Site icon Szallas.hu Blog

Hévíz tarolt! Bekerült Európa 20 legjobb úti célja közé


Hévíz ismét tarolt a termál fürdővárosok között! Az egyik legnagyobb dicséret egy európai turisztikai célpont számára az, ha egy közönségszavazáson döntenek úgy, hogy bekerül a „European Best Destination” verseny legjobb 20 helyezettje közé. A 2019-es győzelem Budapestet illette, ezúttal pedig Hévíz is remekül teljesített, 2020-ban az előkelő 12. helyen végzett a szavazatok alapján. Ezzel maga mögé utasította Prágát és Madridot is. 

Hévíz ismét tarolt a termál fürdővárosok között!

Hévíz tarolt! Bekerült Európa 20 legjobb úti célja közé

A termál fürdővárosok közül Hévíz lett a legnépszerűbb, ami azért is hihetetlen eredmény, mert a szavazás során több mint 600.000 szavazat érkezett a turisztikai szempontból rendkívül izgalmas megmérettetésen. Tovább fokozza a büszkeségünket, hogy német, angol, norvég, osztrák, orosz és ázsiai utazók is örömmel szavaztak a magyar fürdővárosra. Hévíz ezzel az eredménnyel elnyerte az Európa Egészség Fővárosa elismerő címet 2020-ban! 

A Szallas.hu utazói is rajonganak a hévízi élményekért!

Több mint 7000 értékelés alapján a 10 pontból 9.8-at zsebelt be magának Hévíz a szállás.hu oldalán, a látogatók nagy része nyugodtnak, tisztának és modernnek találta utazása során a települést. Bizony, nem csak a tavat értékelték! 

Hangolódj rá Hévíz legjobb programjaira >>

Hévíz a 12. helyen végzett a European Best Destination versenyen

A hévízi látnivalók közül nagy népszerűségnek örvendenek a Hévízi-tó mellett a városban rendezett fesztiválok és más közösségi események, a sportos városnéző programok, és természetesen a borkóstolók is. A vendégvélemények egyértelműen arról árulkodnak, hogy minden korosztály számára tartogat a város izgalmakat. Ebből mutatunk egy kis ízelítőt:

Hévízi borünnep

Látogass el Hévízre, és foglalj szállást a legszínvonalasabb hotelekben! 

A termáltaváról híres város szállodai évről évre egyre színesebb szolgáltatásokkal, gasztronómiai élményekkel és szabadidős programokkal várják az ide érkező turistákat. Ha szívesen fejest ugranál az élménybe, böngéssz a legjobb ajánlatok között! 

Hunguest Hotel Helios Hévíz

Kedvelni fogod a hotelt, ha odavagy a masszázsokért, az élmény- és gyógyvizes medencékért, és a kutyádat/macskádat is magaddal vinnéd a kikapcsolódásra!

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

A szálloda különlegessége, hogy a Szent András Reumakórház és Gyógycentrum gyógy- és élményfürdőjével fedett, fűtött folyosó kapcsolja össze. A szállodai szobák mellett apartman bérlésére is van lehetőség. 

Hotel Európa Fit Hévíz

Családi pihenést tervezel? A bababarát hotelben az egész család jól érezheti magát, a legkisebbekre képzett animátorok vigyáznak, amíg ti kipihenitek magatokat a szaunavilágban! 

Palace Hotel Hévíz

Kipróbálnád a tradicionális hévízi gyógykúrát? Nevezz be egy iszappakolásra, gyógymasszázsra, elektro- és hidroterápiára, és élvezd a testi-lelki feltöltődést. A stresszkezelés és méregtelenítés kihagyhatatlan élmény a hotelben! 

Ensana Thermal Hévíz

Fontos számodra az egészséges életmód? A hotelben hagyományos konyha és könnyű ételek várnak, amelyek nem terhelik a gyomrot, és segítenek a jobb közérzet elérésében. 

Hotel Erzsébet Hévíz

Ha kipróbálnád, milyen a hotel tradicionális eleganciája és klasszikus hangulata, a legjobb helyen jársz, ráadásul gasztronómiai élmények és borkóstolók tarkítják a pihenést! 

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Az ötcsillagos szállodát azoknak ajánljuk, akik mindenből a legjobbat keresik. Házi pezsgő, Holt-tengeri sóbarlang, és Varesina kávékülönlegességgek várnak a hotelben az év minden napján!

Ensana Thermal Aqua Hévíz

A nagycsaládosok számára hatalmas élmény a hotel, ahol a Bubbles Club nyáron és szünidőben animációs programokkal, és különféle gyerekbarát szolgáltatásokkal várja a legkisebbek gyerekeket. A szállodában családi lakosztályt is foglalhattok! 

Főnix Club Hotel & Wellness Hévíz

A hotel jellegzetessége, hogy két különálló épületrészből áll. Választhatsz a standard típusú szobák, és a 2-4 fős apartmanok közül, a wellness részleget így is, úgy is muszáj lesz kipróbálnod! 

Hotel FIT Hévíz

Ha családias hangulatú szálláshelyet keresel, akkor az 52 szobás hotel remek választás lesz számodra. Ráadásul a barátságos és kedves személyzet a kutyákat és a macskákat is tárt karokkal várja! 

Irány Hévíz! – Kiknek ajánljuk?

Kedvet kaptál ahhoz, hogy a „European Best Destination” verseny közönségszavazásán 12. helyezést elért Hévízen pihenj a közeljövőben? Megértjük, Hévíz szuper hely, telis-tele rengeteg jó programmal és élménnyel. 

Foglald le a számodra tökéletes szálláshelyet a szállás.hu kínálatából, és tapasztald meg a hévízi élményt te is, bármely évszakban!  >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version