Site icon Szallas.hu Blog

Vigyázz, kész, tervezz! – Top 14 wellness hotel előrefizetési díj nélkül az első utazásra


Minden utazni vágyó számolja a napokat és nagyon várja az ország újranyitását. Így vagyunk ezzel mi is, éppen ezért összegyűjtöttük Nektek a legjobb 14 wellness hotel listáját, ahol garantáltan 100% pénzügyi biztonsággal tudtok foglalni a legkorábbi áprilisi – júniusi időszakra. Ezekben a szállodákban nincs előrefizetés és lemondási díj, így kockázat nélkül választhattok szállást. 

Top 14 wellness hotel előrefizetési díj nélkül

Top 14 wellness hotel előrefizetési díj nélkül az első utazásra

1. Hotel Eger & Park****

A Hotel Eger & Park kitűnő családbarát wellness hotel Egerben, ahol minden korosztály megtalálja a legjobb kikapcsolódási lehetőségeket. A szálloda elnyerte a rangos Év Szállása 2018 – Év Legjobb Vidéki Konferencia Hotel I. helyezését. 

Ha Egerben jársz, ne hagyd ki ezeket a programokat >>

Hotel Eger & Park****

2. Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred****+superior

Ha utazási lehetőséget keresel előrefizetés nélkül a Balatonnál, akkor válaszd a Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüredet! A vízparton álló szálló minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt akár az aktív pihenésre, akár az üdülésre vágyóknak. Sőt ideális választás a vitorlázás szerelmeseinek is, hiszen karnyújtásnyira a kikötő.

Balatonfüreden ezek a legjobb programok >> 

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred****+superior

3. MJUS WORLD Resort & Thermal Park Hotel Körmend****+superior

Teljes mértékig bababarát hotel az MJUS WOLRD Resort & Thermal Park Hotel Körmend, ahol minden babagondozási kelléket biztosítanak. A szálloda óriási és különleges wellness részleggel rendelkezik, de a szabadtéri kikapcsolódást kedvelők is számos lehetőséget találnak. 

Körmenden ezeket a programokat ajánljuk >>

MJUS WORLD Resort & Thermal Park Hotel Körmend****+superior

4. Novotel Hotel Szeged****

Közvetlenül a Tisza-parton áll a Novotel Hotel Szeged, melynek szobáiból csodás panoráma nyílik a folyóra és a városra. A lemondási díj és előrefizetés nélkül foglalható szegedi szálló szeretettel vár családokat, párokat és egyéni utazókat egyaránt. Az extra feltöltődésről jakuzzi és szauna gondoskodik.

Fedezd fel Szeged és környéke látnivalóit itt >>

Novotel Hotel Szeged****

5. Palace Hotel Hévíz****

Ha lemondási díj nélküli szállást keresel Hévízen, válaszd a Palace Hotel Hévízt! Óriási wellness részlege felnőttek és gyerekek számára egyaránt tökéletes. Aki tradicionális hévízi gyógykúrát keres, ebben a szállóban ezt is megtalálja.

Hévízi programokat keresel? Kattints ide >>

Palace Hotel Hévíz****

6. Komló Hotel Gyula****

Luxus és elegancia vesz körbe, ha a Komló Hotel Gyula vendége leszel. A Várfürdő közelében található gyulai wellness hotelben lemondási díj és előrefizetés nélkül foglalhatsz. A hotel magáénak mondhatja a rangos Év Szállása 2017 – Népszerűségi Díj II. helyezését. 

Gyula legszebb látnivalóit itt találod >>

Komló Hotel Gyula****

7. Residence Hotel Balaton Siófok****+superior

A Balaton déli partjának egyik legjobb wellness szállója a Residence Hotel Balaton Siófok, mely elnyerte az Év Szállása 2020 – Minőségi Díj II. helyezését. A minden igényt kielégítő, bababarát siófoki szállodában lemondási díj és előrefizetés nélkül foglalhatsz. 

Siófokon ezek a bakancslistás programok >>

Residence Hotel Balaton Siófok****+superior

8. Panoráma Hotel Noszvaj***

Erdő és szőlőbirtok veszi körül a Panoráma Hotel Noszvajt, mely igazán a nyugalom szigete. A lemondási díj nélkül foglalható szálláshely a Bükkben tökéletes bázis, ha szeretnétek nagy túrákat tenni az ország egyik legszebb pontján. 

Noszvajon és környékén ezt nézzétek meg >> 

Panoráma Hotel Noszvaj***

9. Danubius Hotel Annabella Balatonfüred ***+superior

Wellness hotelt keresel a Balaton északi partján? Akkor a Danubius Hotel Annabella Balatonfüred lesz a megoldás. A saját strandnak köszönhetően zavartalan Balaton-parti kikapcsolódásban lehet részünk, sőt még a gyerkőcöknek is van egy jó hírünk, nyáron animátorok gondoskodnak a kicsik szórakoztatásáról. A gazdag büfévacsorák alkalmával pedig korlátlan alkoholmentes italfogyasztást kínálnak az étterem italautomatáiból.

Balatonfüreden és környékén ezek a legjobb családi és páros programok >>

Danubius Hotel Annabella Balatonfüred ***+superior

10. Párisi Udvar Hotel Budapest*****

Budapest egyik legszebb és legújabb szállodája a Párisi Udvar Hotel Budapest, mely maga a luxus és pompa. Ha a következő utazásotokat a fővárosba tervezitek, és valami igazán lenyűgöző szálláshelyet kerestek wellness részleggel, de lemondási díj nélkül, akkor mindenképpen ezt válasszátok.

Budapesten ezek a programok kihagyhatatlanok >>

Párisi Udvar Hotel Budapest*****

11. Hotel Karos Spa Zalakaros****

Akár családi, akár páros utazáshoz kerestek lemondási díj nélkül foglalható wellness szállodát belföldön, a Hotel Karos Spa Zalakaros tökéletes választásnak bizonyul majd. Számtalan wellness élmény és kiváló ételek várnak minden korosztályt.

Ezeket a programokat ajánljuk Zalakaroson és környékén >>

Hotel Karos Spa Zalakaros****

12. Hotel Piroska Bükfürdő****

Előrefizetés és lemondási díj nélküli wellness szálló Bükfürdőn családoknak, pároknak és egyéni utazóknak a Hotel Piroska Bükfürdő. A hotel igazi gyerekparadicsom, de gyógyászati kezeléseket is talál, aki ezt keresi.

Bükfürdő és környéke felfedezéséhez ezeket a programokat javasoljuk >>

Hotel Piroska Bükfürdő****

13. Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló***+superior

Nemcsak tradicionális gyógykezelésre érkezőket, de kis családokat is vár a Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló. Gyermekek számára sok egyéb mellett animációs programokat, felnőtteknek pedig számtalan wellness szolgáltatást kínálnak. 

Hajdúszoboszlón ne hagyjátok ki ezeket a programokat >>

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló***+superior

+1 Hotel tipp: Palatinus Grand Hotel Pécs***

A gyönyörű szecessziós szálló, a Palatinus Grand Hotel Pécs remek választás, ha központi fekvésű, előrefizetés és lemondási díj nélküli szálláshelyet kerestek Pécsett. Egyéni utazók és párok is igényes szobákban pihenhetnek, a családok pedig a lakosztályok kényelmét élvezhetik. Az extra feltöltődésről jakuzzi gondoskodik.

Pécs kihagyhatatlan látnivalóit itt nézheted meg >>

Palatinus Grand Hotel Pécs***

Reméljük, sikerült ötleteket adnunk, hol foglaljatok előrefizetés és lemondási díj nélkül. Ha a top 14 wellness hotel mellett más szálláshelyek közül is válogatnátok, ezt a listát se hagyjátok ki a tervezésnél>>

Ha meg is van a legjobb, foglald le a szallas.hu oldalán és applikációnkban néhány kattintással >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version