Itt az álomszállás egy tökéletes egri úthoz: Mecset Apartman

1 perces olvasási idő

Hányszor fordult már elő veled, hogy azt hitted, végre megtaláltad a tökéletes egri szálláshelyet? Minden stimmelt: a szoba, a kilátás, az elhelyezkedés…aztán lenéztél az árakra. És jött a hidegzuhany. De nyugi, semmi sincs veszve! Eláruljuk, hogy Eger szívében van egy tökéletes megoldás a pénztárcabarát, lemondások nélküli kiruccanáshozMecset Apartmannak hívják. Csak olvass tovább és megtudod, mitől olyan nagyszerű!

Így varázsol neked rendkívüli utat a Mecset Apartman

1. Többet kapsz, kevesebb pénzért

Ugye nálad is az ár/érték arány az első? Végtére is mit számít a pihe-puha ágy, a csili-vili belső dizájn – ha egy szállás gallyra vágja a családi kasszát, arra úgyis savanyúan fogsz visszagondolni. De akkor mi a megoldás? Na, itt jön képbe a Mecset Apartman! Egy új köntösbe öltöztetett 18. századi épület, ami készen szállítja a stílus, a tisztaság és a nyugalom hármasát. Ahol elringat a szállodai kényelem, de közben a lábaid előtt hever az apartmanok összes előnye.

Szállodai illúzió, kedvezményes áron

És láss csodát, még a bankszámládat sem akarja megskalpolni: a tavaszi időszakban 2 főnek 2 éjszakára akár már 30 000 forinttól is elérhető. Ez azért elképesztően klassz árazás, mert nincs még egy olyan apartman a Szallas.hu egri kínálatában, ami:

  • pár lépésre van a vártól
  • SZÉP kártya elfogadóhely
  • kiváló minősítést kapott, 200+ vendégvélemény alapján
  • patyolattiszta
  • zárt parkolója van
  • saját konyhával rendelkezik
  • és még kerthelyiség is tartozik hozzá!

Mutasd a szállást >>

Elegáns, igényes berendezés

2. Időt is spórolsz: Eger látnivalói karnyújtásnyira lesznek tőled

Nem titok, hogy Gárdonyi városa tenger sok élménnyel teszi felejthetetlenné az egri nyaralást. Csakhogy ezeknek a döntő többsége egyetlen pontban összpontosul, a történelmi centrumnál. Ha nem akarod folyamos ingázással tölteni a kikapcsolódást, akkor továbbra sincs tökéletesebb megoldás, mint a Mecset Apartman. Nem csak pénzt, hanem kilométereket, és így időt is nyer neked! Íme azok a bakancslistás egri látnivalók, melyek kevesebb mint 10 perces sétára vannak a szállás ajtajától:

3. Ilyen egy klassz gyerekbarát szállás!

Végre egy apartman, ahová úgy viheted el a gyereket, hogy nem kell magaddal cipelni a fél háztartást! Merthogy a Mecset ezt a terhet is leveszi a válladról: a fürdetőkádtól kezdve a pelenkázón át, egészen a hordozható kiságyig minden kérésed meghallgatásra talál. Ráadásul 2 éves korig ingyenes a szállás.

Minden évszakban élvezhető az új beépített téli kert

De ne felejtsük el azt se, hogy egy pompás kerthelyiség társul az épülethez! Ahol egyrészt szívmelengető látványt nyújtanak dísznövények, másrészt a kicsik addig rohangálhatnak, amíg ki nem dőlnek a selymes pázsiton. 
Eközben te? Békében szürcsölöd a frissen főtt kávét a teraszon, és széles mosollyal elkönyveled: sikerült olyan helyet találni, ahol mindenki elégedett.

Érdekel az ajánlat >>

Maximális nyugalom

4. Teljes szabadság: légy a magad ura!

Miért feszengenél a szállodák szabályozott légkörében, amikor a Mecset Apartmanban abszolút a magad ura lehetsz? Hagyd magad mögött a felesleges stresszt: itt nem kell egy rakás idegenhez alkalmazkodni! Akkor ébredsz és akkor reggelizel, amikor éppen jólesik, hiszen mind a 8 apartman egy külön kis világ – a te világod.

Élvezd a saját konyha előnyeit!

Hozd ki a legtöbbet a kirándulásból: legyen olyan a szállás, mintha kifejezetten neked találták volna ki! Akár üzleti célból, akár családi kikapcsolódásra érkezel, a 30-50 m2 területű apartmanok között tuti megtalálod a kedvencedet! Sőt, ha szeretnéd kisebb rendezvényeknek is emlékezetes helyszínül szolgálhat.

Otthonosság felsőfokon

Azt tudtad, hogy a Mecset 2021-ben egy csillogó kitüntéssel zárta az Év Szállása versenyt? Ha hozzávesszük, hogy majdnem 7 000 hazai szállás versengett az elismerésért, akkor óriási teljesítmény! Már csak emiatt is biztosra veheted, hogy az egekbe repíti a komfortszinted!

Foglalok a Mecset Apartmanban >>

5. Nem fog felforrni az agyvized a parkolás miatt

Sokszor lemarad a fontossági radarról a saját parkoló – pedig akár 10 ezer forinttal is megdobhatja az egri út költségét, ha fizetős helyen pihen az autód. Ehhez képest a Mecset Apartman vendégeként kevesebb, mint feleennyiért parkolhatsz! Plusz azt is vedd számításba, hogy ez egy zárt, kamerával megfigyelt terület. Így városnézés közben sem fog fojtogatni az aggodalom, hogy történt-e valami a járgányoddal.

Csak jelezd foglaláskor, hogy igényt tartasz rá!

Konyhakész tippet kaparintottál meg egy nagyszerű és pénztárcabarát egri kalandhoz. Innentől már csak rajtad áll, hogy megragadod-e a lehetőséget vagy megfosztod magad a tökéletes kiruccanástól. >>

(Képek: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%