Site icon Szallas.hu Blog

Top 10 wellness hotel szilveszterre, ahol kipihenheted az év fáradalmait


Pezsgőfürdő, sztárfellépők, tűzijáték, ínycsiklandó vacsora és persze rengeteg pezsgő – jól hangzik, igaz? Ha egy kiadós wellness-élménnyel búcsúznátok az óévtől és teljesen kipihenten indítanátok 2024-et, akkor a következő szállodák szilveszteri csomagjaival biztosan nem lőhettek mellé. Felejtsétek el a vendégvárással járó sütés-főzést és takarítást, dőljetek hátra, és élvezzétek a kényeztetést az év utolsó napján!

10 szilveszteri wellness ajánlat, ahol kipihenve koccinthattok az újévre

Prémium Hotel Panoráma Siófok****

A szálloda közvetlenül a Balaton partján található, így a lélegzetelállító panoráma már adott, az év utolsó napján azonban jó néhány extra szolgáltatással is készülnek a vendégek számára.

A szilveszteri csomag tartalma:

Hotel Silver Hajdúszoboszló**** 

A Hotel Silver Hajdúszoboszló, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdőváros szállodanegyedében, a Városi fürdő és az Aquapark szomszédságában található.

A szilveszteri csomag tartalma:

Szilveszteri program:

Hajdúszoboszló – Programok és látnivalók >>

Hotel Vinifera Wine & Spa Balatonfüred***** +superior

A luxusszálloda a Balaton Északi-partján, Balatonfüreden fekszik, ahol az önfeledt pihenés mellett a térség borkultúrájával, ízvilágával ismerkedhetnek meg a hotel vendégei.

A szilveszteri csomag tartalma:

Mercure Debrecen**** +superior

A Mercure Debrecen 135 modern berendezésű, stílusos szobával vár titeket, hogy kipihenjétek az egész év fáradalmait. A szálloda fő témája: a Debreceni Virágkarnevál.

A szilveszteri csomag tartalma:

Szilveszteri program:

Hotel Kapitány Wellness Sümeg**** +superior

Keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness-szolgáltatások és hagyományos ételek várják a szálloda vendégeit káprázatos környezetben az év utolsó napján is.

A szilveszteri csomag tartalma:

Hotel Európa Fit Hévíz**** +superior

Különleges gasztronómiai élmények, exkluzív műsorok, all inclusive italfogyasztás… többek között ez vár rátok a Hotel Európa Fitben szilveszterkor!

A szilveszteri csomag tartalma:

Szilveszteri programok:

Új kalandokkal vár a tóvidék >>

Kristály Imperial Hotel Tata****

Magyarország legrégebben működő szállodájának műemléki védettséget élvező épülete Tata belvárosának egyik legszebb dísze, ahol méltó módon búcsúztathatjátok az óévet.

A szilveszteri csomag tartalma:

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló 

A négycsillagos Ambient Hotel & AromaSPA Magyarország első illat- és wellness hotele megújult beltéri és kültéri medencékkel, szaunaparkkal várja a pihenni vágyó vendégeket a Mecsek festői völgyében.

A szilveszteri csomag tartalma:

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj****

Ha szeretitek a finom borokat, akkor a Hotel Bonvino Wine & Spa, az ország első borszállodája tökéletes választás lehet számotokra! Minden egyes szobája egyedi kialakítású, rusztikus vagy modern jellegű.

A szilveszteri csomag tartalma:

Hotel Palota Lillafüred****

A Hotel Palota három hegy által körülvett festői völgyben található, a Szinva-patak völgyére és a Hámori-tóra nyíló kilátás pedig egyenesen mesébe illő.

A szilveszteri csomag tartalma:

5 ok, amiért érdemes hotelben szilveszterezni >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version