, hogy nagy előnyünk, hogy Budapesthez közel vagyunk, de mégis messze a nyüzsgő városi élet zajától, közvetlen a Pilis lábánál. Nyitási kedvezményünkkel az első vendégek nagyon kedvező áron lehetnek részesei a „Grand életérzésnek”. Egy biztos, mi minden erőnkkel azon vagyunk és leszünk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk.

Nem okoz nehézséget a képzett munkaerő megtalálása az elmúlt év nehézségei után?

Az utóbbi időszakban sajnos nagyon sok szállodás hagyta el a szakmát, így nincs könnyű dolgunk. Szerencsére a csapat nagy része már megvan, akik emberileg és szakmailag is képviselik azt a színvonalat, amit kitűztünk célul, de még mindig várunk több pozícióra is jelentkezőket, úgyhogy ezúttal is bátorítok mindenkit!

4 csillagos kulisszatitkok Esztergom szívéből - Grand Hotel Esztergom**** és a nagy nyitás

Éld át Te is a 4 csillagos szolgáltatások és az exkluzív környezet adta „Grand élményt”. Fedezd fel a Dunakanyar egyik legszebb városát és élvezd Esztergom szépségeit a szobád ablakából. Igen, a Grand Hotel Esztergom **** nem csak a színvonal tekintetében tette magasra a mércét, de az elhelyezkedésének köszönhetően egyenesen a szobátokból csodálhatjátok meg a Bazilikára nyíló páratlan panorámát.

Még több „Grand élményért” és a foglalás részleteiért, kattints >>

(Fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%