Tippek utazáshozWellness + Hotelek

Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj, mielőtt útnak indulnál?

1 perces olvasási idő

Változik a turizmus, változik az utazás és évről évre változnak a szállásfoglalással kapcsolatos igényeink, elképzeléseink is. A digitális feltételek egyre fontosabbak számunkra. Szeretjük a gyors internetet, a modern kütyüket, és legszívesebben online intézzük az ügyeinket. A szallas.hu-n elindult az online fizetési lehetőség, ennek köszönhetően az internetes szállásfoglalás új ajtókat nyit meg előttünk. 

Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj, mielőtt útnak indulnál?
Foglalj online, fizess online!

Te is észrevetted, hogy az elmúlt években megváltoztak az utazási szokásaid? Másképpen nézelődsz a szálláshelyek között, mint korábban? Nem vagy egyedül vele, a digitális feltételek megkönnyítik az életünket, és az utazásunkat is. 

Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj foglaláskor?

Digitális világban élünk, ha lehetőségünk van rá, szinte mindent online intézünk, akár egy okostelefon segítségével. Nem meglepő, hogy az internetes szállásfoglalás is egyre nagyobb teret hódít, mind a belföldi, mind a külföldi foglalásokat tekintve. 

Akár egy online szállásközvetítő, akár a szálláshely honlapján foglalsz magadnak szállást, célszerű néhány szempontot szem előtt tartanod! Az alábbi támpontok segítenek abban, hogy ne érjen csalódás érkezéskor. Mire érdemes odafigyelni?

  • A járványhelyzet miatt járj utána mindenképpen annak, hogy az adott szálláshelyen vannak-e korlátozások. Lehet használni a wellness részleget? Svédasztalos az étkezés?
  • Azt is célszerű megkérdezni, hogy az utazás előtt díjmentesen vissza lehet mondani a szobát, és ha igen, milyen feltételekkel. Ha egy honlapon több ajánlati ár szerepel, akkor az alacsonyabb esetében általában a teljes díjat előre ki kell fizetni és a foglalás nem mondható le. 
  • Gyermekbarát, bababarát, esetleg állatbarát a szállás? Kapcsolódnak ehhez különféle extra szolgáltatások is? Ilyen lehet pl. az animátor szolgáltatás, játszóház, játszószoba, játszótér, és a kutyafuttató.  
  • Milyen a szoba, a ház, vagy az apartman felszereltsége? Extra kiadást jelent-e a wellness használat, a wifi, vagy a parkolás? Van légkondi? Milyen a helyi közlekedés?
  • Az ügyfélszolgálaton beszélnek magyarul? Van esetleg lehetőség korábbi érkezésre?
  • Milyen értékelést kapott a szálláshely a korábbi vendégektől? Milyen a tisztaság? Kedvesek voltak a szállásadók? 
Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj, mielőtt útnak indulnál?

5+1 páratlan szálláshely, ahol online is fizethetsz! 

Arra törekszel, hogy a lehető legkevesebb alkalommal kelljen készpénzben fizetned? Teljesen megérjük, az online fizetés kényelmes megoldás, ráadásul már a szallas.hu oldalán is van rá lehetőség. 

Az alábbi szálláshelyek – az online fizetés mellett – hangulatos programokkal, kirándulóhelyekkel, gasztroélményekkel és wellness szolgáltatásokkal várnak. 

Zichy Park Hotel – Bababarát szálláshely Bikácson

Szeretsz kirándulni, szívesen sportolsz, és a wellness is fontos számodra? A Bikácson fekvő Zichy Park Hotel kiváló választás azoknak, akiknek a tökéletes pihenést az aktív kikapcsolódás jelenti. A parkban lovaglásra és horgászásra is van lehetőség, ráadásul a parkolás és a wifi is ingyenes. 

Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj, mielőtt útnak indulnál?
Zichy Park Hotel

Hotel Narád & Park Mátraszentimre – Pihenj erdei környezetben!

Vadregényes, erdei környezetben, több túraútvonal találkozásánál, 810 méteres magasságban fekszik a Hotel Narád & Park Mátraszentimrén. A bababarát és állatbarát hotel wellness élményekkel és kulináris finomságokkal várja azokat, akik kikapcsolódás közben ragaszkodnak az álomszép panorámához. 

Foglalj online, fizess online! – Mire figyelj, mielőtt útnak indulnál?
Hotel Narád & Park

Palatinus Grand Hotel – Töltődj fel Pécs belvárosában

Kedveled a kalandos városnézéseket, a kulturális programokat és a hatalmas túrákat? Foglalj szállást a Palatinus Grand Hotelben, amely Pécs belvárosában fekszik, néhány perces sétára a város főbb nevezetességeitől. A háromcsillagos, bababarát hotel szobákkal és lakosztályokkal, valamint gasztroélményekkel és szecessziós stílusú enteriőrrel vár Pécsen. 

Palatinus Grand Hotel

Thermal Hotel Harkány – Élvezd a wellnesst Harkányban!

A Villányi borvidék közelében fekszik a mediterrán hangulatú Thermal Hotel Harkány, amely a Dél-Dunántúli régió legnagyobb szállodája. A wellness világban élvezni fogod a pihentető masszázsokat, a szaunázást, és a medencézést, a konyha pedig hagyományos, és modern ételekkel, illetve remek villányi borokkal vár. A szálláshely sportprogramokkal készül az aktív kikapcsolódás kedvelőinek.

Thermal Hotel Harkány

Alfa Hotel & Wellness – Tárt karokkal vár Miskolctapolca

A méltán híres Miskolctapolcai Barlangfürdő közelében áll az Alfa Hotel &Wellness, amely erkélyes szobákkal, teraszos kerthelyiséggel, medencével, és ingyenes WIFI hozzáféréssel várja vendégeit Miskolctapolcán. A wellness részlegen úszómedence, pezsgőfürdő, és szauna is található, illetve a masszázsszolgáltatásokat is érdemes kipróbálni. 

Alfa Hotel &Wellness

Residence Hotel Balaton – Pihenj Siófokon télen-nyáron!

Családias környezetben, lenyűgöző wellness részleggel várja vendégeit a teljesen felújított, 57 szobás, bababarát és kutyabarát Residence Hotel Balaton, a vízparttól csupán 5-6 perces sétára. Az elegáns szobák mellett ínyencfogások, gyermekbarát szolgáltatások és ingyenes wifi teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást a siófoki szálláshelyen. 

Residence Hotel Balaton

Ne feledd! Mielőtt lecsapsz a számodra szimpatikus szálláshelyre, nézz utána minden extra tudnivalónak. Ilyen szempontok lehetnek az online fizetés, az foglalás feltételei, az internet használat és természetesen a speciális szolgáltatások. 

Elutaznál valahova a közeljövőben, és tetszik az online fizetési lehetőség? Nézelődj szálláshelyeink között, és foglalj akár még ma! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%