Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 erdei szállás a Bükkben – listába szedtük a legjobb önálló vendégházakat!


Pihenjetek varázslatos környezetben, a Bükk-vidékén, ahol remek erdei szállások, apartmanok és wellness kalandok is várnak rátok! Fedezzétek fel az utánozhatatlan vidéki hangulatot, a házias ízeket és járjátok be a hegyek páratlan látnivalóit is! Íme TOP 10 erdei szállás a Bükkben!

TOP 10 erdei szállás a Bükkben – listába szedtük a legjobb önálló vendégházakat!

1. A vidéki gyermekkor emléke: Forest Cottage Nekézseny

Valódi időutazás a vidéki gyermekkorba – így lehetne leginkább jellemezni Nekézseny mesebeli világát, ahol az éjszakai égbolton csillagokat számolhattok, madárdalt hallgathattok és a faluszéli pletykapadon is megtaláljátok a barátságos mosolyú néniket. Az utánozhatatlan hangulat mellé ajánljuk ezt a tökéletesen felszerelt, igényesen berendezett és felújított, 4 fős parasztházat. Lazítsatok a természetben!

2. Modern kényelem: Patkó Nyaraló Miskolctapolca

Nem szeretitek mellőzni a komfortot még az erdő szélén sem? Akkor nektek találták ki a Patkó Nyaralót, ahol 70 négyzetméteren modern berendezés, légkondicionáló és síkképernyős tévé is vár rátok. Itt nem csak ti, hanem négylábú családtagok is jól érzik majd magukat, ráadásul a kedvenceitek ingyen szállhatnak meg!

Olvass tovább a Miskolctapolcai Barlangfürdőről >>

3. Minden időben: Gerendás Vendégház Cserépfalu

Csodaszép, igényesen felújított parasztház, melyet fagerendák szőnek át és hangulatos tornác szegélyez – ez a Gerendás Vendégház, mely igény szerint 12 főt is tud fogadni. A jól felszerelt konyha és a két, zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba, valamint a bográcsozóhely miatt is ideális választás, de rossz idő esetén csocsó és biliárd is gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Teszteljétek le!

4. Szuperjó porta: Hűs Udvar Vendégház Noszvaj

Lazítsatok kedvetekre a Hűs Udvar Vendégházban, ahol barátságos házigazdákat, gyönyörű tájat és minden igényt kielégítő szálláshelyet találtok! Az 50 négyzetméteres, kétszobás házikó bájos bútorokat és meghitt hangulatot rejt. Grillezzetek, bográcsozzatok, süssetek szalonnát és hörpintsetek bele a hideg rozéba vagy a mennyei, szénsavas bodzaszörpbe! Amennyiben nem szeretnétek a reggelivel bajlódni, csak szóljatok a vendéglátóknak és segítenek!

5. Takaros kuckó: Gyógyító Vendégház Bükkszentkereszt

Rajongtok a szép panorámáért és a komfortos kuckókért? Remek, mert a Gyógyító Vendégház pont ilyen! Töltődjetek fel a természetben, ebben a 3 szintes, 2 szobás házikóban, melynek picéjében finn szauna garantálja a teljes testi-lelki kikapcsolódást! Ejtőzzetek a kertben egy remek könyv társaságban vagy fedezzétek fel a közeli Gyógynövényházat is!

6. Csocsóparty a nyári konyhában: Ittlennio Vendégház Szilvásvárad

A vintage és a country stílus keveredik ezen a szuper szálláshelyen, ahol mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet a tökéletes nyaraláshoz. A 3 szobát maximum 6-an tudjátok birtokba venni, az igényes fürdőszobában kád segít a felfrissülésben, a nyári konyhában pedig a finom falatok sütögetése közben még egy csocsóparty is belefér. Vigyétek a legkisebbeket is, mert 2 éves korig nem kell fizetni az éjszakákért!

7. Félpanzió a természetben: Rózsa Apartman Szilvásvárad

Karnyújtásnyira a Szalajka-völgytől, 4 férőhelyes, igényes apartman rejtőzik, mely a legjobb választás a pihenéshez. Korlátlan tea- és kávéfogyasztással, valamint igény szerint akár félpanziós ellátással is kérhető a téliesített házikó. A remek felszereltség miatt semmiben nem szenvedtek majd hiányt, mert itt minden van a ruhaszárító állványtól, a vasalón át a konyhai kiegészítőkig. Nektek semmi más dolgozok nincs, mint élvezni a pihenést!

8. Ízek és hangulatok: Bara Vendégház Szarvaskő

Nem csak a romantikára vágyóknak, de a családosok és baráti társaságok számára is szuper megoldás a Bara Vendégház, mely 2 tágas és kényelmes szobájával, akár 6 főt is be tud fogadni. Panorámás, gyönyörű kert, szuper napozóterasz és remek nyári konyha is vár rátok, ha ide látogattok. Vessétek bele magatokat a falusi nyugalomba és kóstoljátok meg a helyben készül házi lekvárokat és szörpöket is!

9. Erdei wellness: Privát Angel House Üdülő Noszvaj

Romantikus erdei szállás a Bükkben! Szakadjatok ki a mindennapokból és vállaljatok be egy kis romantikát ebben a hangulatos faházban, ahol varázslatos kilátás nyílik az ágyból az erdőre és, ha kedvetek tartja, akkor egy kis bor vagy pezsgő kíséretében elmerülhettek a jakuzzi buborékai között!

10. Tökéletes választás: Farkaskő Vendégház Noszvaj

Csobbanjatok a fürdődézsába, gyűljetek össze az erdőre néző, hangulatos teraszon, vagy csak sütögessetek a szabad ég alatt – akár 15-en is, mert pont ennyien fértek el kényelmesen a 3 szobás Farkaskő Vendégház falai között! A patyolattiszta szálláshelyen a gyerekek sem fognak unatkozni, mert trambulin és homokozó is megbújik a gyümölcsösökkel és veteményessel tarkított területen.

Nem találtad meg, amit kerestél? Még több bükki vendégház szerepel a szallas.hu kínálatában! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version