Site icon Szallas.hu Blog

Búcsúzz fürdőruhában az óévtől – önálló házak medencével, pezsgőfürdővel vagy dézsával


Akár családdal, akár barátokkal szerettek szilveszterezni, könnyen megeshet, hogy a társaság már unja a szokásos menetrendet és a tánc mellett a vendégek valami izgalmasabbra is vágynak, mint az Activity. Ha igazán különleges szilveszteri bulival szeretnétek az idei évet zárni, béreljetek egy önálló házat medencével, pezsgő- vagy dézsafürdővel és búcsúzzatok fürdőruhában az óévtől.

Segítünk, mutatunk néhány igazán klassz szálláshelyet, ami még szabad az év utolsó napjaiban, és olyanokat is, amik tökéletesek egy fergeteges pótszilveszterhez.

Önálló házak medencével, jakuzzival vagy dézsával, ahol fürdőruhában búcsúzhattok az óévtől

NEB Garden Vendégház Alsóörsön

Bár a nyaraló szabályzata nem engedi a bulik tartását, de ha egy csendes családi szilveszterre vágyunk, vagy a párunkkal kettesben szeretnénk kicsit lazulni, akkor tökéletes választás lesz ez az önálló vendégház. A kültéri medence szezonális, a kültéri jakuzzit viszont egész évben lehet használni csakúgy, mint a finnszaunát. A vendégház ízléses berendezésének köszönhetően pedig egy igazán exkluzív környezetben búcsúztathatjuk az idei évet és köszönthetjük a következőt.

Sunny Medencés Jakuzzis Ház Siófokon

Az exkluzív, mediterrán stílusú villa a Balaton parttól mindössze 500 méterre található, de a központ is csak 1000 méterre van, így akár be is sétálhatunk, ha bekukkantanánk valamelyik helyi szórakozóhely szilveszteri bulijába. A ház kültéri medencéje szezonális, a jakuzzi viszont egész évben üzemel, nem kivétel ez alól a szilveszter sem. Itt 7 fő fér el kényelmesen.

Villa Kazaw Kaszón

A borovi fenyőrönkből és gerendából készült exkluzív vadászház igazán különleges helyszíne lehet egy fürdőruhás szilveszteri összejövetelnek, hiszen a szobák mellett egy tágas nappali és ebédlő, valamint egy jól felszerelt konyha is várja a vendégeket. Tartozik hozzá egy kültéri szezonális dézsafürdő, valamint egy beltéri gőzfürdő, a hangulatot pedig csak fokozzák a házban található antik bútorok, trófeák és a kandalló. Az önálló ház előnye, hogy itt akár nagyobb társaság is önfeledten ünnepelhet.

Önálló házak medencével, jakuzzival vagy dézsával, amik tökéletes helyszínei lehetnek egy medencés pótszilveszternek

Naturfarm Vendégház Ladánybenén

A Naturfarm egy 4 szobás „Nagyházból” és egy 2 szobás „Kisházból” áll, ráadásul Ladánybene régi tanyavilágában található, így kifejezetten alkalmas hely egy hangulatos pótszilveszterre. Összesen 12 fő elszállásolására van itt lehetőség, de a házak külön-külön is foglalhatók. A külsőre autentikus, nádtetős parasztházak belül igazán komfortosak, és gyerekbarát szolgáltatásaik is szélesek. A kültéri pezsgőfürdőben egész évben lehetőség van lazítani, úgyhogy a fürdőruha semmiképpen ne maradjon otthon!

Vándortyúk Vendégház Magyarszéken

Kis családi szilveszterezésre, vagy romantikus elvonulásra tökéletesen alkalmas ez a csendes, idilli helyen található önálló vendégház. A ház előtti fedett teraszon található a jakuzzi, ami egész évben használható, ha előzetesen jelezzük, hogy szeretnénk benne lazulni egy kicsit. A használatához egyszeri, 10.000 Ft-os díjat kell fizetni, melyhez a téli időszakban még hozzájön napi 4.000 Ft fűtési díj.

Muskátli Jakuzzis Vendégház Gárdonyban

A 3 szobás, 6 férőhelyes nyaraló családoknak vagy kisebb baráti társaságnak ideális szilveszterezésre. A jakuzzi szezonális, ezért érdemes érdeklődni, felfűtik-e, de ha semmiképpen nem szeretnénk lemondani a fürdőzésről, akkor a közeli Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben csobbanhatunk.

Mogyoró Sor Vendégház Kékesden

A vendégház Kékesd külterületén helyezkedik el, így tökéletes hely a pótszilveszterezésre is, hiszen itt nem lesz a zaj miatt mérgelődő szomszéd. A szálláshely 4 főnek ideális, és kutyát is lehet vinni felár ellenében. Ami miatt pedig igazán érdemes itt eltölteni néhány napot, az az egész évben használható, kültéri, fűthető dézsafürdő.

Benu House Apartman Kisapátiban

A 4 férőhelyes apartman a gyönyörű Szent György-hegyen található. Különleges kialakításának köszönhetően még az ágyból is csodálatos panoráma nyílik a szemközti hegyekre, így leginkább egy romantikus, kettesben töltött pótszilveszterezéshez ajánljuk. Az apartman előtti teraszon található a fűthető dézsafürdő, ami téli időszakban különösen nagy élmény.

Kemencés Vendégház Becskeházán

A 6 fős Kemencés Vendégház grillezővel, kemencével és nagy udvarral várja pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Becskeházán. A kültéri dézsafürdőjükben kihagyhatatlan egy éjszakai fürdőzés, mikor a vízben ázva csodálhatjuk a csillagos égboltot, sőt, a teljes relaxációt szolgálja egy finnszauna is, ami felár ellenében használható.

Ugye, ti is kedvet kaptatok, hogy fürdőruhában búcsúztassátok az óévet?! Ha a szilveszteri foglalásról lemaradtatok, szervezzetek gyorsan egy fergeteges pótszilvesztert, hiszen ezek a pezsgő- és dézsafürdős vendégházak talán télen nyújtanak a legtöbb élményt, mikor a jó meleg vízben ücsörögve lehet gyönyörködni a fagyos tájban.

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version