Site icon Szallas.hu Blog

Ezek a Szallas.hu vezérigazgatójának kedvenc szálláshelyei


Kíváncsi vagy, hogy melyik szálláshelyeket keresi fel a szallas.hu vezérigazgatója? Ízelítőként annyit elárulunk, hogy nem az ár alapján választ úti célt, de fontos számára a minőség. 

Belföldön többet utazik, mint külföldön

Szigetvári József, a szallas.hu vezérigazgatója nem csupán az energiát teszi bele a munkába, hanem a szívét is. Fontosnak tartja, hogy boldog emlékekkel és elégedettséggel térjenek haza az utazásról azok, akik a honlapon keresztül intézik a foglalásukat. Amikor ideje engedi, akkor ő maga is szívesen teszteli a hazai szálláskínálatot, mert szeret új helyeket kipróbálni. Ráadásul ahonnan elégedetten távozik, oda bizony előbb-utóbb vissza is tér. A luxus számára nem anyagiakban mérhető, sokkal inkább a minőségi odafigyelésben, ami emeli a nyaralás során az élményfaktort.

Szigetvári József szívesen teszteli a hazai szálláskínálatot

Boldog apaként olyan szállásajánlatokat keres, ahol magas szintű és minden igényt kielégítő gyermekbarát szolgáltatásokat kínálnak, így kisfia sem unatkozik soha a közös kiruccanások alatt. Józsefnek az is plusz pont, ha jó programlehetőségeket próbálhat ki a helyszínen, mert a passzív kikapcsolódás mellett az aktív időtöltést is fontosnak tartja. Lássuk, melyik szálláshelyek visszatérő vendége a vezérigazgató!

Alsópáhok: Kolping Hotel Spa & Family Resort****

A Balaton és Hévíz között elhelyezkedő családbarát hotelben minden generáció megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget. Itt található az ország legnagyobb szállodai játszóháza, egy minden igényt kielégítő, sokszínű wellness részleg és a park is számtalan izgalmas kalandot tartogat – például trambulint, játszóteret vagy erdei kötélpályát. Miközben a gyerekek mulatnak, a felnőttek elmerülhetnek a csendes wellness zajmentes övezetében és kedvükre szaunázhatnak, fürdőzhetnek a termál és úszómedencékben. Járjatok utána ti is!

Zebegény: Natura Hill

Nincs is jobb kikapcsolódás, mint a természetbe menekülni a mindennapi hajtásból. A Natura Hill ehhez kiváló választás. Itt egy pohár bor mellett élvezheted azt a lenyűgöző panorámát, mely a Dunakanyarra nyílik. Ha pedig nem csak szemlélője lennél az eseményeknek, akkor érdemes felfedezni azt a számtalan kikapcsolódási lehetőséget, melyet a környék nyújt: túrázz, biciklizz, csónakázz és lovagolj kedvedre!

Nyíregyháza: Pangea Hotel

A hazai szálláshelypalettán egyedülálló a Pangea Hotel, mely a Nyíregyházi Állatpark területén helyezkedik el. Nem csupán pihenéshez jó választás, de a különleges dínójátszótér valódi földtörténeti utazásra csábít.

Pangea Hotel, ahol Magyarország egyetlen dinósimogatója vár! >>

Villány: Halasi Pince Panzió Étterem

A Baranya megyében található Villányban kevés olyan szálláshelyet találsz, ahol a híres helyi borokat háttérbe szorítanák. Nincs ez másképp a Halasi Pince Panzió Étteremben sem, ahol igazi reneszánsz hangulatban szürcsölheted a legfinomabb borokat, kóstolhatsz ízletes, tradicionális magyar ételeket, majd kényelmes szobában hajthatod álomra a fejed.

Villány: Halasi Pince Panzió Étterem

A 100% garanciát nyújtó szálláshelyekben a szallas.hu vezérigazgatója sem csalódott. Lássuk, melyek a kedvencei közülük! 

Sümeg: Hotel Kapitány ****+superior

A Sümegi vár lábánál fekszik a Hotel Kapitány ****+superior, mely fantasztikus wellness kínálattal és egyedülálló középkori hangulattal, ám mégis modern és kifinomult megjelenéssel vesz le a lábadról. Ne hagyd ki a középkori lakomát és a lovagi tornát se!

Velence Resort & Spa****

A Velencei tó partján található szálloda a közelmúltban aranyfokozatú családbarát szálloda elismerésben részesült, így biztosan jó választás, ha gyerekekkel a fedélzeten kelsz útra. A kétszintes, 3600 négyzetméteres wellness fürdőben pedig biztosan senki nem fog unatkozni.

Szentbékkálla: Káli Kő Nyaralóház

A Balaton felvidék festői szépségű területén található a szentbékállai Káli Kő Nyaralóház, melynek egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. A műemlék jellegű parasztházban mindent meglelsz, amire szükséged lehet egy remek nyaraláshoz. A kertben pedig úszómedence és kerti bútorok várják, hogy használatba vedd őket.

Még több belföldi szálláshelyet 100 % pénzvisszafizetési garanciával találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version