9.3

Kenese Bay Garden – ahol a feltöltődéshez balatoni panoráma is jár

2 perces olvasási idő

Képzelj el egy hotelszobát, ahol reggel, ha kinézel az ablakon, a Balaton türkizkék vizét pillantod meg először. Az élmény később csak fokozódik, amikor reggelinél, miközben a friss croissant-t és cappuccinót fogyasztod, szintén ez a látvány tárul eléd. Ha pedig úszni vagy szaunázni szeretnél, akkor sem kell lemondanod a Balaton hullámairól, hiszen a wellness részlegből páratlan kilátás nyílik a tóra. Sikerült elképzelni? Nem? Akkor itt az ideje, hogy körülnézz a Kenese Bay Gardenben, ahol a vízparti elhelyezkedés és a balatoni panoráma nem csupán álom, hanem maga a valóság!

Kenese Bay Garden – négycsillagos hotel és balatoni panoráma

A Balaton északkeleti csücskében, közvetlenül a vízparton fekszik a Kenese Bay Garden, ahol saját stranddal, 3 hektáros parkkal, számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel, valamint wellness részleggel várják a vendégeket Balatonkenesén minden adott, hogy egy nyugodt, pihentető hétvégét vagy hetet töltsünk el.

A Kenese Bay Garden Balatonkenese központjától pár perces sétára található, ha valaki Budapestről érkezik, akár 1 óra alatt is ideérhet. Itt végre nincs rohanás, nem kell idegeskedni a dugó miatt, helyette élvezhetjük a friss levegőt és töltődhetünk a Balaton látványával. 

Kenese Bay Garden Resort - ahol a feltöltődéshez balatoni panoráma is jár

A szálloda egy főépületből és 3 parképületből áll. Utóbbiak különösen nyáron kedveltek, hiszen ha kilépünk az ajtón, közvetlenül a vízparton találjuk magunkat. A 91 szoba közül 2 VIP lakosztály is a vendégek rendelkezésére áll, ezek egy külön épületben, a konferenciateremmel és bowlingpályával egy fedél alatt kaptak helyet.

Kenese Bay Garden Resort - ahol a feltöltődéshez balatoni panoráma is jár
A hotel 91 szoba és 2 VIP lakosztály található

Családbarát szolgáltatások és wellness minden mennyiségben

A szobák egy része a balatoni panorámás és erkéllyel rendelkezik, gyerekkel érkezőknek tágas családi szobák és két légterű, összenyitható szobák is rendelkezésre állnak. 

Apropó gyerekek! A Kenese Bay Gardenben a kisgyerekkel érkező családok sem fognak unatkozni. A wellnessben külön gyerekmedence várja a kicsiket élményelemekkel, emellett játszósziget, nyáron és ünnepnapon animációs szolgáltatás, valamint szabadtéri játszótér is segíti a kikapcsolódást.

Miközben a gyerekek pancsolnak vagy épp a játszóházban tevékenykednek, a szülők is elfoglalhatják magukat. A wellness részlegen medence, jacuzzi, valamint 5-féle szauna (többek között finn, aroma, gőzkabin és infraszauna) található, továbbá relaxáló masszázsra is van lehetőség, ha inkább passzív feltöltődésre vágynánk. 

Szallas.hu TIPP: jacuzzi és balatoni panoráma

A szabadtéri jacuzzit kötelező kipróbálni! Amint előbújnak az első napsugarak, a kültéri jacuzzi is megtelik élettel. Nem csoda, hogy ennyire népszerű program, hiszen a pezsgőfürdőben ülve kedvünkre gyönyörködhetünk a Balaton türkizkék vizében. Ilyen környezetben akár egész nap el lehetne ücsörögni, nem igaz?

Kenese Bay Garden- ahol a feltöltődéshez balatoni panoráma is jár
Jacuzzi és balatoni panoráma

Szabadtéri programok a hotelben és környékén

Mit lehet csinálni nyáron a szálloda körül? Például strandolni! A hotel ugyanis saját partszakasszal, stéggel és stranddal rendelkezik, aminek gyerekek és felnőttek egyaránt örülhetnek a nyári hónapokban. A vendégek reggeli után csak lesétálnak a parkba, strandolnak, élvezik a napsütést. Nem kell gyerekholmit csomagolni, sem uzsonnát, de még az öltözködéssel sem kell bajlódni. A vizisport szerelmesi pedig választhatnak a SUP, vízibicikli és
kajak közül is. Elég egy bikini, törülköző, strandpapucs, és irány a strand! Persze akkor sem kell elkeseredni, ha épp nincs strandidő. A szállodában bowlingpálya, csocsó és konditerem szórakoztatja a vendégeket, míg a hotel parkban streetballpálya, műfüves focipálya, minigolf és teniszpálya, valamint kültéri fitnesz park található.

Kenese Bay Garden Resort - ahol a feltöltődéshez balatoni panoráma is jár

Aki pedig szeret túrázni és szívesen tölt időt a természetben, feltétlenül hódítsa meg a Soós-hegyi kilátót, amely kb. 45 perces sétára van a szállodától. A kilátóból pazar kilátás nyílik az öbölre, kihagyhatatlan program, ha Balatonkenesén járunk! 

A Kenese Bay Gardenben senki nem marad éhesen!

Egy élményekkel teli nap befejezésének méltó helyszíne az étterem, amelyet nyáron nyitott terasz tesz hangulatossá. A svédasztalos büfévacsora rendkívül bőséges, kétféle leves, ötféle főétel, hideg és meleg előételek, valamint rengeteg köret közül lehet választani. Aki ételérzékenységben szenved, mindenképp jelezze előre a foglalásnál, de ha ez mégis elmarad, a fogások között mindig akad vegetáriánus, laktóz- és gluténmentes étel is. Egy biztos: senki nem marad éhesen a vendégek közül! 

Vendégértékelések a Szallas.hu oldalán

Vajon hogyan vélekedtek az itt eltöltött időről azok a vendégek, akik már jártak a szállodában?

  • „Csendes, nyugodt környezet (február vége). Gyönyörű kilátás a Balatonra. Csodálatos napnyugta a kültéri jacuzziból. Tiszta szobák, bőséges reggeli és vacsora választék.”

  • „2 napot töltöttünk el férjemmel itt, nagyon jól éreztük magunkat! A modern, tiszta közegben, mindenki barátságos, segítőkész volt. Az ételek frissek, finomak. A wellnessben különösen tetszett nekünk a tetőn elhelyezkedő jacuzzi, bár lehetett volna melegebb a vize. Összességében jó ár érték arányú, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas hotel, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.”

  • „Nagyon jól éreztük magunkat. 1,5 éves kislánnyal voltunk, a játszószoba szintjén volt a szobánk, imádta. A parton is volt játszótér, szépen karbantartott partszakasz. Egyáltalán nem volt zsúfolt sem a part, sem a wellness részleg. Külön pozitívum volt a gyermekmedence. A wellness részleg kellőképpen tágas, mindig volt hely a szaunában. A tetőtéri jacuzzi is külön élmény. Jó volt látni, hogy a nagyobb gyerekek is milyen jól érezték magukat az animátorokkal. Nagyon finomak voltak az ételek is. Mi biztosan visszamegyünk később is!”
Kenese Bay Garden Resort

A balatonkenesei szálloda igazi gyöngyszem, amely csak arra vár, hogy felfedezzük. Ne várjatok nyárig a foglalással, érdemes mihamarabb felkeresni a Balaton-parti szállodát!

További részletek és foglalás >>

(fotók: Szallas.hu, Kenese Bay Garden Resort)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
73%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
20%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
7%

Kenese Bay Garden- Kiknek ajánljuk?

9.3
Kisgyerekes családoknak, Nyugdíjasoknak, Pároknak romantikus hétvégére, Olyan pároknak, akik Balaton-parti esküvőt szeretnének, Baráti társaságoknak, lánybúcsúra érkezőknek, Csapatépítésre is kiváló helyszín
9.4

Balatoni panoráma

9.5

Barátságos személyzet

9.0

Modern hangulatú szobák

Előnyök

  • +Szemet gyönyörködtető balatoni panoráma
  • +Ideális választás a déli és északi part szerelmeseinek is
  • +Kiváló kiindulópont balatoni kirándulásokhoz
  • +97 ajándék programkupon, ha a Szallas.hu-n foglalsz!

Hátrányok

  • -Nem a te helyed, ha nem szeretsz jacuzzizni csodás kilátással
  • -ha nem szereted a minőségi kiszolgálást
  • -ha inkább a tengerpartra vágysz idén
Megnézem