Programok hétvégéreCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretTavaszi zsongásVárosnézések

Mit lehet csinálni Hajdúszoboszlón? 6 családi program hétvégére

1 perces olvasási idő
Mókus Kalandpark

Természetesen Hajdúszoboszlót a gyógyvize helyezte a turizmus nemzetközi térképére, de egy kiadós hajdúszoboszlói fürdőzés előtt és/vagy után érdemes bevállalni egy-egy őszi családi programot is Hajdúszoboszlón. Felvetődhet hát a kérdés, mit lehet csinálni Hajdúszoboszlón a wellnessen túl. Ezekből szemezgettünk.

Őszi és tavaszi családi programok Hajdúszoboszlón – avagy mit lehet csinálni Hajdúszoboszlón a wellnessen túl

Mókus Kalandpark, Hajdúszoboszló

„Mint a mókus fenn a fán…” Nem tudom, hogy Mókus kalandpark névadóit megihlette-e az idézet, híres úttörő induló. Mindegy is, mert a mókus fára mászik. A hajdúszoboszlói Mókus Kalandparkban ti is fára fogtok mászni, drótkötelek, hágcsók és természetesen hegymászóheveder segítségével. A belépőből 15% kedvezményt kaptok, ha hajdúszoboszlói szállást a Szallas.hu-n foglaltok. Egyeztessetek velük telefonon, mielőtt mennétek!

Őszi családi programok Hajdúszoboszlón
Mókus Kalandpark

Gokart, Hajdúszoboszló 

A hajdúszoboszlói reptér fürdő felőli végében találjátok a 300 méter hosszú gokartpályát. „Vonalvezetését Forma 1-es versenypályák ihlették” – tájékoztatnak az üzemeltetők. A pályán 200 köbcentis, 4 ütemű motorral berregő gokartokkal versenyezhettek egymással. Azonban az időjárás miatt előzetes egyeztetés javallott! Ja, 20% kedvezmény jár a Szallas.hu-n foglalóknak.

Őszi családi programok Hajdúszoboszlón
Gokartpálya Hajdúszoboszlón

Hungarospa Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló

„Európa legnagyobb fürdő komplexumában minden megtalálható, amire a víz szerelmesei vágynak” – tudatja magáról a fürdő. Az a jó ebben a hatalmas fürdőben, hogy egész éves móka. Jó, nem minden része, de télen nem is biztos, hogy a legjobb dolog kint óriáscsúszdázni, annál inkább bent szaunázni, egyebek mellett az Aqua Palace területén.

Őszi családi programok Hajdúszoboszlón
Hungarospa Hajdúszoboszló

Géptár – Műszaki-Közlekedési és Mezőgazdasági Eszközök Kiállítása, Hajdúszoboszló 

Oldtimer autók, motorkerékpárok, kerékpárok, mezőgazdasági gépek és egyéb használati tárgyak. köztük számos ritkaság egy magángyűjteményben. Ezt a gyerekek is szeretni fogják.

Őszi családi programok Hajdúszoboszlón
Géptár Hajdúszoboszló

Rio Játszóház és Mókaközpont

Nincs játszóház nélkül Hajdúszoboszló sem. Ha a gyerkőcök nem fáradtak ki eléggé a fürdőzésben, itt garantáltan ki tudják adni magukból az energiát. De nem csak önfeledt szaladgálás közben, hanem kreatív foglalkozásokon is. Szuper program rossz időben is!

MIt lehet csinálni Hajdúszoboszlón - Rio Játszóház családi programok

+1 Agóra Tudományos Élményközpont, Debrecen

Debrecen egy kőhajítás Szoboszlótól. Egyik nap menjetek be és látogassátok a tudomány interaktív debreceni kiállátását az Agórában. „A tudomány lenyűgöző, kalandokkal teli és szórakoztató” – vallják az Agórások. Szerintem is. Szerintetek? Apropó, 10% kedvezményt kaptok a Szallas.hu-s foglalásért.

3 szálláshely őszi hajdúszoboszlói családi programokhoz

Ezúttal is a Hunguest három, hajdúszoboszlói szállodájára hívnánk fel a figyelmeteket. Kényelmes, modern szállodák Hajdúszoboszló központjában.

Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló

„Négycsillagos szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak” – ígérik a 88 ágyas hotel üzemeltetői. Győződjetek meg róla!

Hunguest Hotel Aqua Sol Hajdúszoboszló

A 142 szobás, négycsillagos szálloda saját wellness részlege mellett díjtalan átjárást biztosít számotokra az Aqua-Palace-ben és a Hungarospa Gyógyfürdőbe. A hotelt természetesen Hajdúszoboszló központjában találjátok, ahol év közben is rengeteg gasztro esemény és szabadtéri program vár, így esténként sem okoz fejfájást mit lehet csinálni Hajdúszoboszlón.

Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló

Gyógyászat, wellness és szaunavilág vár titeket a városközpontban lévő Hunguest Hotel Békében. A hotelt nemrég teljes körűen felújították. 203 modern szobából választhattok, de a társalgó is kellemes.

A Hunguest Hotel Béke társalgójában kényelmesen lazíthattok, amíg kitaláljátok mit lehet csinálni Hajdúszoboszlón

És ha még mindezek után marad időtök, vagy akár a fenti programok közé iktatva, érdemes bicajt is bérelnetek és a könnyű alföldi terepen, utakon tenni egy-egy látványos kerékpártúrát. Hajdúszoboszló környéke és a közeli Hortobágy lenyűgöző ősszel!

Még több szálláshely Hajdúszoboszlón >>

Még több program Hajdúszoboszlón >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
33%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
33%
Nem tetszik
Nem tetszik
33%