Site icon Szallas.hu Blog

Romantikus villák, ahol fejedelmien érezhetitek magatokat


Eldugott, romantikus búvóhelyekben nem szűkölködik Magyarország, így nem volt könnyű feladat kiválogatni azt a 13 szállást, ahol meghitt pillanatokban lehet részetek. Persze nem csak a szerelmesekre gondoltunk! Ezek a romantikus villák, kastélyszállók és hotelek a családok, valamint a baráti társaságok számára is tökéletesek! 

Romantikus villák, top 13 fejedelmi szállás

1. Borka Villa Abádszalók

Idilli környezetben, a Tisza-tónál igazi ékszerdoboz várja, hogy felfedezzétek szaunáját, jakuzziját és nagy medencéjét. A gyönyörű kertben pedig játszótér és számos szabadtéri sütögetési lehetőség is rejtőzik. 

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

2. Nánaháza Villa Alsónána

A vidéki romantika keveredik a luxussal ebben a mesés, 180 négyzetméteres villában, melyben hangulatos kemence, valamint szaunával és jakuzzival megbolondított wellnessrészleg is található. A gyerekek kedvence pedig a hatalmas trambulin lesz!

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

3. Vivaza Villa Szigliget

Ebben a szőlőtőkékkel körülölelt, 10 fős házban hatalmas, jól felszerelt konyha, valamint borozásra csábító terasz is helyet kapott. A pezsgőfürdőnek, a szaunának és a biliárdasztalnak hála ráadásul unatkozni sem fogtok!

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

4. Pátzay Villa Borhotel Badacsonytomaj

Álomszép kilátás nyílik a Balatonra a Pátzay Villából, ahol végre átadhatjátok magatokat a tökéletes pihenésnek. A ház melletti szőlőtőkék pedig arról árulkodnak, hogy kellemes szobák mellett borkóstolókra és pincelátogatásra is lesz lehetőségetek… 

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

5. Manor Villa Hévíz

Zöldövezetben, panorámával megáldva, 6 szobával és 12 férőhellyel hívogat titeket a Manor Villa, ahonnan bármikor átruccanhattok borozgatni a közeli Egregyi Borospincékhez vagy a 700 méterre fekvő Hévízi-tóhoz. Azért ne felejtsétek el kihasználni a szaunát és a pezsgőfürdőt sem!

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

6. Kincsem Kastély Szőlőbirtok Tolcsva

Létezik egy hely Tolcsván, ahol fejedelmi kilátás nyílik a szőlőkkel borított vidékre és az elegáns kifinomultság végigvonul a makulátlanul tiszta szobákon, amelyekben édes álmok várnak rátok. Ez a Kincsem Kastély Szőlőbirtok, amit egyszer látni kell!

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

7. Csend Villa Igal

Van egy tuti tippünk azoknak, akik elvágyódnak ebből a zajos világból egy csendesebb, békésebb helyre, ahol kiszellőztethetik a fejüket és zavartalanul megpihenhetnek. Ebben a 4 fős, autentikusan berendezett kuckóban ugyanis minden adott lesz ehhez. Jó hír, hogy a legendásan szuper Igali Gyógyfürdő is csak pár perces sétára található innen…

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

8. Villa Lenka Tiszafüred

Vintage hangulat és otthoni kényelem egyesül ezen a bájos kis portán, melynek 4 szobája csak arra vár, hogy birtokba vegyétek. A felszereltség kiváló, a csábító kertben kialakított napozóterasz pedig alkalmas arra, hogy feltöltsétek a D-vitamin raktárakat is! Ó, és ha nem említettük volna, akkor elmondjuk, hogy a Thermál Strand és Gyógyfürdő is csak 300 méterre van innen…

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

9. Campana Villa Siófok

Kellemes hangulatú, polgári jegyeket magán viselő szálláshellyel akár a Balaton partján is találkozhattok. Az ízlésesen berendezett, komfortos helyiségek mellé pedig infraszauna is dukál. 

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

10. Villa Wellness Budapest

Barangoljátok be a fővárost és csobbanjatok a közelben található Aquaworld élményfürdőjében, este pedig térjetek vissza ebbe a meghitt villába, ahol szauna, pezsgőfürdő, szolárium és nagy beltéri medence is helyet kapott. Miért hagynátok ki?

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

11. Öreghegy Villa Felsőörs

Mit nyertek, ha ide foglaltok? Egy különleges, nádtetővel fedett, felújított parasztházat, páratlan látképpel a Balatonra! Az antik bútorok mellett ráadásul hangulatos kandalló is gondoskodik a felhőtlen pihenésről. Ugorjatok le a borospincébe is és kóstoljátok meg a zamatos borokat, melyek remekül passzolnak azokhoz az ízletes fogásokhoz, amit a kerti sütögetéskor elkészíthettek!

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

12. Irsai Villa Siófok

Tökéletes választás a családi vagy baráti vakációhoz az Irsai Villa, melyben 100 négyzetméteres wellness-részleg teremti meg a lehetőséget a teljes testi-lelki feltöltődéshez. Élvezzétek ki a luxust: úszkáljatok a hűsítő, beltéri medencében és ejtőzzetek a forró szauna melegében!

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>

13. SpaHome Villa Dombóvár

Koronázzátok meg a romantikus pillanatokat egy privát wellness-szel, melyért ki sem kell mozdulnotok a szálláshelyről! Itt ugyanis a luxusélményeket kétféle szauna, pezsgőfürdő és igény szerint masszázs biztosítja. 

Kattintsatok ide a foglaláshoz! >>


Ha meghitt szállásokat kerestek, a romantikus villák mellett csodás bungalókat és még több hangulatos szállást gyűjtöttünk össze Nektek:

A szallas.hu oldalán pedig hatalmas választék van belföldi szálláshelyekből. Érdemes körülnézni >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version