Site icon Szallas.hu Blog

A Szallas.hu munkatársai ide utaznak: „A garanciás szállásra esküszünk”


Akasztják a hóhért, avagy hova utaznak a szallas.hu munkatársai? Mi, akik nap mint nap szállásokat ajánlunk nektek, olvasóknak, ugyanúgy elutazunk nyaralni vagy wellnessezni, mint mindenki más. Természetesen vannak kedvenc hoteleink: olyanok, amiket kipróbáltunk és szívesen ajánlunk másoknak is, de akadnak olyan szállodák, amelyek egyelőre csak a bakancslistás szerepelnek. Az alábbiakban összeállítottunk egy top 10-es listát azokról a helyekről, ahová a szallas.hu munkatársai szívesen utaznak.

Ide utaznak a Szallas.hu munkatársai

Hotel Lövér Sopron ***+superior

A soproni szálloda a csend és nyugalom szigete, hiszen gyönyörű zöld környezetben, a Soproni Természetvédelmi Terület közepén található. Bababarát szálláshely, a wellnessrészlegen medence, 8 személyes pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna és sóbarlang található.

Hotel Karos Spa Zalakaros ****+ superior

400 méterre Zalakaros központjától, mégis erdők, lankás dombok, szőlőhegyek ölelésében fekszik a négycsillagos Hotel Karos Spa, ahol családok, párok és baráti társaságok is megtalálják a számításukat. A szálloda gyermek- és családbarát jellegéből adódóan sokféle programot, lehetőséget kínál a kis- és nagycsaládoknak, ezen kívül pedig a wellness élményeket keresők, gyógyulni vágyók is megtalálnak itt minden lehetőséget a pihenéshez, feltöltődéshez.

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

Nem csak a golfozás szerelmeseinek ajánljuk a zalacsányi Zala Springs Golf Resortot, ahol elegáns berendezésű apartmanokat lehet foglalni. A vendégek korlátlanul használhatják a közelben lévő wellness részleget, a kültéri – és beltéri termálmedencét, pezsgőfürdőt, fényterápiás finn szaunát, gőzkabint és a sószobát. A wellness részleg kb. 800 m-re található, igény esetén ingyenes transzfert biztosítanak.

Hotel Marina Balatonfüred ***+superior

Balaton, nyár, Hotel Marina! Balatonfüreden, közvetlenül a vízparton fekszik a háromcsillagos szálloda, amely kizárólag a nyári szezonban, április 23. és október 9. között tart nyitva. 2019-ben a hotel élménymedencével bővült. Részletek >>

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Középkori programok, történelmi hangulat, izgalmas wellnessélmények és családbarát szolgáltatások várnak mindenkit Sümegen, a vár szomszédságában. Ja és a Balaton sincs túl messze!

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány ****

A harkányi gyógyfürdő közvetlen szomszédságában, csendes, zöld környezetben várja vendégeit a Dráva Hotel Thermal Resort. A szálloda wellness központjában fedett élménymedence, pezsgőpad, jacuzzi, élménytorony, drinkbár áll a vendégek rendelkezésére. A hagyományos és illatterápiás finn szauna mellett megtalálható az infraszauna, gőzkabin, só kabin, fitnesz terem és a napozóterasz.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

„Gyönyörű, modern szálloda. A reggeli és a vacsora kínálat bőséges, választékos és finom. Külön plusz pont, hogy nagyon odafigyelnek a laktóz-, cukor-, és glutén érzékenyekre illetve a gyerekekre. Közvetlen átjárás a fürdőbe. Szép, kényelmes szobák. Kedves személyzet.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán). Mi mást is fűzhetnénk ehhez? A zalakarosi hotelnek helye van a toplistán!

Balaton Colors Beach Hotel Siófok ***

Az újhelyi strand mellett, közel a városközponthoz található a Balaton Colors Beach Hotel. A háromcsillagos szállodában 2-3-4 fős szobák, két légterű apartmanok fogadják a vendégeket, emellett beltéri uszoda, gyerekmedence, jacuzzi, finn és aroma szauna is szolgálja a kikapcsolódást.

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****

Lassan egyetlen toplistából sem maradhat ki az egerszalóki Saliris Resort, amely elegáns szobáival, festői környezetével és kitűnő wellness szolgáltatásaival azonnal elvarázsolja az ide érkezőket.

Hunguest Hotel Aqua Sol Hajdúszoboszló ****

Hajdúszoboszlón nem nehéz jó szállodát találni, de olyan, ami közvetlen átjárást biztosít az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe és a Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe, csak kevés van. A hotelnek saját wellnessrészlege is van jakuzzival, szaunával, gőzkabinnal és élményzuhannyal.

Ez volt a mi toplistánk, amire a szallas.hu garanciát is vállal. Mi a helyzet a Ti kedvenc szállásaitokkal? Osszátok meg velünk kommentben!

Még több belföldi szálláshelyet találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version