Site icon Szallas.hu Blog

Top 5 olcsó és jó hotel – Fogadjunk, hogy drágábbnak hitted!


Olcsó és jó hotelt kerestek, amely ráadásul bababarát, kutyabarát és a közelben családbarát programok is várnak benneteket? Számos olyan szálláshely található Magyarországon, amely hihetetlenül kedvező árakon kínál mesés élményeket, és szabadidős programokat. Most következzen az az 5 olcsó és jó hotel, illetve apartman, ahova garantáltan visszatértek majd máskor is a családdal, a barátokkal, vagy akár egy többnapos nászútra!

Top 5 olcsó és jó hotel

Kikapcsolódás Harkányban – Wellness Hotel Kager***

A dél-tiroli megjelenésű légkondicionált hotel modern szobákkal, finom ételekkel és wellness részleggel várja vendégeit Harkányban. A wellness részleget érdemes felkeresni, mert kültéri úszómedence, beltéri pezsgőfürdő, infraszauna, finn szauna, aroma szauna és gőzkabin teszi izgalmasabbá a kikapcsolódást. 

Szálláshelyek Harkányban

A bababarát és kutyabarát hotel 500 méterre fekszik a Harkányi Gyógyfürdőtől, a wifi ingyenesen használható, és SZÉP kártyát is elfogadnak. Ideális választás családi kikapcsolódáshoz! 

Romantikus pihenés Visegrád szívében – Honti Panzió

A visegrádi szálláshely a patak partján, romantikus környezetben fekszik, közel a történelmi városrész nevezetességeihez. A kertben bográcsozni és grillezni is lehet, a hotelben pedig wellness szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. A 16 férőhelyes bababarát szállásnál ingyenes a parkolás, és a wifi, ráadásul a Királyi Palota, a Salamon-torony, és a Kovács Kert étterem is a közelben található. 

A környék túrázáshoz és fotózáshoz is kiválóan alkalmas, azoknak ajánljuk, akik szívesen töltődnének fel a Dunakanyarban a család és a barátok társaságában, de az esti pörgés helyett inkább a nyugalomra és a friss levegőre szavaznak. 

Felejthetetlen élmények Szekszárdon – Belvárosi Nemes Apartmanház

A borok és a borturizmus szerelmeseinek jó szívvel ajánljuk a szekszárdi borvidék felfedezését, amelyhez ideális szállásválasztás a Belvárosi Nemes Apartmanház. A Szekszárd szívében található légkondicionált bababarát szállás egyforma távolságra fekszik a Szekszárdi Bormúzeumtól, a Babits Mihály Emlékháztól, és a Garay Élménypincétől

A 45 négyzetméteres apartman közelében éttermeket, és cukrászdákat is találunk, de a legnagyobb élmény ezen a vidéken kétségkívül a borokkal kötött barátság ápolása, és a további ismerkedés. 

Élmények az egész családnak! – Thermál Hotel & Camping Komárom

A Thermál Hotel a Brigetio Gyógyfürdő területén fekszik, amely a szállásválasztás legnagyobb előnye, hiszen az ár tartalmazza a fürdőbelépőt is. A hotel egyértelműen családbarát, a Gyerekvilágban csúszdák, mászókák és egy római kori homokozó várja a legkisebbeket, a legújabb attrakció pedig a közel 10 méteres kalózhajó!

A közelben túrázásra, múzeumlátogatásra és sportolásra is van lehetőség. Aki pedig szívesen utazgatna a környéken, annak érdemes felfedeznie Tata városát, ahol a vár és az Öreg-tó a gyerekek számára is izgalmas kirándulást és élményeket ígér. 

Tipp! A Brigetio Gyógyfürdő csupán 300 méteres gyalogútra fekszik a hoteltől!

Thermál Hotel & Camping Komárom

Wellness és pihenés Egerszalókon – Sweet-Life Wellness Apartman

Természetesen Egerszalók is kiváló úti cél azoknak, akik kedvező áron keresnek szállást, és élményeket. A Sweet-Life Wellness Apartman szobáit és apartmanjait családok és baráti társaságok számára ajánljuk, akik szívesen igénybe vennék a wellness részlegen található jakuzzit, szaunát és gőzfürdőt, de jó borokat is örömmel kóstolnának a környéken. 

A szálláshelyhez közel található a híres egerszalóki sódomb, az egerszalóki Saliris fürdő, illetve a demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő is. Az egri borvidék pedig a borturizmus szerelmeseit fogadja tárt karokkal. 

Sweet-Life Wellness Apartman

Kedvező árak, ezernyi program. Mi kellhet még egy remek kikapcsolódáshoz? Természetesen a rokonok, és barátok összegyűjtése, a szálláshely kiválasztása és lefoglalása.

A szallas.hu kínálatában érdemes böngészni az „olcsó és jó” szálláshelyek között, mert az utazás és a pihenés a lehető legjobb szabadidős program! >>

(fotó: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version