Wellness + HotelekNyári vakációToplisták

Itt a nyári promóció kedvezményekkel! – Top 10 hotel, ahol tökéletes lesz az idei nyaralás!

2 perces olvasási idő

A nyári vakáció szervezését nem lehet elég korán kezdeni, hiszen ha az ember tökéletes nyaralást szeretne, akkor már most érdemes böngészni a szálláskínálatot, hogy véletlenül se maradjon le az álompihenésről. Itt a Szallas.hu Nyári promóciója kedvezményekkel, nektek csak annyi a dolgotok, hogy csapjatok le a jobbnál-jobb ajánlatokra! A Nyári promócióval megjelölt ajánlatokra február 13-ig minimum 12% kedvezmény jár!

Top 10 hotel, ahol tökéletes lesz az idei nyaralás!

1. Barrico Thermal Hotel**** Demjén

A 42 szobás szálloda Egertől 8 kilométerre található, Demjén egyik legszebb részén, a „Gyógyvizek Völgyében”. A hotel igazi különlegességnek számít, ugyanis a főépülethez hasonló kétszintes gerendaház hangulata utánozhatatlan. A természetes anyagok felhasználásával épült szálloda szobáinak ideális páratartalma és a fa illata sokban hozzájárul a teljes feltöltődéshez, de ez csak egy töredéke annak a számos oknak, ami miatt kitűnő nyári célpont a Barrico Thermal Hotel. Amellett, hogy saját étterme van, hatalmas vonzereje a saját gyógyvízzel rendelkező kültéri és beltéri medence is.

2. Danubius Hotel Annabella***+superior Balatonfüred

A nyári kedvezményes ajánlatok sorából a Balaton-part legjobb szállodái sem maradhatnak ki! Még a legforróbb nyári napok is elviselhetőek lesznek, ha ezt a csodás hotelt választjátok a nyaralás bázisául. A Danubius Hotel Annabella a híres balatonfüredi Tagore sétány végén helyezkedik el, közel a vízparthoz. Nyári promóciós ajánlataik félpanzióval foglalhatók, így semmire sem lesz gond, csak a felhőtlen pihenésre kell koncentrálni. Ezt segíti a hotel rengeteg szolgáltatása, köztük gyerekprogramok, a kiváló wellness részleg és az általuk biztosított sportolási lehetőségek sora. Ha az idő rosszra fordul, akkor sem dől dugába a nyaralás, mert a szezonális kültéri medencéjük mellett egy beltéri medence is a vendégek pihenését szolgálja.

3. Hotel Margaréta**** Balatonfüred

A családbarát hotel feledhetetlen nyári vakációval kedveskedik a családoknak, melyre szintén érvényes a Nyári promóció, ami során minimum 12% kedvezménnyel lehet foglalni.

Miden szobájuk légkondicionált és erkélyes, így kitűnő választás a nyárra. A Hotel Margaréta egy jól felszerelt wellness részleggel és kültéri medencével is rendelkezik, a legkisebbeket játszószoba, játszótér és fedett pancsoló várja.

A szálloda vendégeinek a nyár folyamán péntekenként grillvacsorát rendeznek a kerthelyiségben, de a konyhájuknak egyébként is nagyon jó híre van.

A hotel szállóvendégei kedvezményes strandbelépőt is vásárolhatnak a közeli Füred Camping strandjára.

4. Residence Hotel Balaton****+superior Siófok

A Residence Hotel Balaton Siófok egyik legszebb és legjobban felszerelt szállodája, ahol minden korosztály kipihenheti magát. A nemrég megújult hotel csodálatos, exkluzív, ám mégis családias környezete vetekszik a külföldi társaival mind színvonalban, mind a szolgáltatások sokszínűségében.

A 700 négyzetméteres wellness és spa részlegükön rengeteg kényeztető szolgáltatás várja a vendégeket, de a legkisebbek sem fognak unatkozni, az ő szórakozásukat egy kör alakú gyermekmedence és egy izgalmas játszószoba szolgálja.

Külön előnye a szállodának, hogy saját Balaton-parti stranddal rendelkezik.

5. Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

Hévíz a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók hazai fellegvára, ahol a wellness mellett az aktív pihenés is lehetséges. A Hunguest Hotel Panoráma kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően az ide látogatók egyik kedvenc szálláshelye, amely a Nyári promóció keretében szintén remek ajánlatokat tartogat a nyárra.

Bár saját medencével nem rendelkezik, de a világhírű gyógytó alig 150 méterre található, és exkluzív szaunavilága miatt is érdemes itt eltölteni néhány napot.

6. Komló Hotel*** Gyula

Gyula az egyik olyan hazai város, amiről kijelenthetjük, megunhatatlan. Nem csak a programok és a látnivalók terén változatos, szállásai között is számtalan remek hotelt találhatunk. Akik luxus környezetben, mégis elérhető áron szeretnének idén nyaralni, azoknak bátran ajánljuk a Komló Hotelt, ahol a Nyári promóciós ajánlatoknak köszönhetően most még kedvezőbb feltételek mellett lehet foglalni.

Az Art deco stílusban épült hotel a város főterénél található, így sok nevezetesség akár gyalogosan is felkereshető innen, de a Várfürdő is mindössze 800 méterre található.

Tipp: érdemes félpanzióval foglalni, mert a konyhájuk az egyik legjobb a környéken!

7. Hunguest Hotel Forrás**** Szeged

A Hunguest Hotel Forrásban való foglalás garancia arra, hogy a nyári vakáció felejthetetlen élmény legyen az egész családnak. A Nyári promóció keretében bezsebelt kedvezmény mellett még többet is spórolhattok, ugyanis a hotel vendégei díjtalanul élvezhetik a Napfényfürdő Aquapolis szolgáltatásait, ahol több izgalmas elem mellett Európa leghosszabb vízicsúszdája is található.

8. Hotel Kapitány Wellness****+superior Sümeg

A sümegi Hotel Kapitány olyan hírnévre tett szert, amiért sokan az ország bármelyik feléből bármikor útra kelnek. Nem csupán a szállás, hanem az egész hely hangulata szuper, amihez nagyban hozzájárulnak a hetente megrendezésre kerülő Történelmi Lovasjátékok és Középkori Lakomák. A szálloda keleti hangulatú fürdőjének és exkluzív wellness-szolgáltatásainak köszönhetően felveszi a versenyt akár egy külföldi nyaralással is, sőt, a családbarát programjainak köszönhetően még túl is szárnyalja azt.

Újdonságként meg kell említenünk, hogy a Hotel Kapitány Wellness medencéi a 2021 tavaszától a szálloda saját, fúrt kútjából származó termálvízzel várják a vendégeket

9. Onyx Luxury**** Sárvár

Az Onyx Luxury Aparthotelt azoknak ajánljuk, akik szívesebben pihennek apartmanban, de nem elégszenek meg egy hagyományos lakosztállyal, hanem vágynak a luxus környezetre. Itt modern környezet és tágas szobák várják a pihenni vágyókat, sőt, akár pezsgőfürdős vagy jacuzzis lakosztályt is tudtok foglalni.

10. Lifestyle Hotel Mátra**** Mátraháza

Vannak, akik nyáron sem a vízpartra menekülnek, hanem a strandolás helyett az erdős, hegyvidéki hangulatot részesítik előnyben. Nekik ajánljuk a Lifestyle Hotel Mátrát, ahol garantáltan feledhetetlen napokat fognak eltölteni. Mátraháza kristálytiszta levegője és a számtalan túraútvonal az aktív kikapcsolódást kedvelőket egészen biztosan rabul fogja ejteni, a nap végén pedig kicsit lazíthatnak a hotel 1200 négyzetméter alapterületű, minden jóval felszerelt wellness részlegén.

A nyárra itt is kedvezményes ajánlatokkal készülnek, így a Nyári promóció keretében itt is érvényesíteni tudjátok a minimum 12% kedvezményt.

Ne feledjétek, a promócióban résztvevő szálláshelyek Nyári promóció jelvénnyel ellátott ajánlatai 2022. június 1. és augusztus 31. közötti utazásra érvényesek, és minimum 12% kedvezménnyel foglalhatóak 2022. január 18. és február 13. között! Csapjatok le ti is valamelyik kedvezményes ajánlatra a nyárra!

Most érdemes előre tervezni, mert a Szallas.hu Nyári promóciója keretében jelentős kedvezménnyel csaphattok le a jobbnál jobb szállásokra!

(Képek: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
86%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
14%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%