Site icon Szallas.hu Blog

Őszi gesztenye napok 2021 – Isteni gesztenyés finomságok és szórakoztató programok várnak


Képzeljétek el, ahogy a sült gesztenye illata leng körbe, a háttérben a színpad felől valamilyen muzsika szól, és amíg forralt bort vagy gesztenyés süteményt kóstolgattok, addig a gyerekek az állatsimogatóban vagy játszóházban tobózdnak. Ha igazi, hamisítatlan őszi hangulatra vágytok, irány egy gesztenye fesztivál!

Hol vannak gesztenyenapok 2021-ben?  

Velemi Gesztenyenapok, Kőszeg mellett

Kőszeg romantikus, történelmi belvárosát mindenki ismeri, de tudtátok, hogy közvetlenül mellette rendezik meg az ország egyik legnépszerűbb gesztenyés rendezvényét, a velemi gesztenyenapokat? Ízelítő a programból:

A helyszín a velemi Alkotóház, azaz a Stirling Villa

Az ünnep és vásár védettségi igazolvány nélkül látogatható, ez alól egyedül közvetlenül a színpad előtti terület képez kivételt.

Irány a programoktól hemzsegő gesztenye fesztivál Kőszeg szomszédságában! Velemi vendégházak és szállások Kőszegen >>

Gesztenye Liget Fesztivál Pécs

Őszi városnézést terveztek? Barangoljátok be Pécs megannyi látnivalóját, és közben ne hagyjátok ki a kifejezetten gyerekbarát pécsi gesztenye fesztivált se! 

Efféle programokra számíthattok:

Pécs ősszel is elvarázsol

Klassz szállások közül válogathattok Pécsen >>

Ágfalvi Gesztenye Fesztivál, Sopron mellett

Jó hangulat és a sült gesztenye ínycsiklandó illata vár a Sopron melletti Ágfalván is. Egy tipikus őszi gesztenye fesztiválhoz hasonlóan itt is lesz kézműves vásár és különféle fellépések – többek közt ezekkel várnak:

Soproni látkép

Láttátok már Sopron híres látnivalóit?

Foglaljatok szállást a hűség városában >>

Gesztenye Fesztivál Keszthely

Keszthely egyik legszuperebb helyén, a Tavirózsa Kalandparkban idén is megrendezik a gesztenye fesztivált, ahol számos színes program és persze isteni gesztenye vár rátok. Keszthely egyébként is az egyik legjobb gesztenyés hely a Balaton mellett, sétáljatok el a Festetics útra, amit hosszan szegélyeznek a hatalmas gesztenyefák, és meglátjátok!

A programok egy része:

A helyszín a keszthelyi Tavirózsa Kalandpark

Fedezzétek fel, milyen programok és látnivalók várnak még Keszthelyen, és válasszatok egy szuper szállást a közelben >>

+ Budai Gesztenyefesztivál

Gesztenye fesztivál Budapest környékén? Lesz olyan is! A Budai Gesztenyefesztivál idén is megrendezésre kerül, csodaszép helyen. Mennyei gesztenyés finomságok, kézműves programok és játszóház is várja a családokat.

Őszi gesztenye

Budapest ősszel is sok-sok élményt nyújt, mit szóltok egy városnézős hétvégéhez? Budapesti szállások >>

Várnak az őszi gesztenyenapok, különleges gesztenyés finomságokkal, bemutatókkal, koncertekkel, úgyhogy öltözzetek be jól, és irány valamelyik fesztivál! További szállások országszerte >>

(Fotók: shutterstock, Szallas.hu)


Exit mobile version