Site icon Szallas.hu Blog

Programok az őszi szünetre – Hotel Pangea és a Nyíregyházi Állatpark


Idén 9 napos őszi szünetnek örülhetnek a diákok, hiszen az utolsó tanítási nap 2019. október 25. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap pedig november 4. (hétfő) lesz. Mivel ebben az időszakban 2 hétvége és a november 1-ji hosszú hétvége is benne van, bőven lesz lehetőség családi programokat, több napos kirándulásokat szervezni. Hogy hova? Például Nyíregyházára, ahol a Pangea Hotel az állatpark részeként várja a családokat.

Gyerekek a Nyíregyházi Álaltparkban

Irány Nyíregyháza! Állatkert és hotel egy helyen

Tudtátok, hogy a Nyíregyházi Állatpark 2018-ban elnyerte az Európa legjobb állatkertje címet? A 30 hektáros területen található állatparkban közel 5000 állat él, köztük olyan különleges fajok, mint a fehér tigris, a nyugati síkvidéki gorilla vagy az indiai orrszarvú.

Az állatparkban földrészenkénti csoportosításban élnek az állatok, található itt Sarkvidék, Ausztrália, Zöld Piramis Ázsia és Indonézia élővilágával és egy hatalmas Ócenárium is. Utóbbi Földünk tengereinek és óceánjainak állat- és növényvilágát mutatja be a trópusi korallok halaitól a homokpadi tigriscápáig. Lenyűgöző látvány!

TIPP: Az 500.000 literes akváriumban igazi kuriózum az üvegfolyosó, amelyben testközelből figyelhetjük meg a halak és cápák életét.

A nyíregyházi Állatparkban lehetőség van fókashow vagy papagájbemutató megtekintésére is. A legnagyobb érdeklődést pedig a maki erdő övezi, ahol a bátrabb vendégek félmajmok között sétálhatnak.

Kíváncsi vagy, hogy telik egy napja az elefántgondozónak? >> Magyarország legmenőbb munkái – Vadász Gábor állatgondozó 

 

Pangea Hotel – szálloda az állatparkban

Akik jártak korábban a Nyíregyházi Állatparkban, valószínűleg meg tudják erősíteni, hogy egy nap nem elég a földrészek felfedezésére. A kisgyerekes családok esetén ez hatványozottan igaz, hiszen a délutáni alvás kettévághatja a napi programot. Hiába fizettük ki a teljes belépőjegyárat, ha a gyerek végigalussza az állatkertet. De van megoldás! A Pangea Hotel a Nyíregyházi Állatpark területén található és közvetlen átjárást biztosít az állatokhoz. Így akár egy hétvége alatt is felfedezhető a park, akár több megszakítással is. Jól, hangzik, ugye?

Tovább a hotel oldalára >>

Éljétek át azt a különleges élményt, amikor zsiráfok, cápák, fehér tigrisek és további 5000 állat szomszédságában ébredhet a család! De nem csak az élő állatokkal lehet találkozni a nyíregyházi szállodában: a Pihenő Kert és a Dinó Játszótér földtörténeti utazásra invitálja a felnőtt és gyermek vendégeket egyaránt. A gyerekek testközelből megismerhetik a kihalt állatok és akár közös szelfit is készíthetnek velük.

A hotel bejárata

Töltsétek is az őszi szünetet és szerezzetek minél több közös élményt a családtagokkal!

Hogyan vélekedtek a vendégek a Pangea Hotelben eltöltött időről?

A grátisz félpanziós ellátás pozitív meglepetés volt, a hotel csodás, a személyzet profi hozzáállása lenyűgöző, a design varázslatos, az ételek finomak és változatosak voltak. Nagy kár, hogy a díszpárnahuzatot nem árulják a recepción, biztosan vettem volna 🙂

Szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet fiatal, kedves, segítőkész, a hotel gyönyörű, igazán különleges élményt nyújtott. Az állatparkba korlátlanul bemehettünk, ami nagy előny volt, mert hatalmas, egy nap alatt nem is lehet körbeérni. A parkoló mögött közvetlenül már láttuk a zsiráfokat, fantasztikus élmény 🙂

„Csendes, természetközeli szálláshely, design. Látszik, hogy van benne ötlet. Gyermekközpontú, és tényleg olyan érzése van az embernek, mintha safarin lenne!

Még több látnivaló és program Nyíregyházán:

Aquarius Élményfürdő

További részletek és szállásfoglalás a szallas.hu oldalán >>

(Fotók: Nyíregyházi Állatpark, Hotel Pangea, szallas.hu)

 


Exit mobile version