ToplistákCsaládi kiruccanásNyári vakációŐszi élményszüretTavaszi zsongásVidéki vendégség

Gyerekbarát kényelem – TOP 7 vendégház saját játszótérrel

1 perces olvasási idő

Amíg gyerek nélkül utaztunk, nem igazán értettük, miért fontos, hogy egy szállás rendelkezzen saját játszótérrel, de amióta hármasban járjuk az országot, már tudjuk, ha igazán pihentető utazást szeretnénk a gyerekkel, akkor jó, ha az adott vendégház saját játszótérrel rendelkezik, ahol a gyerkőc is lefoglalhatja magát, amíg mi sziesztázunk. Ha ő le tudja magát kötni, akkor a gyerekkel való utazás a szülőknek is kikapcsolódás lesz.

Most mutatunk néhány bakancslistás helyet, ahol kicsiknek és nagyoknak is igazi feltöltődés lesz a vakáció.

Gyerekbarát kényelem – TOP 7 vendégház saját játszótérrel

1. Harmónia Vendégház Poroszlón

Elsőként egy olyat ajánlok, amit már személyesen is leteszteltünk, és maximálisan elégedettek voltunk. Ez nem más, mint a kifejezetten gyerekbarát poroszlói Harmónia Vendégház, amit elsősorban a kitűnő elhelyezkedése miatt választottunk. (Egy csendes utcában található, a Tisza-tavi Ökocentrum pedig sétatávolságra van tőle.) Itt döbbentünk rá, mekkora előnye van, ha egy szálláshely saját játszótérrel rendelkezik, ugyanis amíg mi pihentünk, vagy éppen a kerti grillen sütögettünk, az apróság vígan eljátszott a homokozóban, vagy éppen hintázott, csúszdázott. A 10 fős üdülőházat egyszerre csak egy családnak adják ki, az ára pedig kifejezetten baráti még akkor is, ha csak kisebb létszámmal érkezünk.

Ha nem zavar, hogy másokkal kell osztozni az udvaron, a szintén hozzájuk tartozó Harmónia Parasztház is jó választás lehet, ahol 2 különálló ház van, de az udvar közös.

2. Kőszeghegyalja Vendégház Horvátzsidányban

Kőszeg és környéke remek úti cél kisgyerekes családoknak is, amihez most mutatunk egy remek szállást a városhoz közeli Horvátzsidányban. A hangulatos Kőszeghegyalja Vendégház nem csak kifejezetten családbarát szobákkal, hanem egy gyönyörű kis játszótérrel is rendelkezik. Az otthonos szálláshelynek pedig még egy kis wellness részlege is van, hogy a szülők is maradéktalanul feltöltődhessenek.

3. Família Plusz Vendégház Sukoróban

A Velencei-tónál lévő vendégház első sorban nagyobb családoknak ideális, mert 3 szobájában 6 fő is kényelmesen elfér. A gondozott kertben található egy kis játszótér trambulinnal, homokozóval és hintával, de még kültéri medencéje is van.

4. Ókerka Vendégház Csesztregen

Itt valóban gyerekbarát kényelem vár rátok, hiszen az őrségi 8 fős vendégház kifejezetten úgy van berendezve és felszerelve, hogy mindenben a családok felhőtlen pihenését szolgálja.

Az alap, hogy a vendégház saját játszótérrel rendelkezik, de emellett van még itt kosárlabda palánk, a nagyobbaknak asztalitenisz felszerelés, a kicsiknek mesekönyvek. Kirándulásokhoz kölcsönözhető gyerek- és felnőttbicikli, valamint biciklire szerelhető gyerekülés is.

Persze a gyerekkel való utazás akkor igazán családbarát, ha a szülőknek is jut egy kis kényeztetés, rájuk vár a szálláshely wellness részlege.

5. A mi Kisházunk Vendégház Szomódon

A Tata melletti Szomódon található vendégház a Gerecse Tájvédelmi Körzet peremén helyezkedik el, és valahogy úgy kell elképzelni, mint a mesebeli mézeskalács házikót. A takaros kis parasztház belső terei olyanok, mint a mesében, minden tökéletesen összhangban van. A hangulatos kertben található egy kis játszótér homokozóval, de akár sütögetésre is van lehetőség.

6. Judit Vendégház Csongrádon

A vizet kedvelő családoknak Csongrád is remek választás, ha kevésbé zsúfolt vízparton szeretnének vakációzni. Akár kisebb, akár nagyobb gyerekekkel utazunk, a Judit Vendégház ideális lesz, hiszen míg a kicsiket homokozó, hinta, csúszda és mászófal szórakoztatja, addig a nagyobbakra is gondoltak, őket pingponggal, dartssal, tollassal és frizbivel várják. Emellett pedig csak hab a tortán a kültéri medence és a jacuzzi.

7. Harsányi Vendégház Hajdúszoboszlón

Ha családi nyaralás terén biztosra szeretnénk menni, Hajdúszoboszló telitalálat lesz. Ha pedig még egy olyan szuper szállást is sikerül foglalni, ami saját játszótérrel rendelkezik, akkor az már garancia a maximális gyerekbarát kényelemre. A Harsányi Vendégház Hajdúszoboszlón pont ilyen, mert van kerti medencéje, saját kis játszótere, pingpongja és csocsója is, sőt, gyermekkerékpárt is lehet náluk kölcsönözni.

Ne hagyjátok az utolsó pillanatra, foglaljátok le valamelyik saját játszótérrel rendelkező vendégházat már most, hogy az egész család felhőtlenül kipihenhesse magát!

Hogy a szülőknek és a gyerekeknek is igazi feltöltődés legyen a vakáció, válasszatok olyan, szállást, ami saját játszótérrel rendelkezik, így a kicsik is jobban lefoglalják majd magukat, és ti is többet tudtok pihenni!

(Képek: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%