9.6
Wellness + HotelekBalcsi

Felnőttbarát éden a Balaton-parton

1 perces olvasási idő

Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, hogy létezik egy hely a Balaton északi partján, ahol nemcsak a szürke hétköznapokat hagyhatjátok magatok mögött, hanem a gyerekeket is? Magyarország egyik legklasszabb felnőttbarát hotele a vitorlázás és a csúcsborok „fővárosában”, Balatonfüreden vár benneteket egy káprázatos kikapcsolódásra.

Múlt századi mediterrán hangulat:

Balatonfüred a magyar tenger északi partjának egyik ragyogó gyöngyszeme. Ide nemcsak a szokásos lángos-fürdő-hajókázás üdítő hármasa miatt érdemes elutazni, hanem hangulatos villanegyede, virágos sétánya és pezsgő kulturális élete miatt is.

Éden a Balaton-parton az Aura Felnőttbarát Hotelben
Tagore sétány

Fedezzétek fel a századfordulós villák között Blaha Lujza vagy épp Jókai Mór egykori rezidenciáját! Merüljetek el a türkiz színű Balaton pompázatos látványában a gótikus hangulatot árasztó, 12. századi papsokai templomrom mellől, vagy vegyetek egy fürdőkúrát a városban, hiszen az itt feltörő szénsavas források évszázadok óta ismertek gyógyító hatásukról.

Sétáljatok végig a virágillatban fürdő, árnyas Tagore-sétányon, és a végén térjetek be a Vitorlázeum épületébe, ahol egy izgalmas, interaktív vitorlázástörténeti kiállítást találtok. Ha pedig a kiállítástól kedvet kaptatok a vízhez, akkor irány a strand vagy a Balatonfüredi Hajóállomás. 

Balatonfüred hajóállomás – Balatoni Hajózás Zrt.

Amint látjátok, Balatonfüred tele van jobbnál jobb programokkal. Ha a város felfedezése után vagy esetleg helyette gyerekzsivajtól mentesen pihennétek egy szuper wellness-szállodában, akkor válasszátok a város egyik legstílusosabb, négycsillagos komplexumát, a Hotel Aura felnőttbarát birodalmát!

Gyerekmentes övezet

Ahogy beléptek az épületbe, azonnal érezhetitek azt a kényelmet és harmóniát, amely az egész szállodára jellemző. Mintha még az idő is lassabban peregne a falai között. Mivel a szálloda kizárólag tizenkét éven felül fogad vendégeket, így itt tényleg minden a maximális nyugalomról szól. Vagy akár a romantikáról, hiszen ide szülőként gyerekek nélkül is kiruccanhattok, hogy zavartalanul élvezhessétek egymás társaságát.

Aludj jobban, mint otthon

A hotel szobái exkluzívak és modernek, minden apró részletük gondosan megtervezett, hogy vendégeiként igazi luxusérzetben legyen részetek. A kiváló alváskomfortról a king size méretű ágyak gondoskodnak, amelyekben szinte garantált a minőségi alvás.

A jóleső durmolás után a felfrissülést a fürdőszobák trópusi esőerdő zuhanya alatt is átélhetitek. Azonban ha ez nem lenne elég, akkor irány a Pure Spa!

Relax garancia

A hotel saját wellnessrészlegén felnőtt igényekre szabott szolgáltatásokkal várják a vendégeket. A Pure Spaban kültéri és beltéri medencét is találtok, míg a szaunák és a kényeztető masszázsok testileg és lelkileg is felfrissíthetnek benneteket.

A Hotel Aurában lehetőségetek van rendszeres szauna felöntésekkel finn, stollen és infraszaunát, illetve gőzfürdőt is használni. A téli időszakban pedig tematikus szaunaszeánszokon méregteleníthettek.

Gourmet konyha

A hotel az ízlelőbimbók kényeztetésére is odafigyel. A szálloda konyhájában a környék kistermelőitől beszerzett, minőségi, válogatott alapanyagból készül az étterem egyedi, svédasztalos boutique kínálata és az étlapról választható, exkluzív meleg reggeli.

A fogások mellé természetesen nem maradhatnak el a csodálatos balatoni borok sem, amelyekből akár 58 fajtát kóstolhattok meg. De nemcsak az étteremben, hanem a Bubble Bárban is borozhattok, sőt alkalmanként még whiskey- és ginkóstolóba is belefuthattok.

Ha szerintetek is jól hangzik, akkor dobáljátok be a bőröndöt, és irány a Hotel Aura Balatonfüreden!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.6
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.1

Étterem

10.0

Wellness-szolgáltatások

9.7

Tisztaság

Előnyök

  • +Étterem
  • +Wellness-szolgáltatások
  • +Tisztaság

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha inkább kerülnéd a romantikus luxust.
Megnézem