Site icon Szallas.hu Blog

TOP 8 szállás Dramaljban, ha egy tökéletes helyet kerestek Horvátországban


Dramalj több szempontból is egy kiváló horvát úti cél. Egyrészt Budapesttől mindössze 5 óra alatt megközelíthető autóval, másrészt a népszerű Crikvenica csendesebb külvárosának is tekinthető. Nyugodt atmoszféra, barátságos apartmanok, és tiszta, kavicsos strandok várnak rátok!

Íme, 8 szuper szállás Dramaljban, ami a vendégek szerint már bizonyított:

Apartman Spommy Dramalj

Csöppenjetek bele egy egzotikus dzsungelbe! Az apartman körül burjánzó dús növényzetnek hála gyönyörű zöld környezetben pihenhettek, de persze az emeletről a tengeri panoráma sem marad el. A strand nagyon közel van, az apartman pedig remekül fel van szerelve. Mi kell még?

„Minden szempontból megfelelt, szép kilátás, tiszta környezet, kedves vendéglátás, nagyon jól éreztük magunkat!” 

Apartman Kiki 1 Dramalj

Íme, egy igazi top horvát szállás! Nem csak azért, mert pazar kilátással szolgál az Adriára, és kényelmes apartmanjaiban akár nagyobb családok is elférnek, hanem azért is, mert mindössze 200 méterre egy Kék Zászlós minősítésű strandszakasz húzódik.

„Közel a tenger, több strand van a parton végig, több étteremmel. Gyönyörű látvány.”

Apartmani Kurtović Dramalj

A szállás mindkét apartmanja fantasztikus panorámát nyújt a tengerre, a strand pedig mindössze 5 perc sétára van. Mivel csak 2 apartmanban lehet foglalni, így nem kell attól tartanotok, hogy sok zajos vendég fogja zavarni a pihenéseteket.

„A teraszról gyönyörű a kilátás a tengerre. A szállásadók nagyon kedvesek. Tisztaság az egész apartmanban.” 

Apartmanok és Szobák A Tenger Mellett Dramalj, Crikvenica – 5519 Dramalj

4 apartmannal vár a szálláshely, melynek egyik előnye, hogy a vendéglátó magyarul is beszél! Emellett a bónusz a nyugodt, zöld környezet és az, hogy a strand is 10 perc sétával elérhető.

„Minden tökéletes volt! 🙂 Nagyon kedves és barátságos szállásadók, magyarul beszélnek. 🙂 Gyönyörű kert és apartman, óriási terasszal. Két strand is nagyon közel van, kisgyermekeseknek is ideális.”

Apartman Magdalena 2 Hr Dramalj

Ugye mennyit tud számítani, ha kedvesek és segítőkészek a tulajdonosok? Ennél a szállásnál a vendégértékelések az elsők közt emelik ki a vendéglátók közvetlenségét. Persze a part közelsége, a tisztaság, és a csodás kilátás is hozzájárul a pozitív élményhez.

„A tulajdonos nagyon – nagyon barátságos. Nagyon tiszta a hely. Ilyen aranyos szállásadóval még nem találkoztam, a panoráma a szobából csodálatos, tényleg mindenben 10 pontos.”

Apartmani Nensi 2 Dramalj

Mit szóltok egy pezsgőfürdőhöz, úgy, hogy közben előttetek az Adria hullámzik, amíg a szem ellát? Itt erre is lehetőség van! Ha pedig inkább a tengerben fürödnétek, csak át kell kelni az út túloldalára, és már csobbanhattok is. Bónusz, hogy reggelit is kérhettek foglaláskor. 

„Tiszta, kényelmes, színvonalas apartman, jó elhelyezkedés, szolgálatkész vendéglátók. A jakuzzikból kiváló kilátás nyílik a tengerre.” 

Apartmani Vanessa Dramalj 

6 darab világos, tágas apartmannal várják a vendégeket, melyek közül 4 a tengerre néz. A strand csak 3 perc séta és a szállásadó magyarul is beszél. 

„Nagyon szép és jól felszerelt. Ár-érték arányban az egyik legjobb apartman, ahol voltunk.”

Apartmani Mauricio Dramalj

Fontos, hogy karnyújtásnyira már a tenger hullámozzon? Akkor íme egy top horvát szállás Dramalj partján, 50 méterre a sziklás strandtól! A hangulatos terasz, az ízléses berendezés, és a magyarul is beszélő tulaj már csak hab a tortán. 

„Nagyon közel a tenger, szép a kilátás. Strand, étterem közel van.”

Nyaralásra fel! Van még választék bőven, az összes szállás Dramaljban itt található >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version