Site icon Szallas.hu Blog

Játssz velünk, és nyerj egy pihentető kikapcsolódást az Őrségbe! 


A virágillatú május sem maradhat nálunk nyereményjáték nélkül. Nyerj egy csodás, élményekkel teli, 2 főre szóló, 2 éjszakás pihenést az Őrség egyik barátságos hangulatú, kutyabarát szállodájába, a Abbázia Country Clubba.

Mit tartalmaz a nyereménycsomag?

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2023.12.22-ig használható fel hétköznapokon és hétvégéken is, előzetes egyeztetést követően. Ez alól kivétel a kiemelt időszakok: 2023.06.22 – 2023.08.27., 2023.10.20 – 2023.11.01.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára az Abbázia Country Club 90 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést. 

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 90 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. június 6. 

Miért érdemes az Abbázia Country Clubot választani?

A csendre és nyugalomra vágyók számára különleges helyen, az Őrség, Göcsej és Hetés találkozásánál kínál családias hangulatú szobákat és apartmanokat az Abbázia Country Club.

Az óriási, autómentes zöld terület közepén fekvő szállás nemcsak a romantikára vágyók igényeit elégítheti ki, hanem a családokét is, hiszen változatos szabadidős programjai között mindenki találhat az igényeinek megfelelőt.

A szállás különlegessége, hogy kutyabarát, azaz aki szeretne itt megszállni, annak a házikedvencét sem kell otthon hagynia. 

Ha a dimbes-dombos Őrségben jársz, akkor ezeket a látnivalókat írd fel a bakancslistádra!

Az Őrség vadregényes vidéke felejthetetlen élményeket kínál az ide látogatóknak. Pattanjunk akár biciklire, és kerekezzük körbe a térség látnivalóit! Repüljünk vissza az időben, és kezdjük a barangolást a Pityaszeri Skanzenben, ahol megtudhatjuk, hogy hogyan éltek egykor az őrségi emberek.

Aztán látogassunk el az Őrségi Nemzeti Parkba, ahol a táj jellegzetes növény- és állatvilágát ismerhetjük meg 13 tanösvény és 5 bemutatóhely segítségével. 

Őrségi Nemzeti Park

Keressük fel a vidék szimbólumát, a jellegzetes szoknyás haranglábakat Pankaszon vagy Gödörházán, aztán pedig fedezzük fel a térség Árpád-kori templomait Veleméren vagy Őriszentpéteren!

Pankaszi szoknyás harangláb

Ha kellően elfáradtunk, akkor üljünk fel a Csömödéri Állami Vasút valamelyik menetrendszerinti járatára, amely Magyarország leghosszabb nyomvonalú, erdei vasútja, vagy ugorjunk el pancsolni a Szentgotthárdi Termál és Élményfürdőbe!

5+1 ok, hogy miért tökéletes nyaralóhely az Őrség >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version