Site icon Szallas.hu Blog

Játssz velünk, és nyerj egy kényeztető balatoni pihenést!


A tavaszi szél egy újabb nyereményjátékot hozott az oldalunkra. Nyerj egy csodás, élményekkel teli, 2 főre szóló, 2 éjszakás pihenést Siófok egyik népszerű, nemrégiben megújult szállodájába, a SunGarden Wellness & Conference Hotelbe.

Mit tartalmaz a nyereménycsomag?

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2023.12.22-ig használható fel hétköznapokon és hétvégéken is, előzetes egyeztetést követően. Ez alól kivétel a kiemelt időszakok: ünnepek, hosszú hétvégék, tematikus hétvégék, iskolaszüneti napok, illetve a főszezon: 2023.06.16-09.03.  

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a SunGarden Wellness & Conference Hotel 90 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést. 

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 90 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. május 2. 

Miért érdemes a SunGarden Wellness & Conference Hotelt választani?

Siófok nyüzsgő városának közepén, a hangulatos Petőfi sétánytól mindössze egy utcányira található a néhány éve megújult SunGarden Hotel. A hatvan szobás szállodában nemcsak a wellnessrészleg medencéiben lehet lubickolni, hanem a Balaton csodás partja is mindössze 5 perc sétára található tőle.

Az élménymedencék mellett gyerekmedence, pezsgőfürdő, különféle szaunák, relax pihenőtér, wellness-szolgáltatások, gyermek és felnőtt játszószoba, légies és modern étterem, bárok, tágas terek, fedett, valamint szabadtéri sport- és játéklehetőségek várják az itt megszállókat. A szállás ráadásul kutyabarát, így a házi kedvencet sem kell otthon hagyni. 

Ha Siófokon jársz, akkor ezeket a látnivalókat írd fel a bakancslistádra!

A Balaton déli partjának legnépszerűbb városát remek strandjairól és izgalmas programjairól ismerheti az utazóközönség. Az ikonikus Aranypart homokos fövenyével, az Ezüstpart pedig lassan mélyülő vizével minden nyáron turisták tízezreit csábítja Siófokra. Ha jó időben jársz erre, akkor a balatoni csobbanás kötelező program.

Aranyparti szabadstrand, Siófok

De a vizet másként is élvezheted a városban. Ülj fel Siófok egyik szó szerint legnagyobb nyári attrakciójára, az Óriáskerékre, és csodáld onnan az elképesztő színű tavat! Vagy válts jegyet a siófoki kikötőből induló valamelyik séta-, zenés vagy kirándulóhajóra.

Óriáskerék, Siófok

A hajókirándulásról visszaérve sétálj egyet a közeli, virágillatú Rózsa-ligetben, vagy vedd az irányt Krúdy Gyula és Jókai Mór egykori villái felé! Ha pedig vonattal érkeztél a városba, akkor állj meg egy pillanatra a vasútállomás épülete előtti Millenniumi park Zenepavilonjában, és hallgass operettrészleteket Kálmán Imre szobrának társaságában! 

Millennium Park, Siófok

19+1 bakancslistás nyári program Siófokon >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version