Site icon Szallas.hu Blog

Villa Marcello Vendégház – vintage romantika a Balaton partján, páratlan panorámával fűszerezve


Igazi kincsre bukkantunk Balatonvilágoson, a magyar tenger keleti csücskében található békés kis településen. A Villa Marcello Vendégház hamisítatlan, madárcsicsergésben gazdag környezetben vár rátok, alig 100 lépésre a Balaton egyik rejtett, ám lélegzetelállító panorámát nyújtó magaspartjától!

Villa Marcello Vendégház

Tágas és kényelmes vendégház, egyedi és magával ragadó stílussal

Nem csak a Balaton páratlan látványa, hanem a szálláshely ízléses, gondosan válogatott vintage stílusú berendezése is nyomban rabul ejti az ember szívét. A jól felszerelt konyhában igazi élmény lesz a kotyogós kávé lefőzése, az emeleti hálószobából nyíló terasznál pedig nehéz lenne alkalmasabb helyet találni kedvenc regényed olvasásához.

Vintage stílusú berendezés

A stílusos és egyedi berendezés nem megy a kényelem rovására. A házban 3 hálószoba található, így minden vendég saját kis birodalommal rendelkezhet. Minden szoba klimatizált, a nappaliban pedig még egy kandalló is helyet kapott, mely lehetővé teszi a komfortos és vidám pihenést a hideg évszakokban is.

Romantikus búvóhely Balatonvilágoson

Csend és nyugalom: romantikus búvóhely, vagy gondtalan pihenés az egész családnak

Hagyd hátra a világ gondajit és rejtőzz el pároddal ezen az igazi romantikus búvóhelyen! Próbáljátok ki a receptet, amit már ezer éve ki szerettetek volna, de soha nem volt rá idő. Beszélgessétek át a tücskök által aláfestett éjszakát a terszon üldögélve, egy mennyei balatoni bor kíséretében. A hatalmas sétákba forduló balatonparti andalgások pedig garantáltan az első randik varázslatos hangulatához repítenek újra titeket. 

Mindemellett a Villa Marcello tökéletesen felkészült kisebb gyerekek fogadására is. Ingyenesen biztosít minden gyerekbarát felszerelést, hogy családi utazóként is a legtökéletesebb pihenésben legyen részed.

Stílusos és egyedi berendezés

Élménydús kikapcsolódásra csábít a vendégház barátságos kertje! Kiváló adottságainak köszönhetően alkalmas bármilyen pihenési formára. Legyen szó egy hatalmas délutáni szundiról a zöldellő fák lombkoronáinak árnyékában, vagy egy éjszakába nyúló, nevetésektől hangos családi grill partyról. Sőt, válasszatok bármilyen szabadtéri sütési formát, a szálláshelytől ajándékba kapjátok a faszenet vagy a tűzifát hozzá!

Villa Marcello, az állatbarát szálláshely – itt az alkalom, hogy végre a házi kedvencek is nyaralhassanak!

Ha számodra is csak a négylábú kedvenceddel teljes a család, a legjobb helyen jársz! A Villa Marcello állatbarát szálláshely, kapui nyitva állnak a kutyusok előtt, hiszen a kikapcsolódás nekik is jár. Jelképes összeg fejében nyaralhatnak veletek a négylábú kedvencek is. 

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>

A pihenés tehát garantált, de mi a helyzet a balatonvilágosi programokkal?

Te sem tudsz választani az északi és a déli part között? Akkor Balatonvilágos az ideális hely számodra, hiszen mindannyiunk kedvenc tavának keleti csücskében található. De hogyan teszi ez az egyik legjobb fekvésű településsé a legszuperebb balatoni élményekre szomjazó utazó számára? Máris mutatjuk!

Balatonvilágos

Kinek ajánljuk a Villa Marcello Vendégházat?

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy egy igazán stílusos környezetben szakadj ki a hétköznapi mókuskerékből, foglalj a Villa Marcello Vendégházba!

(fotók: szallas.hu, shuterstock)


Exit mobile version