Site icon Szallas.hu Blog

Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj, mielőtt útnak indulnál?


Változik a turizmus, változik az utazás és évről évre változnak a szállásfoglalással kapcsolatos igényeink, elképzeléseink is. A digitális feltételek egyre fontosabbak számunkra. Szeretjük a gyors internetet, a modern kütyüket, és legszívesebben online intézzük az ügyeinket. A szallas.hu-n elindult az online fizetési lehetőség, ennek köszönhetően az internetes szállásfoglalás új ajtókat nyit meg előttünk. 

Foglalj online, fizess online!

Te is észrevetted, hogy az elmúlt években megváltoztak az utazási szokásaid? Másképpen nézelődsz a szálláshelyek között, mint korábban? Nem vagy egyedül vele, a digitális feltételek megkönnyítik az életünket, és az utazásunkat is. 

Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj foglaláskor?

Digitális világban élünk, ha lehetőségünk van rá, szinte mindent online intézünk, akár egy okostelefon segítségével. Nem meglepő, hogy az internetes szállásfoglalás is egyre nagyobb teret hódít, mind a belföldi, mind a külföldi foglalásokat tekintve. 

Akár egy online szállásközvetítő, akár a szálláshely honlapján foglalsz magadnak szállást, célszerű néhány szempontot szem előtt tartanod! Az alábbi támpontok segítenek abban, hogy ne érjen csalódás érkezéskor. Mire érdemes odafigyelni?

5+1 páratlan szálláshely, ahol online is fizethetsz! 

Arra törekszel, hogy a lehető legkevesebb alkalommal kelljen készpénzben fizetned? Teljesen megérjük, az online fizetés kényelmes megoldás, ráadásul már a szallas.hu oldalán is van rá lehetőség. 

Az alábbi szálláshelyek – az online fizetés mellett – hangulatos programokkal, kirándulóhelyekkel, gasztroélményekkel és wellness szolgáltatásokkal várnak. 

Zichy Park Hotel – Bababarát szálláshely Bikácson

Szeretsz kirándulni, szívesen sportolsz, és a wellness is fontos számodra? A Bikácson fekvő Zichy Park Hotel kiváló választás azoknak, akiknek a tökéletes pihenést az aktív kikapcsolódás jelenti. A parkban lovaglásra és horgászásra is van lehetőség, ráadásul a parkolás és a wifi is ingyenes. 

Zichy Park Hotel

Hotel Narád & Park Mátraszentimre – Pihenj erdei környezetben!

Vadregényes, erdei környezetben, több túraútvonal találkozásánál, 810 méteres magasságban fekszik a Hotel Narád & Park Mátraszentimrén. A bababarát és állatbarát hotel wellness élményekkel és kulináris finomságokkal várja azokat, akik kikapcsolódás közben ragaszkodnak az álomszép panorámához. 

Hotel Narád & Park

Palatinus Grand Hotel – Töltődj fel Pécs belvárosában

Kedveled a kalandos városnézéseket, a kulturális programokat és a hatalmas túrákat? Foglalj szállást a Palatinus Grand Hotelben, amely Pécs belvárosában fekszik, néhány perces sétára a város főbb nevezetességeitől. A háromcsillagos, bababarát hotel szobákkal és lakosztályokkal, valamint gasztroélményekkel és szecessziós stílusú enteriőrrel vár Pécsen. 

Palatinus Grand Hotel

Thermal Hotel Harkány – Élvezd a wellnesst Harkányban!

A Villányi borvidék közelében fekszik a mediterrán hangulatú Thermal Hotel Harkány, amely a Dél-Dunántúli régió legnagyobb szállodája. A wellness világban élvezni fogod a pihentető masszázsokat, a szaunázást, és a medencézést, a konyha pedig hagyományos, és modern ételekkel, illetve remek villányi borokkal vár. A szálláshely sportprogramokkal készül az aktív kikapcsolódás kedvelőinek.

Thermal Hotel Harkány

Alfa Hotel & Wellness – Tárt karokkal vár Miskolctapolca

A méltán híres Miskolctapolcai Barlangfürdő közelében áll az Alfa Hotel &Wellness, amely erkélyes szobákkal, teraszos kerthelyiséggel, medencével, és ingyenes WIFI hozzáféréssel várja vendégeit Miskolctapolcán. A wellness részlegen úszómedence, pezsgőfürdő, és szauna is található, illetve a masszázsszolgáltatásokat is érdemes kipróbálni. 

Alfa Hotel &Wellness

Residence Hotel Balaton – Pihenj Siófokon télen-nyáron!

Családias környezetben, lenyűgöző wellness részleggel várja vendégeit a teljesen felújított, 57 szobás, bababarát és kutyabarát Residence Hotel Balaton, a vízparttól csupán 5-6 perces sétára. Az elegáns szobák mellett ínyencfogások, gyermekbarát szolgáltatások és ingyenes wifi teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást a siófoki szálláshelyen. 

Residence Hotel Balaton

Ne feledd! Mielőtt lecsapsz a számodra szimpatikus szálláshelyre, nézz utána minden extra tudnivalónak. Ilyen szempontok lehetnek az online fizetés, az foglalás feltételei, az internet használat és természetesen a speciális szolgáltatások. 

Elutaznál valahova a közeljövőben, és tetszik az online fizetési lehetőség? Nézelődj szálláshelyeink között, és foglalj akár még ma! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version