Site icon Szallas.hu Blog

Top 10 wellness szálloda Csehországban


Csehország nem csak Prága! Bár nyilvánvalóan a legtöbb szálláshely a Cseh Köztársaságon belül a fővárosban található, azért érdemes körülnézni más tájegységeken is: csodákra lehet bukkanni! Három-, négy- és ötcsillagos wellnesshotelek közül válogathatunk szerte az országban és közben olyan történelmi városokat fedezhetünk fel, mint Brno vagy Karlovy Vary. Íme top 10 wellness szálloda Csehországban!

Wellness hotel Ambra Luhačovice ****

Top 10 wellness szálloda Csehországban

Grandhotel Ambassador Národní dům Karlovy Vary ****

A népszerű fürdővárosban található szállodában minden a wellnessről szól! Szauna, beltéri medence, pezsgőfürdő és gőzkamra segíti a kikapcsolódást, aki pedig kedveli a különlegességeket, ne hagyja ki az iszappakolást és a különböző masszázstípusokat sem! Jó hír, hogy a hotel szívesen látja a négylábú kedvenceket, így a kutyának, macskának sem kell otthon maradnia.

Tovább a hotel oldalára >>

PARKHOTEL BRNO****

Egy brnói park közepén, hatalmas fák árnyékában áll a romantikus hangulatú szálloda, amely saját étteremmel és wellnessrészleggel rendelkezik. Próbáld ki a gőzkamrát, a szaunákat, kezdd a napot úszással a beltéri medencében, majd relaxálj egy frissítő masszázs alatt!

Megnézem a szabad szobákat >>

Wellness Hotel Chalupa Prášily ****

Egy aprócska cseh hegyvidéki településen, közvetlenül a német határnál található a Wellness Hotel Chalupa, amely wellness- és fitnesslehetőségekkel és rengeteg közeli kirándulóhellyel várja a vendégeket. A szállás családbarát, 4 éves korig ingyenes!

Még több fotó a szállásról >>

APRIL HOTEL PANORAMA Rychnov nad Kněžnou ****

A lengyel határ közelében fekvő April Hotel Panorama -ahogy a nevéből kiderül – csodás panorámát kínál az ide látogató vendégeknek. A négycsillagos wellnesshotelben a kisállatokat is szívesen látják, emellett gyerekbarát szolgáltatások (pl. játszótér) is a vendégek rendelkezésére állnak.

Megnézem a szabad szobákat >>

Wellness Hotel Ambra Luhačovice ****

A kitűnő vendégértékeléseknek hála a Wellness Hotel Ambra Luhacovice az egyik legnépszerűbb családbarát wellness szálloda Csehországban. A hotelben fitness-, bowling- és biliárdterem található, aki inkább a szabadban töltene időt, kerékpározhat, lovagolhat vagy akár horgászhat is. De nem muszáj kimozdulni a négy fal közül: a wellnessrészlegen beltéri medence, szaunák és pezsgőfürdő gondoskodik a relaxációról.

Megnézem a szabad szobákat >>

Antonie Hotel Frýdlant ****+superior

Észak-Csehországban, a lengyel-német-cseh hármashatárnál fekszik az Antoine Hotel, ahol modern környezetben, hatalmas területű wellnessrészlegen és kényelmes szobákban pihenhetjük ki a fáradalmakat. Kisállat -felár ellenében- bevihető!

Tovább a hotel oldalára >>

Aquapalace Hotel Prague ****

Természetesen Prága sem maradhat ki a sorból! Igazi wellnessparadicsom fogadja az Aquapalace Hotel vendégeit, akik kedvükre használhatják a szabadtéri és beltéri medencéket, a gyerekmedencéket és csúszdákat, valamint a szaunarészleget.

Lefoglalom a szállást >>

Hotel Rustikal Hustopeče ***

Budapesttől csak 300 km-re található a Hotel Rustikal, amely rusztikus hangulattal, borospincével és beltéri medencével várja a vendégeit. A háromcsillagos szállodában 2, 3 vagy 4 ágyas szobák közül is lehet választani, így családok részére is kitűnő választás lehet.

Tovább a hotel oldalára >>

Hotel Kurdějov ***+superior

Egy várra emlékeztet a Hotel Kurdejov épülete, amely Brnótól délre, az osztrák-magyar-cseh határ közelében fekszik. A háromcsillagos hotelhez tágas wellnessrészleg is tartozik, ahol kipróbálhatjuk a gőzkamrát, a szaunákat, a pezsgőfürdőt vagy úszhatunk a beltéri medencében.

Megnézem a szabad szobákat >>

Zámek Hrádek Sušice ***

Történelem-rajongók figyelmébe ajánljuk a következő hotelt, amelynek szobáiban és tágas tereiben úgy érezhetjük magunkat, mintha visszautaztunk volna az időben. Romantikus stílusú szobák, gazdag díszítésű étterem és egy modern wellnessrészleg segíti a vendégeket a kikapcsolódásban.

Tovább a hotel oldalára >>

Ha a fenti 10 wellneshotel között nem találtad meg a tökéletes helyet, nézz körül a szallas.hu oldalán további ajánlatokért >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version