Site icon Szallas.hu Blog

Őrségi elvonulás – búvóhelyek távol a város zajától


Töltődjetek fel zöld környezetben egy olyan helyen, ahol éjszaka megszámolhatjátok az égen a csillagokat, nappal pedig bejárhatjátok a meseszép túraútvonalakat! Vessétek bele magatokat a természetbe, mert elhoztuk nektek az Őrség szívében rejtőző legjobb szállásokat, melyek mellé kirándulástippeket is adunk! Igazi őrségi búvóhelyek következnek.

Őrségi elvonulás – búvóhelyek távol a város zajától

Idilli házikó: Hetedhét Nap Háza, Őriszentpéter

Igazi mesebeli kuckót találtok Őriszentpéteren, ahol megáll az idő. Adjátok át magatokat a különleges hangulatnak, pihenjetek meg a kandalló előtt, lazítsatok a szaunaházban és hallgassátok a madarak énekét a nyugágyban ejtőzve!

Foglaljatok itt! >>

Természetjáróknak tökéletes: Angyalporta Vendégház, Őriszentpéter

Gyönyörű, komfortos apartmanokkal várnak rátok az Angyal porta Vendégházban, ahol minden meglesz, amire szükségetek van a nyaraláshoz. Járjátok be az itt futó Kék-túra útvonalát, este pedig sütögessetek egy jót a szabad ég alatt!

Foglaljatok itt! >>

Meghitt pillanatok: Patika Vendégház, Őriszentpéter

Romantikus kikapcsolódáshoz nem is lehetne jobb ajánlatunk, mint a Patika Vendégház, ahol az otthon kényelme ötvöződik a békével és a nyugalommal. Borozgassatok a hangulatos tornácon vagy fedezzétek fel a környék remek kiránduló útjait… unatkozni biztosan nem fogtok!

Foglaljatok itt! >>

Faház a láthatáron: Fenyőalja Vendégház, Őriszentpéter

Nincs is jobb, mint bekuckózni egy illatos faházba, mely kandallót, full HD televíziót és jól felszerelt konyhát is rejt. Próbáljátok ki – akár 4-en is!

Foglaljatok itt! >>

Kalandok a kertben: Galagonya Porta, Őriszentpéter

Autentikus, vidéki hangulat fogad majd titeket a Galagonya Portán. Bográcsozzatok a kerti tó mellett, ha pedig kedvetek szottyan rá, akkor ping-pongozhattok, lengőtekézhettek és a pajtában megbúvó kerékpárokkal bármikor felfedezhetitek a vidéket!

Foglaljatok itt! >>

A nyugalom szigete: Apkó Vendégház, Őriszentpéter

Étkezés közben is mesés kilátásban lehet részetek az Apkó Vendégházban, mely a nappaliból a hatalmas kertre nyílik. Élvezzétek a csendet, a szauna melegét, míg a gyerekek felfedezik az udvaron álló játszóteret!

Foglaljatok itt! >>

Parasztháztól a lombkuckóig: Kerca BioFarm, Kercaszomor

A Kerca-patak partján többféle szállástípus közül is választhattok a parasztháztól a lombkuckóig. Napközben pedig szürkemarhákkal és andalúz lovakkal is találkozhattok. 

Foglaljatok itt! >>

Kedvenceknek is: Spilák Vendégház, Kercaszomor

Árnyas fák ölelik körül ezt a barátságos kis parasztházat, ahol kényelmes ágyak, faragott bútorok és jól felszeret konyha vár rátok. Ráadásul a kedvenceteket sem kell otthon hagyni, ugyanis a kutyákat is szívesen látják!

Foglaljatok itt! >>

Alpakafarm a láthatáron: Őrségi Patakparti Alpaka Panzió, Kisrákos

Igazítsátok az igényeitekhez a szálláshelyet ebben az egyedi panzióban, ahol lombházat és szobát is választhattok magatoknak! A közelben pedig még alpakákat is simogathattok! 

Foglaljatok itt! >>

A tökéletes pihenés receptje: Vadszőlős Porta, Ispánk

Baráti társaságoknak és nagycsaládosoknak is szuper megoldás a légkondicionált Vadszőlős Porta. Süssetek szalonnát a csillagok alatt, és tárgyaljátok ki az élet nagy dolgait a hangulatos teraszon!

Foglaljatok itt! >>

Tündéri vendéglátó: Almáskert Apartmanház, Kerkafalva

Nehéz leírni a tökéletes vendégszeretetet, melyet ide foglalva tapasztalhattok meg… ezt át kell élni! Ahogy a természet hangjait és a mesés filagóriát is!

Foglaljatok itt! >>

Egy kis wellness: Őrségi Jakuzzis-Szaunás Kerka Vendégház, Csesztreg-Kerkaújfalu

Pezsgőfürdőt és szaunát is igénybe vehettek ezen a kitűnő szálláshelyen, mely összesen 6 főt tud kényelmesen fogadni.

Foglaljatok itt! >>

Szauna ház és kispatak: Rézvirág Vendégház, Szaknyér

Hatalmas udvar, mesebeli kispatakkal és szauna házzal, valamint a régi idők emlékeit őrző vendégházzal, ahol akár 9-en is elfértek… Megéri megnézni!

Foglaljatok itt! >>

Egy csipet luxus: Őrség Cottage Luxury Vendégház, Magyarszombatfa

Csodaszép belső terekkel és remek felszereltséggel (borhűtővel, teával, kávégéppel) készülnek az érkezésetekre ebben a pazar vendégházban, mely ideális a romantikára.

Foglaljatok itt! >>

Életre kelt mesevilág: Pagony Pihenő Farm, Orfalu

Álomszép kilátás a szobákból, lustán csörgedező kispatak, lovak, kacsák mindenütt… igazi idilli kép, melyet ti is megnézhettek közelebbről, ha ide látogattok!

Foglaljatok itt! >>

Kirándulnátok is? Akkor fedezzétek fel az alábbi őrségi búvóhelyek egyikét is: 

Még több őrségi szálláshelyet találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version