Site icon Szallas.hu Blog

A legjobb húsvéti programok Budapesten, kicsiknek és nagyoknak

1649901700


Húsvét alkalmából igazi programkavalkád vár benneteket Budapesten és a környékén. Legyen szó kicsikről és nagyokról, 2024-ben is mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ünnepi kikapcsolódást. Válasszatok a listából egy tavaszköszöntő húsvéti programot, és szerezzetek felejthetetlen élményeket a hosszú hétvégén! 

8 izgalmas húsvéti program Budapesten és környékén:

Húsvét az Állatkertben

Családi tojásvadászat, kézműves vásár és számtalan érdekes program vár benneteket idén húsvétkor is. Töltsétek ezt azt ünnepet állatok közelségében és merüljetek el a különleges tennivalókban a Fővárosi Állatkertben. A 2024-es dátumok még váratnak magukra, azonban az biztos, hogy nagypéntektől húsvéthétfőig mindennap várnak majd benneteket valami meglepetéssel.

Húsvét az Állatkertben

Húsvéti Nagyvásár Budán

Az Allee bevásárlóközpont mellett idén is kézműves finomságok sokasága vár benneteket húsvét ünnepén is. 2024-ben is kitelepülnek az ikonikus fabódék a Kőrösy József sétányra, ahol kicsik és nagyok is találnak maguknak valami különlegességet erre az alkalomra. A pontos dátumot még nem tették közzé a szervezők, azonban az biztos, hogy sokszínű lesz a felhozatal!

Húsvéti Nagyvásár Budán

Családi séta a Budakeszi Arborétumban

Szuper családi, húsvéti programmal készülnek a szervezők az Arborétum vadregényes természetében. A tavalyi évben tojásfával, tojásfestéssel, bújócskával, nyúlfészek kereséssel várták a látogatókat, és idén is hasonló szuper programokkal készülnek.

Budakeszi Húsvét az Arborétumban

Húsvét a Csodák Palotájában

Teljen varázslatosan a húsvétotok a Csodák Palotájában! Itt bizony különböző kísérletekkel tehetitek extra emlékezetessé ezt a hosszú hétvégét, amelyek szorosan kapcsolódnak az ünnephez.

Próbáljatok ki minden érdekességet és vegyetek részt a nagyszerű előadásokon nagypéntektől húsvéthétfőig! Pontos dátumot még nem adtak meg 2024-re a szervezők, de már maga a helyszín különleges programokat kínál az eseménytől függetlenül.

Húsvét a Csodák Palotájában

Húsvét a Veresegyházi Medveotthonban

Gondoltad volna, hogy a medvék is megünneplik a húsvétot? A szervezők idén is szuper családi programokkal készülnek, a tavalyi tojásfestő – és kalácsevő versenyt biztos tökéletes kihívókra talál! Bővebb információkat későbbre ígértek, de a macik 2024-ben is sok szeretettel várnak minden kicsit és nagyot!

Húsvét a Veresegyházi Medveotthonban

Húsvét Gyömrőn

Ebben a Budapest közeli városban családi nappal várják a húsvéti ünnepekre kilátogató vendégeket. Tavaly rendkívül népszerűek voltak a koncertek és a tojásvadászat, valamint az egész napos gyerekelőadások, amik lekötötték minden korosztály figyelmét. A programok és az időpont még megbeszélés alatt állnak, ezért érdemes később tájékozódni róluk.

Húsvét Gyömrőn

Húsvétoló Budaörsön

A Húsvétoló családi program 2024-ben is számtalan látogatót vonzz majd Budaörsre. A Kamaraerdei parkban színes programokkal, előadással és vidámparkkal is készülnek idén is a szervezők, akik március 29. és április 1. között várják majd a látogatókat. Hagyjátok a kocsit az őrzött parkolóban és kapcsolódjatok ki a gyerekekkel Budapest közelében! A programokról bővebben itt olvashattok >>

Vidámpark a Kamaraerdei parkban

Húsvéthétfő a Vasúttörténeti Parkban

Tavaly sok százan töltötték a húsvéthétfőt a Vasúttörténeti Parkban, ahol egy egész napos rendezvény keretében kapcsolódhattak ki kicsik és nagyok! 2024-ben is készülnek a vonatok szerelmeseinek a szervezők, azonban a konkrét program és az időpont még várat magára. Ha nincs más tervetek a hosszú hétvégére, akkor érdemes ide ellátogatni, a különleges járművek megismerése már önmagában remek programnak bizonyul!

Húsvéthétfő a Vasúttörténeti Parkban

Bármelyik húsvéti programot választjátok, jobbnál-jobb szálláshelyek várnak benneteket Budapesten! Ha pedig vidékre látogatnátok, akkor ezeken a helyeken remek ünnepi lehetőségek várnak >>

https://blog.szallas.hu/husveti-gyerekbarat-programok/

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version