Site icon Szallas.hu Blog

10+1 panorámás szállás a Dunakanyarban


Lustán kanyargó folyóra és erdőkkel borított hegyekre ébredhettek hazánk egyik legszebb vidékén, a festői szépségű Dunakanyarban. Élvezzétek ki a szuper panorámát a legjobb szálláshelyeken, miközben jakuzziban pancsoltok vagy szalonnát pirítotok a szabad ég alatt!

1. Szauna és pezsgőfürdő: Aranyos Hill Vendégház, Nagymaros

Modern kényelem ölel körül benneteket az Aranyos Hill Vendégházban, mely forró szaunakalandokat, panorámás pezsgőfürdőt és minden olyan szükséges eszközt biztosít nektek, ami a felejthetetlen vakációhoz kell. Főzzétek le a finom kávét és üljetek ki reggelizni az eszméletlen látványt ígérő teraszra!

2. Családokra tervezve: Aranyos Vendégház, Nagymaros

Ez a 6 férőhelyes házikó méretének és számos gyermekbarát szolgáltatásának köszönhetően könnyedén kiszolgálja a panorámára éhes családok igényeit is. A jól átgondolt terek az otthon melegét idézik – egy extra jakuzzival kiegészítve. Ráadásul ingyenes kerékpárokkal járhatjátok be a vidéket, ha szeretnétek.

3. Szerelmi fészek: Napkelet Vendégház, Nagymaros

Kifejezetten a pároknak álmodták meg a Napkelet Vendégházat, ahol szerelmetekkel együtt valóban meghitt pillanatokat tölthettek el. A stílusos házikó varázslatos teraszán kéz a kézben kortyolgathatjátok a finom borokat, miközben elvesztek a napnyugta látványában vagy a pezsgőfürdő buborékai közé is elrejtőzhettek a világ elől.

4. Édes kettesben a fák között: Ringat-Lak, Nagymaros

Szintén kétfős elvonulásokra tervezték a Ringat-Lak Vendégházat, melyben zuhanyzós fürdőszoba és praktikus konyha is helyet kapott. Túrázzatok, kenuzzatok vagy kerékpározzatok egyet a mesés környéken, majd utána masszíroztassátok ki a fáradt izmaitokat a jakuzzival!

5. Élménysütés a Dunakanyar fényeivel: V4 Kilátóterasz Apartmanok, Nagymaros

Imádjátok a hatalmas, szabadtéri sütögetéseket, ahol csodálatos panoráma mellett várhatjátok a legfinomabb falatokat? Ez esetben válasszátok a V4 Kilátóterasz Apartmanokat! Ez a vidám és napsütötte kuckó tökéletesen felszerelt, a kertben sétálva pedig bármikor szakíthattok a lédús szilvákból, almákból vagy cseresznyékből! 

6. Bakancsos túrázók előnyben: Gesztenye Vendégház, Nagymaros

Bohém, természetközeli, barátságos – ezek a tulajdonságok mind igazak a 4 fős Gesztenye Vendégházra, ahol függőágyból is gyönyörködhettek a festői környezetben! A bakancsos kirándulások rajongóinak jó hír, hogy a Gesztenyés tanösvény és az Országos Kéktúra útvonalai is a közelben találhatók.

7. Minden időben jó megoldás: Dunakanyar Gyöngye Vendégház, Nagymaros

Hintaágy, tűzrakó és játszótér is került a Dunakanyar Gyöngye Vendégház takaros kertjébe. Ha az időjárás nem lenne kegyes hozzátok, akkor sincs gond, mert a levendulaillatú, fedett teraszon az eső ellenére is jól szórakozhattok vagy akár pingpongozhattok, dartsozhattok és csocsózhattok is!

8. Garancia a testi-lelki harmóniára: Kuckó Apartman, Nagymaros

Akár 8-an is kényelmesen elfértek a Kuckó Apartmanban, melynek modern, mégis organikus stílusa hamar magával ragad benneteket. Lazítsatok bátran a puha ágyakban, egyetek jókat a szuper étkezőben és vesszetek el nyugodtan az álomszép panorámában – miközben a napozóágyakon gyűjtitek be a D-vitamint!

9. Bohókás és kreatív: Kerge Mókus Vendégház, Dunakanyar-Nagymaros

Kedvelitek a dizájnos házikókat, ahol minden négyzetcentiméter a gondos berendezésről árulkodik? Ilyen a Kerge Mókus Vendégház is, mely díszes párnáival, apró kiegészítőivel önmagában is mosolyt csal majd az arcotokra. Ebben a 40 négyzetméteres, 4 fős hajlékban jól felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba és idilli terasz fogad majd benneteket. 

10. Galériás alvás és bográcspartik: Kálvária Vendégház, Nagymaros

Tágas terek, hatalmas galéria és kandalló teszi színessé a Kálvária Vendégházat, aminek ti sem tudtok majd ellenállni! Csodáljátok meg a pezsgőfürdőből a visegrádi Fellegvár utánozhatatlan látványát, bográcsozzatok a csillagokkal tarkított ég alatt és tegyetek egy szuper túrát a közeli Julianus-kilátóhoz!

+1: Akár kenuzhattok is: Julianus Vendégház, Nagymaros

Minden igényhez remekül passzol a szaunával, jakuzzival és lélegzetelállító terasszal fűszerezett Julianus Vendégház, ahol ingyenesen akár kerékpárt és kenut is tudnak nektek biztosítani, hogy a földön és a vízen át is felfedezhessétek Nagymaros titkait.

(Képek: szallas.hu)


Exit mobile version