Wellness + Hotelek

Vigyázz, kész, pihenés! – Játssz velünk, és nyerj wellness hétvégét!

1 perces olvasási idő

Mit szólnátok hozzá, ha az öletekbe pottyanna egy szuper, pihentető wellness hétvége? Játsszatok velünk, és tiétek lehet egy 62 000 Ft értékű, 2 fős, 2 éjszakás, félpanziós wellness utalvány a Wellness Hotel Kagerba! A helyszín a csodás Harkány, a híres gyógyvíz otthona. Mutatunk minden tudnivalót a játékról (ami csak néhány kattintás) és a nyereményről, melyet február 1-jén sorsolunk ki.

Hogyan lehet játszani?

Nagyon egyszerű, a hivatkozásra kattintva kövessétek az utasításokat: az adatok megadása után csak válaszolni kell egy egyszerű kérdésre, és máris esélyesek vagytok a nyereményre!

A csomag tartalma, 62 000 Ft értékben:

  • Szállás 2 fő részére, 2 éjszakára a harkányi Wellness Hotel Kagerba
  • Félpanziós ellátás
  • Wi-Fi használata a szálláshely területén
  • Parkolás a közelben
  • Üdvözlő ital, VAGY 2×15 perc napfürdő használat

Mikor érvényes az utalvány?

2022. január 05. és 2022. június 30. között szabad helyek függvényében (kivéve kiemelt és ünnepi időszakok).

Miért szuper hely a Wellness Hotel Kager?

  • Nem egy „átlagos” hotelről van szó; küllemében a roppant hangulatos Dél-Tirol hangulatát idézi, akárcsak a Dél-Tirol stílusban berendezett étterem. 
Vigyázz, kész, pihenés! - Játssz velünk, és nyerj wellness hétvégét!
Wellness Hotel Kager belső udvar
  • Az étteremben az A’la Carte mellett svédasztalos vacsorával várják a vendégeket (megfelelő létszám esetén), ahol az ismert nemzetközi és hazai ízek mellett dél-Tiroli specialitásokkal is kedveskednek.
Vigyázz, kész, pihenés! - Játssz velünk, és nyerj wellness hétvégét!
Wellness Hotel Kager étterem
  • Harkány egyik csendes, nyugodt mellékutcájában található, így itt tényleg ki tudjátok pihenni magatokat. Ugyanakkor a Harkányi Gyógyfürdő csak 500 méterre van a szállástól, így egy kellemes sétával bármikor elérhető.
  • A wellness részlegen több minden is vár: kültéri szezonális medence, 2 db benti pezsgőfürdő, gőzkabin, napfürdő, fitness terem, valamint infra-, aroma-, és finnszauna.
  • A vendégek értékítélete nem hazudik: 891 értékelés alapján 9.6 ponton áll, azaz kiváló szálláshelynek minősül – külön ki szokták emelni a kifogástalan tisztaságot, a barátságos személyzetet és a wellness részleg színvonalát.
Vigyázz, kész, pihenés! - Játssz velünk, és nyerj wellness hétvégét!
Wellness Hotel Kager

+Programtippek a környéken:

Harkány az ország napsütötte, déli csücskében található, a város szlogenje „A gyógyító ölelés”, amire bizony időnként mindenkinek szüksége van. A Harkányi Gyógyfürdőben nem csak gyógyulni lehet, hanem szórakozni is; élményelemekkel, csúszdákkal tűzdelt medencékben is csobbanhattok.

Vigyázz, kész, pihenés! - Játssz velünk, és nyerj wellness hétvégét!
Harkányi Gyógyfürdő

Emellett Siklós 5 perc autóval Harkánytól, ahol több látnivaló is vár. Az egyik a panorámás, különféle kiállításoknak otthont adó Siklósi Vár, a másik pedig hazánk egyik legismertebb kegyhelye, a Máriagyűdi kegytemplom, ha lelki töltődésre, belső elcsendesedésre is vágytok. 

Vigyázz, kész, pihenés! - Játssz velünk, és nyerj wellness hétvégét!
Siklósi Vár, Harkány mellett

Sétálj végig a nagyharsányi Kikerics panorámasétányon:

Ugye, hogy kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget? Kattintsatok, 2 perc az egész, aztán figyeljétek a sorsolás eredményét! Sok szerencsét! 

További részleteket és a szabályzatot itt találjátok >>

(Képek: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%