Site icon Szallas.hu Blog

Szuper vízparti szálláshelyek, saját stéggel


Közvetlen vízparti szállásról ábrándoztok, ahol saját stégről csobbanhattok, pecázhattok vagy pattanhattok csónakba? Akkor nem kell tovább keresgélni, mert mi tudjuk, hol találjátok ezeket a nagyszerű helyeket. És nem is rövid a listánk, íme 18+1 vízparti szálláshely Magyarország minden tájáról.

Szuper vízparti szálláshelyek, saját stéggel 

1. Mesebeli kuckó: Kákafoki Nyaraló, Szarvas

Csodás természeti környezetben egy igazi kis ékszerdoboz rejtőzik Szarvason. A 40 négyzetméteres, felújított víkendház összesen 6 főt tud fogadni. A stégen pedig sütögetni, valamint napozni is tudtok.

Foglalj ITT! >>

2. A vintage jegyében: Tóparti Üdülőház, Gyékényes

Akár négyen is elfértek ebben a remek gyékényesi házikóban, melynek vintage hangulata hamar magával ragad majd titeket. Huppanjatok bele a hintaágyba és élvezzétek a gyönyörű kilátást!

Foglalj ITT! >>

3. Varázslat a levegőben: Madárfészek Apartman, Kál

A hatalmas panorámaablakoknak köszönhetően a 8 fős káli Madárfészek Apartmanból akár tévézés közben is szemmel tarthatjátok a tó mellett hintázó és csúszdázó gyerekeket. Lazítsatok egy modern, takaros szálláson!

Foglalj ITT! >>

4. Teljes nyugalom: Stéghouse Kis-Duna Üdülőház, Dömsöd

Ebben a 6 fős, légkondicionált nyaralóban valóban átélhetitek a természet közelségét. A kertben grillezni és bográcsozni is lehet, míg a szemközti nádasba nyúló stégen akár egész nap hódolhattok a horgászat örömeinek.

Foglalj ITT! >>

5. Barátságos hangulat: Vivien Vendégház, Berekfürdő

Egy rövid sétára a Berekfürdői Termál- és Strandfürdőtől bújik meg ez a kiváló, 6 fős vendégház, ahol jól felszerelt konyha, kellemes környezet és saját stég is vár rátok.

Foglalj ITT! >>

6. Vakációhoz tökéletes: Futrinka Vendégház, Baja

Modern és igényes helyet kerestek a vakáció idejére? Megtaláltátok! A Futrinka Vendégházban ráadásul kerékpárt és csónakot is bérelhettek, hogy a szárazföldön és a vízen is bebarangolhassátok a vidéket!

Foglalj ITT! >>

7. Pár lépés a csobbanás: Házitó Apartman, Cegléd

Tiszta, kényelmes helyen pihenhettek, ha a Házitó Apartmanba foglaltok, melynek teraszáról már csak pár lépést kell megtennetek, hogy csobbanni is tudjatok. A fantasztikus verandáról pedig felbecsülhetetlen érzés lesz elkortyolgatni a reggeli kávét… 

Foglalj ITT! >>

8. Elképesztő panoráma: Tóparti Vendégház, Orfű

Egyszerű és nagyszerű a 8 fő befogadására alkalmas Tóparti Vendégház, ahol jól felszerelt, tágas konyha, valamint panorámás tűzrakóhely is van. 

Foglalj ITT! >>

9. A szabadság íze: Magyaros Apartman, Gyékényes

Mindenhez közel, a Gyékényesi-tó mellett magasodik ez a kedves kis apartman, melynek stégjéhez vízibicikli és csónak is tartozik.

Foglalj ITT! >>

10. Minden egyben: Kamilla Vízparti Nyaraló, Gyomaendrőd

Szépen berendezett, igényes nyaralóról fantáziáltok a vízparton? Akkor ne keressetek tovább, mert itt kényelmes ágyakkal, hangulatos kandallóval és praktikus konyhával is találkozhattok.

Foglalj ITT! >>

11. Egy csipet wellness: Franz Berg Apartman, Tököl

Hatalmas terasz, pezsgőfürdő, szauna egy helyen? Nem lehetetlen! A Franz Berg Apartmanban ugyanis mindezt megtaláljátok… és még sokkal többet is!

Foglalj ITT! >>

12. Horgászok kedvence: Tóparti Vendégház Börzsöny, Bonyhád

Sűrű erdő öleli körül ezt a szép vendégházat, melyben akár 12-en is kényelmesen elfértek. A figyelmes és kedves házigazdák pedig lesik minden kívánságotokat.

Foglalj ITT! >>

13. Lombkuckó a tó közepén: Kán Csodavilág Vendégház, Hetvehely

Egy takaros porta, ahol az autentikus és modern megoldások mesterien elegyednek. A kerti tó kis szigetén pedig lombkuckó várja a gyerekeket. 

Foglalj ITT! >>

14. Privát fürdőzések: Megtart-lak Villa, Balatonszárszó

Béreljétek ki ezt az exkluzív nyaralót, melyben 7-en is kényelmesen elfértek és adjátok át magatokat privát fürdőzés élményének, amit a saját stég nyújt! 

Foglalj ITT! >>

15. Fenséges látkép: Ligetszépe Vendégház, Békésszentandrás

Töltődjetek fel az ízléses és elegáns Ligetszépe Vendégházban, melynek teraszáról pazar kilátás nyílik a kristálytiszta Kákafoki holtágra. Nektek már csak csobbanni kell!

Foglalj ITT! >>

16. Családi vagy baráti nyaraláshoz: Intertranscoop Lake House, Vámosszabadi

Komfortos, 8 fős faházról álmodoztok, ahol a saját stég is adott? Nos, a Intertranscoop Lake House pont ilyen!

Foglalj ITT! >>

17. Az Alföld titka: Tiszaug Apartman, Tiszaug

Töltődjetek fel az Alföldön, idilli természeti környezetben. A klímás Tiszaug Apartman ugyanis összesen 8 főt tud fogadni, a kert pedig valóságos paradicsom, ahol a medencétől a sütögetési lehetőségig minden adott.

Foglalj ITT! >>

18. A hely, ami magával ragad: Ady Apartman, Orfű

Hűsítő klíma, kényelmes berendezés, fedett terasz és saját móló is tartozik az orfűi Ady Apartmanhoz. Nézzétek meg!

Foglalj ITT! >>

+1 Strandon alvás: Lupa Camping, Budakalász

A homokos Lupa strandon akár ott is alhattok, ha szeretnétek tovább fokozni a teljes lazítás élményét. Töltsétek az éjszakákat a 2 fős vagy a 4 fős, hangulatos bungalow-kban!

Foglalj ITT! >>

Még több belföldi szálláshelyet keresel? Nézz körül a szallas.hu oldalán, ahol nem csak a vízparti szálláshelyek között tudsz válogatni! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version