Site icon Szallas.hu Blog

Íme a top horvát hotelek és apartmanok a nyárra


Ezek a top horvát szállások biztosan téged is levesznek majd a lábadról! A gyönyörű látnivalókban bővelkedő ország számtalan olyan kiváló apartmannak és hotelnek ad otthont, ahol csak élvezni lehet a kikapcsolódást. Összegyűjtöttük nektek most a top horvát szállásokat, amelyekben ti is megtalálhatjátok a következő nyaralásotok tökéletes helyszínét! 

Top horvát szállások – hotelek 

Hotel Pagus All Inclusive Pag ****

Élvezzétek a tenger közvetlen közelségét Pagon, a Hotel Pagusban! Válasszatok all inclusive ellátást és kóstoljátok végig a rendkívül finom menüsort. Akkor sem kell aggódnotok, ha rosszra fordulna az időjárás, ugyanis a szálloda rendelkezik saját wellness részleggel, ahol fűtött medence, jakuzzi és finn szauna is vár benneteket!

A szállás 12 éves korig ingyenes a gyerekek számára, akik animációs programokkal és a játszóházban való kikapcsolódással tölthetik el a nyaralásukat. A személyzet kedves, így semmiben sem lesz hiányotok, ha ezt a top horvát szállást foglaljátok le!

Hotel Adria All Inclusive Biograd na Moru *** +superior

Szeretnétek a családdal utazni, és keresitek a tökéletes, családbarát, top horvát szállást? Válasszátok a Hotel Adriát és biztosan nem fogtok csalódni! Kültéri – és beltéri medencékkel, csúszdával, vízi gombával, napozóterasszal, bárral és finn szaunával is várnak benneteket.

Egyes szolgáltatások felárasak lehetnek. Érdeklődjetek a hotel recepcióján, ahol horvátul, angolul és németül is beszélnek! Az all inclusive ellátást kár lenne kihagyni a fenyőerdő közepén található szálláson. Élvezzétek a prémium kikapcsolódás minden előnyét és pihenjetek egy nagyot Biogradban!  

Hotel Villa Arausana&Antonina Vodice****

A négycsillagos Hotel Villa Arausana&Antonina mindössze 50 méterre található a tengerparttól. Rendelkezik saját medencével is, ahol a gyerekek önfeledten pancsolhatnak. A szállás 12 éves korig ingyenes, valamint biztosítanak számotokra gyerekágyat, ha szükségetek lenne rá, emellett animációs programok is a rendelkezésetekre állnak.

A hotel reggelivel vagy félpanziós ellátással foglalható, ahol figyelembe veszik, ha mentes étrendet követtek.

Hotel Hvar Jelsa Hvar***

Hvar szigete gyönyörű, így az itt eltöltött idő mindenki számára emlékezetes marad majd. Töltsetek el pár napot a Hotel Hvar Jelsaban, amely a sziget nevével megegyező Hvar városban található. Ide szintén magatokkal vihetitek a kiskedvenceiteket is felár ellenében.

Néhány szoba rendelkezik saját terasszal, ahonnan páratlan panoráma nyílik a tengerre. Az all inclusive szolgáltatás keretein belül megkóstolhatjátok a finom, helyi ételeket, valamint a gyerekek kikapcsolódhatnak a számukra tartott, animációs programokon. A városban található spanyol erőd kiváló lehetőséget nyújt a város történelmének megismerésben!

Hotel Korkyra Vela Luka Korčula****

Álomhelyszínen található a Hotel Korkyra, amely Korčula szigetén, a népszerű Vera Luka településen épült fel. A nemrég felújított szállodában összesen 58 szoba található, valamint egy wellness központ is, ahol rossz idő esetén is pihenhettek. Remek éttermében finom ételeket készítenek, így mennyei menüsort fogyaszthattok el az otttartózkodásotok során a szálloda teraszán.

A modern városból könnyen elmehettek Splitbe is hajóval, valamint a sziget többi, népszerű városát is könnyen megközelíthetitek. 

Hotel Marina Selce Crikvenica****

Összeállításunk végére egy igazán kiváló, top horvát szállást hagytunk a magyarok által kedvelt Crikvenicán. A Hotel Marina Selce a tenger közvetlen partján található, így a szobák némelyikéből pazar kilátás nyílik a vízre. A szállodában egy aperitif bár és egy à la carte étterem is a vendégek kényelmét szolgálja, erkéllyel és tengerre néző kilátással.

Az étteremben mindenki megtalálhatja a kedvenc fogását, ugyanis mediterrán és hagyományos fogásokat is felszolgálnak. A szállás 4 éves korig ingyenes, és szükség esetén gyerekágyat is biztosítanak a számotokra. Hagyjátok az autót az ingyenes parkolóban, és ismerjétek meg ezt a különleges várost!  

Top horvát szállások – apartmanok

Apartmanok A Tenger Mellett Podaca, Makarska – 6745 Podaca

Podaca települése Horvátország déli csücskében található. Páratlan és tiszta környezetével nem véletlenül kapott helyet ez az apartman a top horvát szállások között, hiszen a csendes, nyugodt tengerpart mellett fekszik. Mindössze 200 métert kell gyalogolnotok ahhoz, hogy megmártózzatok a kellemes vízben.

A kényelmes apartmanokban könnyedén berendezkedhettek a nyaralás idejére, ráadásul a helyszínen grillezésre is lehetőségetek van. A legközelebbi étterem 300 méterre található, valamint az apartman előtt ingyenes a parkolás. Látogassátok meg ezt a kedves kis várost idén nyáron!

Apartman Damir Tučepi

Makarska közelében található Tučepi városa, ahol ez a kedves kis, 6 férőhelyes apartman található. Saját terasszal rendelkezik, így esténként közösen élvezhetitek a tenger gyönyörű látványát. A legközelebbi, betonos strand 500 méterre található, 1 kilométeren belül pedig élelmiszerboltot és éttermet is találhattok.

Az apartmanban kellemes a hőmérséklet egész nyáron, a megfelelő hőfokot légkondicionáló biztosítja. A kertben a gyerekek is jól érezhetik magukat a mini játszótéren, a felnőttek pedig a hintaágyban és a fa kiülőkön beszélgethetnek. Foglald le ezt a top horvát szállást még ma!

Apartments And Rooms Fantasia Del Mare Dramalj

Dramalj Crickvenica mellett a gyerekesek egyik kedvenc horvát üdülőhelyszíne. Ez a szállás tökéletes lehet a családok számára, ugyanis közel van a tengerparthoz, remek az elhelyezkedése, valamint a szobák számát tekintve is kiváló. A mindössze 50 méterre lévő Kék Zászlós strand biztosít arról benneteket, hogy jó helyre jöttetek, a közelben lévő éttermek és élelmiszerboltok pedig remek alternatívákat kínálnak az étkezésre.

Ez a top horvát szállás egy főnyeremény, válasszátok ti is a következő nyaralásotok alkalmával!

Apartmani Slavica Vodice

Szálljatok meg idén nyáron Vodicében! Ez a horvát város remek szállásokat tartogat, amelyek közé tartozik az Apartmani Slavica is. Összesen két apartman található a telken, így, ha 8-an utaznátok, együtt tölthetitek a nyaralás minden percét. A legközelebbi kavicsos strand 200 méterre, míg a betonos strand 400 méterre található.

Élvezzétek a napsütést, a remek elhelyezkedést, a kényelmes ágyakat és a nagyszerű teraszt! A szállásadók angolul, németül, olaszul és horvátul is beszélnek, így a kommunikációval biztosan nem lesz probléma. Vessétek bele magatokat Horvátország csodás tengerpartjaiba és élvezzétek a kikapcsolódást!

Apartmani Adria Rtina

Rtina egy kedves kis városka, ahol az Aparmani Adria fekszik. A helyszínen 3 apartman található, amely összesen 8 fő számára biztosít kényelmes pihenést. A saját erkéllyel ellátott szállás nagyszerű, panorámás helyen található, így a kikapcsolódás alatt mindennap gyönyörű látványban lesz részetek.

A homokos és kavicsos strand is 400 méterre található, melynek köszönhetően bármikor eldönthetitek, melyiken töltitek majd a napot. A tágas apartmanok jól felszereltek, 200 méteren belül pedig étterem és élelmiszerbolt is van. A házigazdák kedvesek, welcome drinkkel várnak minden vendéget ezen a csendes és nyugodt helyen.

Apartman Jana Crikvenica

Pihenjetek idén nyáron Crikvenicán az Apartman Janában! Ez a kedves kis szállás összesen 4 fő számára nyújt tökéletes kikapcsolódást közel a tenger partjához. Felár ellenében az apartman biztosít számotokra parkolóhelyet, amely körülbelül 6 euró/nap. 600 méteren belül homokos, kavicsos, betonos és Kék Zászlós strand is található, így nagyszerűen telhet a nyaralásotok.

A városközpont mindössze 500 méterre van, ahol számtalan étterem, ajándékbolt és látnivaló is fellelhető. Ha nem akartok sokat autózni, válasszátok ez a top horvát szállást Crikvenicán, ahová 4 és fél óra alatt eljuthattok Magyarországról!

Apartman Zdrave 1 Makarska

A népszerű Makarska is tartogat remek szállásokat, így, ha ide szeretnétek idén utazni, van egy jó ajánlatunk! Az Apartman Zdrave 1 remek helyen található, mindössze 600 méterre fekszik a strandtól, 200 méterre a legközelebbi étteremtől, és 100 méterre egy élelmiszerbolttól.

Az ingyenes parkolóban otthagyhatjátok egész nap az autótokat, hogy gyalogszerrel vagy tömegközlekedéssel megismerjétek a várost. Tegyetek egy sétát az óvárosban vagy a tengerparti sétányon, nézzétek meg a Szent Márk székesegyházat, vagy kiránduljatok a Biokovo hegységben!

Apartmani Mate Biograd

Szeretnétek a kiskedvenceteket is magatokkal vinni a nyaralásra? A Biogradban található Apartmani Mate felár ellenében erre is lehetőséget biztosít! A tenger közelében lévő apartman 18 férőhelyes, így családias hangulatban tölthetitek el a pihenéseteket.

Használjátok ki a remek elhelyezkedést, reggelizzetek a teraszon, majd sétáljatok le a mindössze 500 méterre található tengerpartra! A szálláson grillezésre is lehetőségetek van, így megkóstolhatjátok az igazi, horvát finomságokat! Ha pedig inkább egy étteremben vacsoráznátok minden nap, akkor 200 méteren belül találhattok egyet. 

Ha tovább válogatnátok kínálatunkból, itt találhatjátok az összes horvátországi szállásunkat! >>

Tippek a horvátországi nyaraláshoz:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version