Site icon Szallas.hu Blog

Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre


A gyerekek számára nincs húsvét tojáskeresés, játékos programok és húsvéti nyuszi nélkül, és ezt a szervezők is jól tudják. Szerencsére számos olyan húsvéti gyerekbarát program közül válogathat a család, ahol a kölykök mindenféle izgalmas, interaktív előadáson és népi játékon vehetnek részt. Ízelítőnek mutatunk 5 húsvéti gyerekprogramot, ahol igazi móka vár a lurkókra, és persze a szülőkre is!

5 húsvéti gyerekbarát program az országban, amit érdemes betervezni:

Húsvéti Nyuladalom, Siófok

Idén 8. alkalommal rendezik meg a minden korosztály számára sokszínű programokkal készülő Húsvéti Nyuladalom. Népi játékokkal, gasztro standokkal, kézműves vásárral és számtalan családi programmal készülnek a vendégek számára.

Nagypénteken Kozma Orsi és a zenekara szórakoztatja a helyszínre érkezőket, további részletes programot pedig később tesznek közzé a szervezők. Ami viszont nem maradhat ki 2024-ben sem, az a tradicionális, húsvéti locsolkodás!

Siófoki Víztorony és Kávézó

Ópusztaszeri húsvét 2024 – Ópusztaszer

A régi idők húsvétját élhetitek újra, ha 2024 húsvétját Ópusztaszeren töltitek. A tavalyi programokhoz hasonlóan idén is különlegességekkel készülnek a szervezők. Kicsik és nagyok is megtalálhatják a számításaikat, várhatóan az idei programban is helyet kap a tojáskeresés, az interaktív játszóház és különböző zenei előadások.

A részletes leírásokat hamarosan közzé teszik, azonban, ha ide tervezitek a húsvéti pihenéseteket, akkor csalódni egészen biztosan nem fogtok!

Ópusztaszeri húsvét

Húsvét az Aqua Landben Ráckevén

Csobbanj egy nagyot húsvétkor a család összes tagjával Ráckevén az Aqua Landben! Az ünnepi hosszú hétvége alatt különleges programokban lehet részetek, a felnőttek szaunázhatnak kedvükre, a kicsik pedig tojáskereséssel és az Aqua Cinema vetítéseken mulathatják az időt. Az éjszakai fürdőzésen pedig beleshettek, milyen az Aqua Land naplemente után!

Aqua Land, Ráckeve

Matyó húsvét Mezőkövesd

Zenés és interaktív foglalkozásokkal készülnek idén már 21. alkalommal a mezőkövesdi Matyó húsvéton. Bábelőadások, koncertek, népi játékok, kézműves foglalkozások, hagyományőrző műsorok sora vár benneteket.

Itt az egész család átélheti a régmúlt varázsát és megismerkedhettek az igazi húsvéti hagyományokkal. Látogassatok el erre a páratlan helyszínre a hosszú hétvége alkalmával és éljétek át minden különleges mozzanatát együtt!

Matyó húsvét

Húsvéti Programok 2024 Keszthely – Balatoni Múzeum Családi Napja

Keszthely is minden évben szeretettel várja a húsvéti programok iránt érdeklődőket. Idén március végén tartják a Balatoni Múzeum Családi Napját, ami szorosan kapcsolódik az ünnephez. Tartanak majd húsvéti foglalkozásokat, amelyek keretei belül megismerhetjük a húsvét szimbólumait és népszokásait.

Emellett pedig kiderülnek például olyan hasznos információk is, hogy miért a nyuszi tolja a tojást. A városi húsvéton pedig játszóházi foglalkozások, kincskereső játékok, valamint lovasbemutató lesz a kicsik kedvére.

Húsvéti programok, Keszthely

Családbarát szállásokat kerestek húsvét idejére a fenti programokhoz? Íme, néhány szuper választás:

Prémium Hotel Panoráma **** Siófok

Foglaljatok családi szobát a pihenésetekre Siófokon a Prémium Hotel Panorámában, ahol finom svédasztalos reggelivel és vacsorával várnak majd benneteket. A szálloda wellnessrészlegén a kicsik és nagyok is kipihenhetik a fáradalmaikat, délután pedig megcsodálhatjátok az ébredő Balaton vízivilágát.

Cadet-ház Balatonpart Apartman Siófok

Kapcsolódjatok ki tavasszal is a Balaton partján ebben a mesés Apartmanban! A szobák 4 fő számára kényelmesen berendezve várnak benneteket, az 50 méterre lévő Balatonpart pedig megnyugtató hatással bír majd a pihenésetekre.

Lombkorona Apartman Mártély

Éljétek át a természet közelségét a Lombkorona apartmanban, amely Mártélyon található. Távol a nagyvárosok zajától, luxus környezetben pihenhetitek ki a fáradalmaitokat a családdal. A wellnessrészlegen jakuzzi, finn – és infraszauna is a rendelkezésetekre áll, így húsvétkor is élvezhetitek a víz és a gőz kényeztető hatását!

Margaréta Studio Apartman Hódmezővásárhely

A belvárostól körülbelül 300 méterre található ez a modern stílusban berendezett apartman, ahol 2+2 fő fér el kényelmesen. A szobák jól felszereltek, az étkezést pedig egy kis teakonyha kialakításával tették lehetővé. 

Kincses Sziget Apartman Ráckeve

A belvárosban található szálláshely 2020-ban teljes felújításon esett keresztül. Két terasszal, felszerelt konyhával, kényelmes hálószobákkal rendelkezik az apartman, ahonnan gyorsan és egyszerűen elérhető a strandfürdő. A bejutás a helyszínre teljesen automatizált, így a saját időtök szerint foglalhatjátok el a szállást.

STÉG64 Ráckeve

Ha vízparti szálláson szeretnétek a húsvéti pihenéseteket eltölteni Ráckevén, akkor a STÉG64 lesz a ti szállásotok! Bérelhető csónakkal bejárhatjátok ez a páratlan Duna-ágat, valamint a gyerekek levezethetik a felesleges energiáikat az apartman saját játszóterén.

Garden Villa Zsóry**** Mezőkövesd

2022-ben nyitotta meg a kapuit a Garden Villa Zsóry, amely összesen 4 apartmannal rendelkezik. A közelben található fürdő pár perc sétával elérhető, az apartmanban pedig előzetesen akár reggelis vagy félpanziós szolgáltatás is kérhető.

Minden szoba jól felszerelt, önellátásra is alkalmas konyhával rendelkezik. A földszinti luxus apartmanokhoz jakuzzi is tartozik, ahol a kedvetek szerint ereszthetitek ki a fáradt gőzt a húsvéti hosszú hétvége során.

Borcsa Pihenőház Mezőkövesd

A strandfürdő bejáratától mindössze 5 perc sétára található a Borcsa Pihenőház Mezőkövesden. Családok és baráti társaságok számára ideális helyszín ez, parkosított udvarral, kényelmes szobákkal és jól felszerelt konyhával. Nyugodt környezetben található, így itt tényleg csak a pihenésre kell koncentrálnotok!

Ciao Lilla Apartman Keszthely

Egy újépítésű társasházban található a Ciao Lilla Apartman Keszthelyen, amely 2+2 fő számára ideális egy hosszú hétvégére. A közelben található a Balatoni Múzeum, amely helyet ad a Családi Napnak, így akár gyalogosan is átsétálhattok a programokra. A modern megjelenésű szobákban kényelmes ágyak, a konyhában pedig az összes szükséges felszerelés megtalálható.

Vitorlás Sétány Apartman Keszthely

Ez a kedves, teraszos apartman egy liftes épület 1. emeletén található. Teljesen felszerelt és gépesített konyhával, két különálló szobával, valamint kádas fürdőszobával rendelkezik. A balatoni kerékpárút a ház előtt halad el, így, ha szeretnétek aktívan kikapcsolódni, akkor felfedezhetitek a környéket akár kétkeréken is!

Foglaljatok bárhol az országban! >>

Válasszátok bármelyik programot országszerte, egy biztos: élményekben nem lesz hiányotok! Ha pedig inkább a fővárost vennétek célba húsvét alatt, akkor ezek a remek lehetőségek várnak Budapesten és a környékén benneteket!

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version