Site icon Szallas.hu Blog

TOP 5 romantikus vendégház Eger közelében


Eger városába mindig érdemes visszatérni, mert évszaktól függetlenül izgalmas programokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel vár e romantikus utcáiról és borvidékéről ismert város. Ez alkalommal hotel helyett inkább egy romantikus vendégházat választanátok szállásként? Az Eger közelében fekvő Bogács, Noszvaj és Egerszalók bővelkedik ezekben, alábbi összeállításunkban kiválasztottuk az 5 legromantikusabbat. A családosokra is gondoltunk!

Romantikus szállások Eger környékén

Vidéki Varázs Vendégház Bogács – a Provence-i romantika

A Bogácsi Termálfürdő közvetlen szomszédságában található ez a romantikus, Provence hangulatát idéző szálláshely. A négy vendégház között 2 és 3 fős apartmant is találsz. A pihentető alvásról kényelmes matracok és antiallergén ágyneműk gondoskodnak. Mindegyik vendégház konyhával is felszerelt.

Tovább a vendégház oldalára >>

Négy Évszak Vendégház Noszvaj – a tökéletes erdei házikó

Szintén a Bogácsi Termálfürdőtől nem messze található ez a romantikus gyöngyszem. Bár a ház 6 férőhelyes, korántsem kell osztoznotok másokkal a 70 négyzetméteren! Kényelmes fotelekkel berendezett, fűtött télikerttel, fatüzelésű kandallóval és csendes környezettel várja az idelátogatókat.

Még több fotó az elbűvölő házikóról >>

Ez Az Vendégház Bogács – a családosok álma

Ez a 6 férőhelyes vendégház is Bogács közelében fekszik. Ideális választás családoknak: a legkisebbeket kiságy és etetőszék, a nagyobbakat hinta és homokozó várja. A jól felszerelt konyha mellett a grillezés és bográcsozás lehetősége is adott, melyhez a szállásadók tűzifát is biztosítanak.

További információk a vendégházról >>

Villa Florencia Vendégház Eger – rusztikus romantika

Ha Eger belvárosában keresel romantikus vendégházat, akkor a Dobó tér szomszédságában elhelyezkedő Villa Florencia lesz a befutó. A skandináv-rusztikus stílusú szobák a csodálatos egri várra néző panorámával és svédasztalos reggelivel várják a vendégeket.

Tovább az egri vendégház oldalára >>

Demizson Vendégház Eger – nagy társasággal

A rusztikus és romantikus vendégház a Szépasszony-völgybe vezető út pincesorán helyezkedik el. A 13 fő befogadására alkalmas apartmanban jól felszerelt amerikai konyha, sarokkád, saját infraszauna, valamint borospince is található! Hangosabb házibulit viszont csak előzetes egyeztetéssel rendezhettek.

Még több fotó a szálláshelyről >>

További Eger környéki vendégházakat nézegetnél? Az alábbi linken megtalálod őket.


Exit mobile version