Site icon Szallas.hu Blog

Napsütés, nyár, Adria – Top 10 apartman Dubrovnikban


Alig várod, hogy a horvát tengerparton hűsölj egy hangulatos városnézéssel töltött idilli nap végén? Mutatjuk, melyik az a top 10 apartman Dubrovnikban, ahol még emlékezetesebb lehet a kikapcsolódás. 

1. Apartmani Vodnica Dubrovnik

Az Apartmani Vodnica Dubrovnik olyan gyerekbarát szálláshely, amely gyerekágyneművel, kisággyal és asztali etetőszékkel teszi komfortossá az üdülést a családok számára. Az apartmanok saját erkéllyel, saját fürdőszobával, ingyenes légkondival és parkolóhellyel várják a vendégeket.  

Megnézem az apartmant >>

2. Villa Tramonto Dubrovnik

A Villa Tramonto Dubrovnik saját kerttel és terasszal várja vendégeit a kavicsos strandtól kevesebb, mint 50 méterre. A kutyabarát apartman Dubrovnikban ideális választás azoknak, akik nem tudják elképzelni a kikapcsolódást négylábú kedvencük nélkül. 

Tovább az apartman oldalára >>

3. Apartman Ina2 Dubrovnik

Barátságosan berendezett apartman és teraszos szobák várják azokat, akik az Apartman Ina2 Dubrovnikban szállnak meg. Az apartman 400 méterre van a Kavicsos strandtól és 2.9 km-re a történelmi városfaltól. 

Megnézem a szálláshelyet >>

4. Apartmants Michelle Dubrovnik

A kényelmes apartman a sokak által legszebbnek tartott horvát városban fekszik, 50 méterre a legközelebbi étteremtől és 100 méterre a legközelebbi élelmiszerbolttól. A szálláshelyhez ingyenes wifi és légkondi tartozik. 

Tovább az apartman oldalára >>

5. Apartment Ivica Dubrovnik

Az apartman ideális választás azok számára, akik szívesen pihennének Dubrovnikban a családdal vagy a barátokkal. A szálláshely teraszán üldögélve elfelejthetjük a stresszes hétköznapokat. 

Megnézem a szálláshelyet >>

6. Apartman Dubrovnik – CDD902

A szálláshelyen a klímának köszönhetően még a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhetünk egy egész napos városnézés után. Az apartman Dubrovnikban remek helyen fekszik, a közelében egy játszótér található, emellett a környéken csónakbérlésre is van lehetőség. 

Tovább az apartmanhoz >>

7. Villa Lia Dubrovnik

A szálláshely a város csendes és békés részén található, mindössze 20 perc sétára az óváros központjától és 10 perc sétára a gyönyörű strandtól. A villa két apartmanjában összesen 10 fő fér el kényelmesen, a teraszon grillezére is van lehetőség.  

Megnézem a szálláshelyet >>

8. Apartman Dubrovnik – CDD860

Az apartman modern berendezéssel, barátságos szobákkal és boros élményekkel várja vendégeit Dubrovnikban. A szálláshelyhez saját medence és terasz is tartozik, ráadásul a közelben teniszezésre is van lehetőség. 

Tovább az apartman oldalára >>

9. Apartman Dubrovnik – CDD833

Egy hosszabb horvátországi nyaraláshoz vagy akár egy kellemes hétvégéhez is nagyszerű választás az Apartman Dubrovnik – CDD833, ahol kényelmes szobákban pihenhetnek az ide érkező vendégek. A történelmi városfal kényelmes sétával elérhető a szálláshelytől. 

Megnézem az apartman >>

10. Apartman Dubrovnik – CDD842

Az 52 m2 alapterületű, 2 hálószobás apartman Dubrovnikban remek választás a nyári pihenésekhez. A szálláshelyen ingyenes a wifi és a légkondi, ráadásul a közelben ingyenesen lehet parkolni is. 

Tovább az apartman oldalára >>

Tudod már, melyik az az apartman Dubrovnikban, ahol szívesen pihennél a forró nyári napokon? Csapj le rá és foglald le még ma >>

Ezeket a látnivalókat ajánljuk Dubrovnikban >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version