Site icon Szallas.hu Blog

Panorámás fürdőzés az „égben”, Sopron történelmi belvárosa felett


A Tűztorony mesés épülete, a Kecske-templom égbe törő csúcsai, az Alpokalja hegyláncai és Sopron többi csodája nyomban elbűvöli az utazókat. De mi lenne, ha a történelmi belvárosra nyíló varázslatos panorámát egy tetőtéri pezsgőfürdőzés, kültéri medencézés, ízletes vacsora vagy épp a reggeli kávé mellett élvezhetnéd ki egy igazán különleges szálláshelyen? Nézd meg a négycsillagos Hotel Sopront, ahová a családok, a párok, de még a kis kedvencek is hazajárnak!

Hotel Sopron****

Sopron történelmi belvárosában

Magyarország északnyugati csücskében, ahol az Alpokalja hegyvonulatai egymásra borulnak, ott bújik meg Sopron történelmi emlékekben gazdag városa, ezernyi kihagyhatatlan látnivalójával. A központból csak egy rövid séta vezet fel a dombtetőn álló, könnyen megközelíthető, nyugodt környezetben elhelyezkedő Hotel Sopronba****, ahonnan az egész város szinte a lábaid előtt hever majd – ahogy a szuper élmények is! 

Kilátás a hotelből

Régen várt harmónia az otthon kényelmével

A minőségi pihenés minden nyaralás sarokköve, mely elképzelhetetlen színvonalas szobakínálat nélkül. A Hotel Sopron**** gyönyörű, igényesen berendezett, tiszta lakóterei között nagyméretű lakosztályokat, különálló apartmanokat, illetve összenyitható, családi szobákat is találsz. Utóbbiak kifejezetten jó megoldást kínálnak a gyerkőcökkel érkezők számára, hiszen így igény szerint a szülők is privát környezetet tudnak teremteni maguknak. 

A vendégek körében az egyik legnépszerűbb választás a többi lakótérhez hasonlóan légkondicionált Premium View szobatípus, melynek balkonján üldögélve egyedülálló kilátásban lesz részed Sopron jelképére, a híres Tűztoronyra

Képzeld el, ahogy megérkezel, belehuppansz a kényelmes ágyba, készítesz magadnak egy finom kávét, majd egy rövid lazítás után puha fürdőköntösbe bújsz, és nekivágsz felfedezni a harmadik emeleten található, ellenállhatatlan wellnesst!

Sky Wellness, ahol az „égben” fürdőzhetsz

Mintha egy festményt néznél, olyan lesz elmerülni a Sky Wellnessben rejtőző pezsgőfürdőben. Miközben a hátadat kellemesen masszírozzák a vízsugarak, a város piros háztetői és ikonikus épületei mögött a távoli hegyek körvonalai rajzolódnak ki előtted. A lenyűgöző látképben a fitneszteremben és a nyugágyakkal ellátott pihenőtérben is gyönyörködhetsz. 

Sky wellness, Hotel Sopron****

Éld át a teljes testi-lelki feltöltődést a finn szaunában, a lágy fényekbe burkolt gőzkabinban vagy a sófalakkal ellátott infraszaunában! Ennél is többre vágysz? Akkor frissülj fel a szakképzett, profi masszőr kezei között!

7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront**** >>

Egy álom lesz a családi nyaralás

Az árakban megjelenő jelentős kedvezményeken, valamint a széleskörű gyermek- és bababarát szolgáltatásokon túl kerti játszótér, társasjátékok, trambulin, csocsó, xbox, darts, pingpong, illetve a Tündérkert Gyermekjátszó gondoskodik a család minden tagjának a felhőtlen szórakozásáról.

Születésnapi koktélok a medence partján

Forró nyarakon hűsítő kikapcsolódást ígér a kertben található, feszített víztükrű medence. A természet közelsége, a jó levegő, a fejed felett úszkáló felhők mellé legjobb, ha beszerzel egy zamatos frissítőt is, amit napozás közben a nyugágyakon szürcsölgetsz el. 

A Hotel Sopron**** 40 éves születésnapja alkalmából ráadásul most különleges, extra koktélokkal készül a vendégeknek, melyeket megéri kipróbálni!

Ízek, melyeket meg kell kóstolni

„A kékfrankos fővárosában” a Soproni borvidék szédületes, kiváló boraiba is belekortyolhatsz az itallapon jegyzett, több mint 80 féle minőségi bor jóvoltából. Ezen kívül a ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró varázslatos ízkombinációi és igényesen tálalt ételei valódi kulináris kalandra csábítanak. 

ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró

Kóstold meg a nemzetközi- és hazai finomságokat, a helyi termelőktől érkező csemegéket! Ha pedig ételérzékenységgel küzdesz, akkor is bízhatsz a kedves személyzet rugalmasságában, akik nem hagyják, hogy éhesen távozz!

Sopron – a szabadság, a hűség és a kékfrankos városa az Alpok lábánál >>

Vonzó programok a határon innen és azon túl

Keresd fel Sopron, valamint a közeli Fertő-tó csodálatos látnivalóit, kalandozz a Harrer Csokoládémanufaktúra ínyencségei között vagy lépd át a közeli határt, és fedezd fel St. Margarethen mesevilágát, a Familyparkot

A Fertő tó legendája – Elsüllyedt falvak nyomában (+12 programtipp Sopronban) >>

Élvezd a jól megérdemelt pihenést szeretteid társaságában, a rangos Hotel Sopronban****, ahol még házi kedvencedet is szívesen látják!

(Képek: Szallas.hu, Hotel Sopron)


Exit mobile version