Családi kiruccanásProgramok hétvégéreTavaszi zsongás

Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre

2 perces olvasási idő

A gyerekek számára nincs húsvét tojáskeresés, játékos programok és húsvéti nyuszi nélkül, és ezt a szervezők is jól tudják. Szerencsére számos olyan húsvéti gyerekbarát program közül válogathat a család, ahol a kölykök mindenféle izgalmas, interaktív előadáson és népi játékon vehetnek részt. Ízelítőnek mutatunk 5 húsvéti gyerekprogramot, ahol igazi móka vár a lurkókra, és persze a szülőkre is!

5 húsvéti gyerekbarát program az országban, amit érdemes betervezni:

Húsvéti Nyuladalom, Siófok

Idén 8. alkalommal rendezik meg a minden korosztály számára sokszínű programokkal készülő Húsvéti Nyuladalom. Népi játékokkal, gasztro standokkal, kézműves vásárral és számtalan családi programmal készülnek a vendégek számára.

Nagypénteken Kozma Orsi és a zenekara szórakoztatja a helyszínre érkezőket, további részletes programot pedig később tesznek közzé a szervezők. Ami viszont nem maradhat ki 2024-ben sem, az a tradicionális, húsvéti locsolkodás!

  • Időpont: március 29. – április 1.
  • Helyszín: Fő tér, Siófok
Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre
Siófoki Víztorony és Kávézó

Ópusztaszeri húsvét 2024 – Ópusztaszer

A régi idők húsvétját élhetitek újra, ha 2024 húsvétját Ópusztaszeren töltitek. A tavalyi programokhoz hasonlóan idén is különlegességekkel készülnek a szervezők. Kicsik és nagyok is megtalálhatják a számításaikat, várhatóan az idei programban is helyet kap a tojáskeresés, az interaktív játszóház és különböző zenei előadások.

A részletes leírásokat hamarosan közzé teszik, azonban, ha ide tervezitek a húsvéti pihenéseteket, akkor csalódni egészen biztosan nem fogtok!

  • Időpont: március 29. – április 1.
  • Helyszín: Szoborkert tanya 68.
Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre
Ópusztaszeri húsvét

Húsvét az Aqua Landben Ráckevén

Csobbanj egy nagyot húsvétkor a család összes tagjával Ráckevén az Aqua Landben! Az ünnepi hosszú hétvége alatt különleges programokban lehet részetek, a felnőttek szaunázhatnak kedvükre, a kicsik pedig tojáskereséssel és az Aqua Cinema vetítéseken mulathatják az időt. Az éjszakai fürdőzésen pedig beleshettek, milyen az Aqua Land naplemente után!

  • Időpont: március 29. – április 1. 
  • Helyszín: Strand utca 4.
Aqua Land, Ráckeve

Matyó húsvét Mezőkövesd

Zenés és interaktív foglalkozásokkal készülnek idén már 21. alkalommal a mezőkövesdi Matyó húsvéton. Bábelőadások, koncertek, népi játékok, kézműves foglalkozások, hagyományőrző műsorok sora vár benneteket.

Itt az egész család átélheti a régmúlt varázsát és megismerkedhettek az igazi húsvéti hagyományokkal. Látogassatok el erre a páratlan helyszínre a hosszú hétvége alkalmával és éljétek át minden különleges mozzanatát együtt!

  • Időpont: március 29. – április 1.
  • Helyszín: Hadas városrész
Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre
Matyó húsvét

Húsvéti Programok 2024 Keszthely – Balatoni Múzeum Családi Napja

Keszthely is minden évben szeretettel várja a húsvéti programok iránt érdeklődőket. Idén március végén tartják a Balatoni Múzeum Családi Napját, ami szorosan kapcsolódik az ünnephez. Tartanak majd húsvéti foglalkozásokat, amelyek keretei belül megismerhetjük a húsvét szimbólumait és népszokásait.

Emellett pedig kiderülnek például olyan hasznos információk is, hogy miért a nyuszi tolja a tojást. A városi húsvéton pedig játszóházi foglalkozások, kincskereső játékok, valamint lovasbemutató lesz a kicsik kedvére.

  • Időpont: március 23. (Balatoni Múzeum Családi Napja)
  • Helyszín: Kastély utca 1.
Top 5 húsvéti gyerekbarát program, ahol fergeteges móka vár a kicsikre
Húsvéti programok, Keszthely

Családbarát szállásokat kerestek húsvét idejére a fenti programokhoz? Íme, néhány szuper választás:

Prémium Hotel Panoráma **** Siófok

Foglaljatok családi szobát a pihenésetekre Siófokon a Prémium Hotel Panorámában, ahol finom svédasztalos reggelivel és vacsorával várnak majd benneteket. A szálloda wellnessrészlegén a kicsik és nagyok is kipihenhetik a fáradalmaikat, délután pedig megcsodálhatjátok az ébredő Balaton vízivilágát.

Cadet-ház Balatonpart Apartman Siófok

Kapcsolódjatok ki tavasszal is a Balaton partján ebben a mesés Apartmanban! A szobák 4 fő számára kényelmesen berendezve várnak benneteket, az 50 méterre lévő Balatonpart pedig megnyugtató hatással bír majd a pihenésetekre.

Lombkorona Apartman Mártély

Éljétek át a természet közelségét a Lombkorona apartmanban, amely Mártélyon található. Távol a nagyvárosok zajától, luxus környezetben pihenhetitek ki a fáradalmaitokat a családdal. A wellnessrészlegen jakuzzi, finn – és infraszauna is a rendelkezésetekre áll, így húsvétkor is élvezhetitek a víz és a gőz kényeztető hatását!

Margaréta Studio Apartman Hódmezővásárhely

A belvárostól körülbelül 300 méterre található ez a modern stílusban berendezett apartman, ahol 2+2 fő fér el kényelmesen. A szobák jól felszereltek, az étkezést pedig egy kis teakonyha kialakításával tették lehetővé. 

Kincses Sziget Apartman Ráckeve

A belvárosban található szálláshely 2020-ban teljes felújításon esett keresztül. Két terasszal, felszerelt konyhával, kényelmes hálószobákkal rendelkezik az apartman, ahonnan gyorsan és egyszerűen elérhető a strandfürdő. A bejutás a helyszínre teljesen automatizált, így a saját időtök szerint foglalhatjátok el a szállást.

STÉG64 Ráckeve

Ha vízparti szálláson szeretnétek a húsvéti pihenéseteket eltölteni Ráckevén, akkor a STÉG64 lesz a ti szállásotok! Bérelhető csónakkal bejárhatjátok ez a páratlan Duna-ágat, valamint a gyerekek levezethetik a felesleges energiáikat az apartman saját játszóterén.

Garden Villa Zsóry**** Mezőkövesd

2022-ben nyitotta meg a kapuit a Garden Villa Zsóry, amely összesen 4 apartmannal rendelkezik. A közelben található fürdő pár perc sétával elérhető, az apartmanban pedig előzetesen akár reggelis vagy félpanziós szolgáltatás is kérhető.

Minden szoba jól felszerelt, önellátásra is alkalmas konyhával rendelkezik. A földszinti luxus apartmanokhoz jakuzzi is tartozik, ahol a kedvetek szerint ereszthetitek ki a fáradt gőzt a húsvéti hosszú hétvége során.

Borcsa Pihenőház Mezőkövesd

A strandfürdő bejáratától mindössze 5 perc sétára található a Borcsa Pihenőház Mezőkövesden. Családok és baráti társaságok számára ideális helyszín ez, parkosított udvarral, kényelmes szobákkal és jól felszerelt konyhával. Nyugodt környezetben található, így itt tényleg csak a pihenésre kell koncentrálnotok!

Ciao Lilla Apartman Keszthely

Egy újépítésű társasházban található a Ciao Lilla Apartman Keszthelyen, amely 2+2 fő számára ideális egy hosszú hétvégére. A közelben található a Balatoni Múzeum, amely helyet ad a Családi Napnak, így akár gyalogosan is átsétálhattok a programokra. A modern megjelenésű szobákban kényelmes ágyak, a konyhában pedig az összes szükséges felszerelés megtalálható.

Vitorlás Sétány Apartman Keszthely

Ez a kedves, teraszos apartman egy liftes épület 1. emeletén található. Teljesen felszerelt és gépesített konyhával, két különálló szobával, valamint kádas fürdőszobával rendelkezik. A balatoni kerékpárút a ház előtt halad el, így, ha szeretnétek aktívan kikapcsolódni, akkor felfedezhetitek a környéket akár kétkeréken is!

Foglaljatok bárhol az országban! >>

Válasszátok bármelyik programot országszerte, egy biztos: élményekben nem lesz hiányotok! Ha pedig inkább a fővárost vennétek célba húsvét alatt, akkor ezek a remek lehetőségek várnak Budapesten és a környékén benneteket!

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%