Site icon Szallas.hu Blog

Hangulatos szaunás vendégházak, ahol a hűvös napokon is izzadhattok


Minél hűvösebb van odakint, annál jobban esik egy forró szaunában izzadni. Az ősz tehát tökéletes időszak, hogy egy hangulatos szaunás vendégház felé vegyétek az irányt! Napközben kirándulhattok egy jót, majd a csípős levegőről beesve relaxálhattok a szaunában. Segítünk a legjobb helyet megtalálni: 13 vendégház szaunával, ami igazi feltöltődést kínál! Az már csak hab a tortán, hogy a legtöbbhöz még jacuzzi is jár.

SpaHome Villa Dombóvár

13 bájos vendégház szaunával, ahol jól fog esni az őszi wellness:

Madárcsicsergős, csillagnézős menedékhely: Vendvidéki Pihenőházak Felsőszölnök

A dombok közé ékelődött őrségi faluban nyugodt emberek és gyér autóforgalom fogad, itt tényleg feltöltődhettek a városi rohanás után! Az ország legnyugatibbb csücskében található, ahol madárcsicsergésre ébredhettek, este pedig millió csillag ragyog az égen a fényszennyezés híján. Vegyétek birtokba a kétszintes, kényelmes házat, szaunával és merülőmedencével!

Fedezzétek fel mi mindent lehet csinálni az Őrségben! >>

A veszprémi vár panorámájával: Galéria Wellness Vendégház Veszprém

Veszprém legszebb részén pihenhettek, úgy, hogy az ablakból és az udvarról a vár látványa tárul elétek. Történelmi hangulat, mégis kertvárosi csend fogad, a kétszintes és teljesen felszerelt házhoz pedig jacuzzi és szauna is tartozik. 

Veszprém számos látnivalóját és programjait itt találjátok >>

Pihenés a Bakony legmagasabban fekvő településén: Boróka Apartmanház Hárskút

Ha a vadregényes természet közelsége vonz, ez a kiadó ház szaunával nem fog csalódást okozni. Összesen 4 apartman van 12 fő részére, amit külön-külön is lehet foglalni, de akár nagycsaládos vagy baráti kikapcsolódáshoz is tökéletes. A 10-12 fős luxus szaunaház a nagyméretű udvaron található, mely tele van színes és illatos növényekkel, sütögetőhellyel és pihenőtérrel is.

A szomszédos ékszerdoboz, Zirc és Bakonybél programkínálata >> 

Romantikus hangulat pároknak: Tulipán Vendégház Kárász

Ez a szaunás vendégház garantáltan elvarázsol hatalmas, gyümölcsfás kertjével és privát wellness helyiségével! 2 darab 2 fős szobával várnak, éspedig nem akármilyennel. A deluxe apartmanban az üveg oldalú élménykád mellett saját infraszauna is helyet kapott, míg a romantikus apartmanban többek közt látványkandalló és hangulatvilágítás vár. Bújjatok össze egy esti csillagnézésre, használjátok ki a wellnesst és kiránduljatok a Kelet-Mecsek festői tájain!

Önálló, kiadó ház szaunával a természetben: Börzsöny Wellness Vendégház Borsosberény

Mivel az összesen 11 férőhelyes házat egyszerre csak egy társaságnak adják ki, így teljesen zavartalan lesz a pihenésetek. Semmi nyüzsgés, stressz, csak a Börzsöny nyújtotta kristálytiszta levegő, nyugalom, és persze a fák ölelése. A kinti jacuzziban roppant hangulatos a hűvös őszi napokon ejtőzni, a szaunatér pedig bent került kialakításra.

Programtipp: Drégely vára, a Bánki-tó és a Nógrádi Vadaspark mind-mind gyorsan elérhető autóval a szállástól! 

Szaunás vendégház egy csipet luxussal: SpaHome Villa Dombóvár

Íme egy modern, igényesen kialakított vendégház szaunával és jacuzzival, ahol úgy érezhetitek magatokat, mint egy többcsillagos szálloda privát wellness részlegén! Az is szuper, hogy a hely csakis a tiétek, senkivel sem kell osztozkodni rajta. 3, stílusosan berendezett szoba és hangulatos kerthelyiség vár, ahol a napi kirándulás után éjszakába nyúlóan lazíthattok a pezsgőfürdőben vagy izzadhattok a szaunában.

Tipp: Ha már itt jártok, érdemes megnézni a dombóvári Fekete István Múzeumot vagy a Gunarasi Gyógyfürdőt!  

Körös-parti vendégház szaunával és saját stéggel: ZsoLi Vendégház Gyomaendrőd  

Itt aztán minden van: zöld környezet, privát stég a Körös-holtághoz, hatalmas udvar, és rengeteg lehetőség az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. Hogy mit is tudtok itt csinálni? Csónakázni, pecázni, a szauna és jacuzzi révén vár a wellness is, de lehet túrázni és biciklizni is. Összesen 2 szoba van, és a kutyát-macskát ingyenesen elszállásolják! 

Gyomaendrődi programkínálat >>

Karnyújtásnyira a legjobb fürdőktől: Rosemary Apartmanok Hajdúszoboszló

A Hungarospa fürdőkomplexumtól 500 méterre egy szuper szállást találtok: 4 remekül felszerelt apartmant, amihez a szezonális kinti medence mellé egész évben működő jacuzzi és szauna is jár. Csendes helyen van, viszont a közelben minden elérhető egy kellemes sétával. 

Hajdúszoboszló látnivalói és programjai >>

Wellness a Zemplén ölelésében: Hollókői Vendégház Abaújszántó

Gyönyörű vidéken, dombok és erdők között töltekezhettek: ez a barátságos, szaunás vendégház 5 szobával vár. Ezek közül az egyik igazi falusi stílusban, parasztbútorokkal lett berendezve. Élvezzétek a friss, tiszta levegőt, a belassult, nyugodt atmoszférát, és ha a (díjmentes) szaunás relaxálás nem elég, fizessetek be a dézsafürdőre is!

Abaújszántó és környékbeli látnivalók >>  

Program tippek a Zempléni-hegységben:

A béke szigete a Duna mellett: Duna-party Vendégház Majosháza

Ha a víz elem tölt fel titeket a legjobban, ne is keressetek tovább. Közvetlenül a ráckevei Duna-ág legszélesebb pontjánál fekszik a szaunás vendégház, ahol festői a naplemente és rendkívül hangulatos a kerthelyiség. Kis szobák, nagy teraszok, sok zöld, és olyan wellness szolgáltatások várnak a „sima” szaunák mellett, mint gyógynövényes szauna vagy sószoba. Béreljetek csónakot, grillezzetek, vagy csak ejtőzzetek a kerti pihenőszékekben, a víz mellett!

Szakrális hangulat és finom borok: Kopácsi Füves Porta Csempeszkopács

Az Árpád-kori templom mellett található porta egy sajátos hangulatú, nagyon csendes és nyugodt környéken fekszik. 3 apartmanja van, emellett szaunája, jacuzzija és dézsafürdője, valamint egy saját kis pincéje is, ahol a helyi, Mándli borház finomabbnál finomabb borait kóstolhatjátok végig. Ha sétálnátok egyet a közelben, vegyétek az irányt a Rába-partja felé!

Bűbájos faház szaunával: Ilona Vendégház Kismaros

Dunakanyarban megbújó faház szaunával, jacuzzival és gondozott kerthelyiséggel? A vendégértkelések is azt bizonyítják, hogy kiváló szálláshelyről van szó. A vendégház mellett 3 darab bájos kis faház áll az udvaron, mindegyik 2 fő részére foglalható, és mindegyik hangulatos terasszal rendelkezik. Fedett jacuzziban és szaunában is lazíthattok, vagy lesétálhattok a Duna-partra egy romantikus naplementére!  

A Dunakanyar rengeteg kincset rejt, nézzétek meg a választékot itt >>  

A nevében minden benne van: Nyugalom Az Erdő Közepén Vendégház Ruzsa  

Mesebeli helyre invitálunk: a takaros parasztház egy alföldi tanyán fekszik, de a szállásadó nem lakik ott, így csak a tiétek a terep. Az erdők nyugalma és csendje ölel körbe, az 1 hektáros udvaron az ingyenesen elszállásolt kutya-macska is istenien fogja érezni magát. Az összesen 5 férőhelyes házhoz tartozik egy benti finn szauna és egy kinti jacuzzi. Üljetek ki, hallgassátok a csendet, és élvezzétek, hogy itt bizony se internet, se térerő nincs!

Az egyik legközelebbi település, Mórahalom sok látnivalóval és programmal vár >>

Melegedjetek és relaxáljatok a szaunákban, amikor odakint csípősre fordul a levegő! Irány egy szaunás vendégház, vagy egy elbűvölő kis faház szaunával! További szaunás szálláshelyek >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version