Site icon Szallas.hu Blog

Játssz velünk, és nyerj egy wellnesshétvégét akár az őszi szünetre!


Zsebeld be az őszi élményeket, mielőtt a hófehér tél megérkezik! Élvezd a pompás színekbe öltözött természetet, és tölts felejthetetlen napokat Sopronban! Nyerj egy káprázatos, 2 főre szóló, 2 éjszakás, zavartalan  wellnesshétvégét a Hotel Sopron fantasztikus szállodájába!

Mit tartalmaz a csomag?

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024. március 31-ig használható fel hétköznap és hétvégente is. Kivéve: 2023.10.20-10.23., 2023.10.27-11.05., 2023.12.22-2024.01.02.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Hotel Sopron 98 900 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 98 900 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. október 3.

Miért érdemes a Hotel Sopron gyönyörű szobáit választani?

A Sopron belvárosától mindössze néhány lépésre található Hotel Sopron tökéletes kiindulópontja lehet a környék csodálatos természeti adottságait és történelmi relikviáit felfedező kirándulásoknak. 

A folyamatosan megújuló hotel nemcsak az aktív turisták számára lehet jó választás, hanem a passzív pihenést kedvelőknek is, hiszen az egyedülálló, városi panorámás, tetőtéri wellnessrészlegükben minden a teljes testi-lelki feltöltődést szolgálja.

A gyönyörű kilátás a városra és a Tűztoronyra, a tíz férőhelyes jakuzzi, a finn és infraszauna, illetve a különböző gőz- és sókabinok gondoskodnak itt arról, hogy a vendég teljesen kiszakadhasson a rohanó hétköznapokból. 

A szállásról bővebben itt olvashattok >>

Borok, lépcsők, villák – ha Sopron, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Belvárosi árkádos udvarokkal és titkokat suttogó kapuljakkal, alpesi hangulatú tájjal, illetve isteni finom kékfrankossal várja Sopron, a hűség városa a turistákat. 

A kulturális örökségben rendkívül gazdag határmenti település jelképe az 58 méter magas Tűztorony, ahonnan tiszta időben akár még az Alpok vonulatait is megcsodálhatja az, aki megmássza az erkélyre vezető 119 lépcsőt. 

Tűztorony, Sopron

A toronyból leereszkedve érdemes átsétálni a vele szemben lévő Kecske-templomhoz, amelynek falai több koronázás és országgyűlés tanúi voltak. 

A Soproni-hegység lejtőire épült villanegyedben, a Lövérek városrészben számos fatornácos, gyönyörű verandás, szecessziós palotát találhatnak a történelem és az építészet rajongói. Ezek közül érdemes útba ejteni a Lenck-villa nagypolgári épületét, ahol izgalmas kiállításokon derülhet fény a céhek és nagypolgárok mindennapi életére.

Aki inkább a város helyett a természetbe vágyik, azok számára a Fertő-tó vagy a Soproni-hegység túraútvonalai jelenthetnek izgalmas kihívást. A borivók számára pedig kötelező program a város borospincéiben felfedezni a borvidék markáns kékfrankosát.

Aktív őszi pihenés Sopronban >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version