9.9

Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! – Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház

2 perces olvasási idő

A hír igaz! Létezik egy olyan szálláshely, ahol egy kisvárosnak is elengedő élmény mennyisége várja a vendégeket az év minden napján. Legyen akár rekkenő hőség, akár szüreti hangulat, az Egri Korona Borház virágzó édenkerti környezetben, szőlőültetvények ölelésében, igazi Toszkán hangulatban vár az egri borvidék szívében. Tarts velünk és fedezzük fel együtt a Budapesttől alig egy óra alatt elérhető demjéni birodalmat! Ismerd meg, milyen élmények és újdonságok várnak itt rád!

Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! - Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház
Egri Korona Borház

Virtuális túra az édenkertben – Mi is vár rád Egri Korona Borházban?

Az Egri Korona Borház alighanem egy egész Európában egyedülálló létesítmény. A francia “chateau”-hoz, vagy az ausztrál “winery”-hez hasonlóan célja, hogy borkóstolók és nívós szakmai rendezvények segítségével felvirágoztassa a borturizmust. Azonban a többi szolgáltatásnak hála, itt sokkal komplexebb élményben lehet részed. Hogyan is kell ezt elképzelni? Íme egy rövid összefoglaló arról, mi vár rád, ha az Egri Korona Borházba látogatsz:

  • Wellness szálloda – egyenesen a szobából nyílik a wellness részleg ajtaja
  • Borfalu vendégházak – különálló szobák a szállodai felszereltség és ellátás minden kényelmével
  • Demjéni Termáltó – mediterrán tengerpart az egri borvidéken, akár télen is
  • Gasztronómia és borkóstolók – kulináris kalandok az étteremben, pince látogatások a legfinomabb egri borokkal
  • Rendezvényhelyszín – varázslatos konferencia-, rendezvény-, tréning vagy esküvő helyszín egy hamisítatlan Eger melletti szőlőbirtokon
  • Újdonság! – egész évben üzemelő kemping, a természetközeli utazások szerelmeseinek
Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! - Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház
Egri Korona Borház borbirtok

A borbirtok hangulata és rengeteg szolgáltatása rögtön beszippant, és onnantól már csak az élményeké a főszerep. Ha készen állsz erre, olvass tovább és ismerd meg részletesen az Egri Korona Borházat!

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>>

Egyenesen a szobából nyílik a wellness ajtaja – Wellness szálloda a kényeztetés és a kényelem szerelmeseinek

Már az is nagyon kényelmes tud lenni, ha a wellness a szállodával közvetlen összeköttetésben van, azonban az Egri Korona Borház még ennél is tud többet adni. A 16 szobás szállodában 10 olyan szoba is található, melynek egyik ajtaja közvetlenül a wellnessre nyílik! Nehéz ennél kényelmesebb dolgot elképzelni. Akár rögtön, a pihe-puha ágyból kikelve indíthatod a napot egy frissítő úszással, vagy szaunázással. Arról nem is beszélve, hogy a kényeztetéssel telt órák után, csak belépsz a szobába és már dőlhetsz is le az ágyra. Fantasztikus élmény, egyszer mindenképp próbáld ki!

Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! - Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház
Egri Korona Borház Borfalu

Jó ha tudod! Az Egri Korona Borház Borfalujában teljesen különálló szobák találhatók, ahol biztonságos és zavartalan környezetben pihenhetsz. A szobák ugyanolyan felszereltséggel rendelkeznek, mint a szállodában található társaik, sőt az ellátásról sem kell lemondanod!

MEGNÉZEM A SZOBÁKAT ÉS A SZABAD IDŐPONTOKAT >>>

Demjéni Termáltó – egész évben tengerpart az egri borvidék lankái között

Az Egri Korona Borház a borvidék szőlőtőkéi közé varázsolta a mediterrán tegnerpartokat! Napernyők, napágyak, sportpályák és homokos vízpart felel a hangulatért, a fokozatosan mélyülő, gyógyhatású termáltó pedig a vizes élményeket biztosítja. De van egy dolog, amivel még a tengerpartokat is lekörözi ez a hely: minden évszakban, akár télen is használható. A tó vize állandó hőmérsékletű (30 fok feletti), így ahhoz sem kell nagy bátorság, hogy akár hóesésben is megmártózz!

Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! - Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház
Demjéni Termáltó

A termáltó mellett gyerekmedence is található, ezért nyugodtan utazhatsz gyerkőcökkel is, ők sem fognak kimaradni az élményekből. Apropó, élmények: a Demjéni Termáltó területén olyan szolgáltatások is várnak, mint ülőmedencék, fürdőház, szauna és óriáscsúszda.

Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! - Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház
Demjéni Termáltó

Tipp: Minden nap lehetőség van éjszakai fürdőzésre a tóban. Varázslatos és romantikus élmény az este fényeiben mártózni egyet. Mindenképp próbáld ki, ha erre jársz!

Újdonság! – egész éves kemping egy igazán menő, természetközeli utazáshoz

A Borházban már nagyon izgatottan várták a 2021-es év második felét, ugyanis ekkor nyitott az Egri Korona Borház Kempingje. Az eddigi szálláslehetőségek mellett most már található egy kemping is, ahova lakóautóval vagy sátorral érkező vendégeket várnak. A modern kor elvárásainak megfelelően ahogy megérkezel, rögtön tudsz csatlakozni az áram- és a vízhálózatra. Fontos, hogy egész évben lehet ide is érkezni, így remek választás lehet például a szüreti időszakra egy természetközeli kiruccanáshoz!

A kemping központi épülete is modern és patyolattiszta, itt található a mosdó és a zuhanyzó helység, valamint egy közös használatú konyha is. Tervben van a szolgáltatások bővítése, így a közeljövőben lehet számítani sátor- és lakóautó bérlési, vagy akár kerékpár kölcsönzési lehetőségre is. Így kényelmesen próbálhatod ki például az Eger és Demjén között frissen épült kerékpárutat.

Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! - Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház
A frissen épült kerékpárút

Ízek és élmények – gasztronómiai varázslat a borházban

Az Egri Korona Borház alapítója, a Rácz család, már több mint 200 éve foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel és borászattal. Fontos céljuk, hogy közelebb hozzák a borászat csodás világát az emberekhez. Ennek megfelelően szuper gasztroprogramokkal várnak téged! Egyik kedvencünk a borvacsora, amit egy igazi borospincében, boroshordók közt, mégis a legnagyobb kényelemben rendeznek. Ennek során a vacsora mellé egy szakképzett sommelier ajánlásával fogyaszthatod az ételekhez leginkább illő, ínycsiklandozó, díjnyertes borokat.

Ezen felül minden nap indul borkóstoló program, ahol akár a szőlőtermesztéstől a palackozásig elmesélik a borkészítés folyamatát, miközben sorra kóstolod a legjobbakat.

Rengeteg díjnyertes bor közül vásárolhatsz is, ha haza vinnél valamennyit a gasztronómiai élményből. Emellett az ellátás során találkozhat a Borház saját termelésű gyümölcseivel, pálinkájával, szörpjével, szódavizével, valamint a méltán híres korona gombával is.

Egyedülálló élmény az egri borvidék lankái között! - Újdonságokkal vár az Egri Korona Borház
Díjnyertes borok is várnak

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>

Rendezvények paradicsomi környezetben

Ha nagyobb rendezvény szervezése előtt állsz, és nem mindegy a helyszín, akkor van egy tuti tippünk. Az Egri Korona Borházban található 3 modern és teljesen felszerelt rendezvényterem. A 200, 100 és 50 fős befogadóképességgel rendelkező termek remek helyszínül szolgálhatnak esküvőkhöz, konferenciákhoz vagy akár tréningekhez. A gyönyörű természeti környezet, a tágas terek és a számtalan magas minőségű szolgáltatás  gördülékennyé és felejthetetlenné tesz bármilyen rendezvényt.

Kinek ajánljuk az Egri Korona Borház meglátogatását?

Ha röviden akarunk válaszolni a kérdésre, akkor annyit mondanánk, mindenkinek. Mindenkinek ajánljuk, mert egy nyugodt, romantikus helyről van szó, ahol a párok igazán egymásra találhatnak. Tele van szolgáltatásokkal gyerekek számára is, ezért egy családi kiruccanáshoz is tökéletes. És nem utolsó sorban olyan vendéglátásban, nyugalomban és gasztroélményekben lehet itt részed, amiről minden közép- és szépkorú utazó álmodozik.

Foglald le szállásodat az Egri Korona Borházba, és próbáld ki, milyen az, amikor a minőségi borok minőségi szállással, és rengeteg élménnyel találkoznak!

(Fotók: Egri Korona Borház, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
50%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.9
Szállás szakértőnk és a vendég értékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Természeti környezet

10.0

Gasztronómiai élmények

9.8

Wellness

Előnyök

  • +Paradicsomi környezet
  • +Tengerparti, mediterrán hangulat
  • +Számtalan szolgáltatás
  • +Minőségi borok és ételek, remek programok

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szereted a finom borokat
  • -Ha csak nyüzsgő, városi kalandokra vágysz
Megnézem