Site icon Szallas.hu Blog

Vigyázz, kész, pihenés! – Játssz velünk, és nyerj wellness hétvégét!


Mit szólnátok hozzá, ha az öletekbe pottyanna egy szuper, pihentető wellness hétvége? Játsszatok velünk, és tiétek lehet egy 62 000 Ft értékű, 2 fős, 2 éjszakás, félpanziós wellness utalvány a Wellness Hotel Kagerba! A helyszín a csodás Harkány, a híres gyógyvíz otthona. Mutatunk minden tudnivalót a játékról (ami csak néhány kattintás) és a nyereményről, melyet február 1-jén sorsolunk ki.

Hogyan lehet játszani?

Nagyon egyszerű, a hivatkozásra kattintva kövessétek az utasításokat: az adatok megadása után csak válaszolni kell egy egyszerű kérdésre, és máris esélyesek vagytok a nyereményre!

A csomag tartalma, 62 000 Ft értékben:

Mikor érvényes az utalvány?

2022. január 05. és 2022. június 30. között szabad helyek függvényében (kivéve kiemelt és ünnepi időszakok).

Miért szuper hely a Wellness Hotel Kager?

Wellness Hotel Kager belső udvar
Wellness Hotel Kager étterem
Wellness Hotel Kager

+Programtippek a környéken:

Harkány az ország napsütötte, déli csücskében található, a város szlogenje „A gyógyító ölelés”, amire bizony időnként mindenkinek szüksége van. A Harkányi Gyógyfürdőben nem csak gyógyulni lehet, hanem szórakozni is; élményelemekkel, csúszdákkal tűzdelt medencékben is csobbanhattok.

Harkányi Gyógyfürdő

Emellett Siklós 5 perc autóval Harkánytól, ahol több látnivaló is vár. Az egyik a panorámás, különféle kiállításoknak otthont adó Siklósi Vár, a másik pedig hazánk egyik legismertebb kegyhelye, a Máriagyűdi kegytemplom, ha lelki töltődésre, belső elcsendesedésre is vágytok. 

Siklósi Vár, Harkány mellett

Sétálj végig a nagyharsányi Kikerics panorámasétányon:

Ugye, hogy kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget? Kattintsatok, 2 perc az egész, aztán figyeljétek a sorsolás eredményét! Sok szerencsét! 

További részleteket és a szabályzatot itt találjátok >>

(Képek: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version