Site icon Szallas.hu Blog

Üdítő énidő a Balcsi legújabb felnőttbarát szállodájában – Ilyen szuper lett a LUA Resort*****



Mikor történt meg veled utoljára, hogy egy szálláson felhőtlen pihenésben volt részed? Olyanon, ahol a kajától kezdve a wellnessig minden klappolt, és még kompromisszumokat sem kellett kötni a tökéletes nyaraláshoz? Balatonfüred vadiúj ékkövével, a LUA Resort ***** hotellel most te is megismerheted ezt az élményt. Nézzük, milyen a Balcsi legújabb felnőttbarát szállodája!

LUA Resort***** – A szálloda, ahol egy nyaralás sem fut zátonyra

Ezért jobb egy felnőttbarát szálloda

Legyünk őszinték: gyerekekkel nyaralni fárasztó dolog. Reggeltől estig azon vagy, hogy jól érezzék magukat a kicsik, a családi menetrendet teljesen rájuk kell szabni, de a te pihenésed? Az simán háttérbe szorul. Pedig a minőségi énidőre neked is ugyanúgy szükséged van, mint bárki másnak.

Ezért érdemes időről időre egy felnőttbarát szállodába szervezni a vakációt. Nincs gyerekzsivaj, nincs korán fekvés, csak te, a kedvesed és a zavartalan feltöltődés. Itt jön képbe a LUA Resort***** – Balatonfüred legújabb adult-only szálláshelye.

Ahol a tudatosság és a luxus összeér

Fókuszban a pihenés

Mi történik, ha a hedonista élvezeteket ökötudatos köntösbe bújtatjuk, hozzácsapunk egy nagy adag stílust, majd mindezt elegáns, natúr színekkel körítjük? Naná, hogy egy letisztult, minden igényt kielégítő szobakínálatot kapunk! Méghozzá olyat, amilyet a Balaton északi partján jelenleg a LUA Resort tud 5 csillagos minőségben biztosítani.

Itt nem kell a kényelmetlen alvás nyűgétől tartanod: minden szobában extra vastagságú gyógymatracok és blackout függönyök gondoskodnak a zavartalan álmokról. 

És a legjobbat még nem is láttad! A legfelső emeleti Top of LUA Secret Spa Suite lakosztályhoz panorámás finn szauna, privát jacuzzi és óriási terasz is tartozik. Imádjuk!

A tetőtéri lakosztállyal új színt vihetsz a nyári vakációba

Mutasd az összes szobatípust >>

A Balatoni wellness magasfoka

Számos módja van annak, hogy feltöltsd a mókuskerekezés közben kiürült energiatartályokat, de semmi sem érhet egy pompásan felszerelt wellness részleg nyomába. A LUA  Resort***** több mint 1000 négyzetméteres spa birodalmában annyiféle luxus szolgáltatás vár rád, hogy azt egy levegőre felsorolni is nehéz. Íme pár csábító példa:

Te kivel élnéd át a wellness részleg kényeztető ölelését?

Sun Lounge & Champagne Terasz

Egy pillanatra most csitítsd el a gondolataid, és képzeld magad elé a következő képet. Épp a LUA Resort***** vízre épített stégjén ülsz, szikrázik alattad a Balaton, a bőrödet forró napsugarak cirógatják. A kezedben pihenő koktél jégkockái néha ugyan összekoccannak, de egyébként fullon van a nyugalom.

Ha a te szívedet is megmelengeti ez az ábránd, akkor minden bizonnyal a Sun Lounge & Champagne Terasz lesz a kedvenc részed a LUA Resortban. A vitorlásokkal ölelt stégen különleges étel- és italkínálat, kényelmes napozóágyak valamint árnyékolók gondoskodnak álmaid vízparti sziesztájáról.

Na? Igent mondasz egy spéci balatonfüredi nyaralásra?

Csúcsgasztronómia minden napszakban

Megvolt a kényelem, nyakig merültünk a wellnessben, majd feltöltöttük a D-vitamin készleteket – ideje enni! De nem akármilyen étkezésről lesz szó: most a LUA Resort***** fine-dining éttermébe vezet az utunk.

A NOON Restaurant & Lounge Pesti István Michelin-csillagos séf útmutatásával varázsol 5 érzékszerves élményt a helyi termelőktől származó alapanyagokból. Legyen szó napindító reggeliről vagy egy 5 fogásos vacsiról, itt minden ínyenc megtalálja a számításait.

Te is szeretnél részese lenni egy ilyen gasztrokalandnak? Foglalj most >>

Lélegzetelállító látnivalók sorakoznak a közelben

Feketeöves kiránduló vagy? Esetleg egy vérbeli slow life hívőhöz van szerencsénk? Akkor jó helyen jársz: a LUA Resort***** ideális bázis a számodra! Egyrészt azért, mert mindig kéznél lesznek a legfontosabb balatonfüredi látnivalók, másrészt pedig azért, mert ezen vidéken végtelen az egynapos kiruccanások tárháza.

Felfedezheted a Badacsony kincseit, ellátogathatsz a levendulaillatú Tihanyi-félszigetre, de megnézheted a híres Hegyestű Geológiai Bemutatóhelyet vagy fejest ugorhatsz a Káli-medence misztikus, szemkápráztató világába. Csak rajtad áll, mennyi élményt viszel haza emlékbe!

Egy kattintás és a környék összes látnivalóját megmutatjuk >>

Szóljon most rólad az üdülés: irány a LUA Resort*****!

Ugye, hogy megjött a kedved egy balatonfüredi kiruccanáshoz? Ha bejönnek a LUA Resort észbontó szolgáltatásai, akkor már csak egy dolog maradt hátra: tűzd ki az álompihenésed dátumát és foglalj egy szobát az északi part legluxibb szállodájában!

Sasold meg kedvenc programtippjeinket a Balaton-felvidéken >>

(Képek: Szallas.hu, luaresort.com)


Exit mobile version