Site icon Szallas.hu Blog

10 pihentető dézsafürdős szállás szuper kedvezményekkel 


Felejthetetlen kikapcsolódásra vágysz egy hangulatos szálláshelyen, ahol teljes nyugalomban élvezheted egy pohár bor társaságát és egy dézsafürdő kényelmét? Ez a 10 pihentető dézsafürdős szállás Szallas.hu hűségprogram kedvezménnyel tökéletessé varázsolja majd a napjaidat, akár a családoddal, akár a barátaiddal utazol. 

10 pihentető dézsafürdős szállás kedvezménnyel

Mindig is arra vágytál, hogy egy dézsafürdőből élvezhesd a környező táj panorámáját? Összegyűjtöttük azokat a szálláshelyeket, ahol maradandó élményeket gyűjthetsz

Montem-Adults Only, Mátraszentimre

Élvezd a páratlan kilátást a családdal vagy a barátokkal a 8 szobás, 18 férőhelyes mátrai szálláshelyen, amely kültéri dézsafürdővel, finn és infraszaunával, valamint kerthelyiséggel vár Mátraszentimrén.

A ház előtt ingyenesen lehet parkolni, emellett ingyenes a wifi és a légkondicionáló használata is. A szálláshelynek saját étterme van, ahol gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus és vegán finomságok közül is válogathatsz. 

Top programok a környéken >>

Kata Cottage, Szanda

Két barátságosan berendezett, kényelmes apartmannal vár a Nógrád vármegyében fekvő település, Szanda, amelytől csupán 35 km-re található Hollókő.

A dézsafürdős szállás gyerekágyneművel, babaetető-készlettel és kisággyal igyekszik komfortossá tenni az üdülést a kisebb gyerekekkel érkező családok számára.

Programtippek a közelben >>

Pillanat Vendégház, Bánk

Az 1 szobás, 2 férőhelyes házikó tökéletes választás azoknak a pároknak, akik a Dunakanyar, a Börzsöny és a Cserhát ölelésében keresnek dézsafürdős vendégházat. 

A szálláshely kertjében akár grillezni is lehet, emellett a környék számos túraútvonallal, erdei kisvasúttal, kilátóval és romantikus programmal csalogatja a friss levegő és az erdei hangulat szerelmeseit. 

Látnivalók és programok Bánkon >>

Stagland Cabins, Hosszúhetény

A szarvasok földjén pihennél? Foglalj szállást a két varázslatos kilátással rendelkező, panorámás, prémium öko-kabinház egyikébe, és élvezd a hidromasszázs funkciós, elektromos fűtésű dézsafürdő kényelmét.

A kabinok a Zengő lábánál, a Kelet-Mecsek csodálatos túraútvonalaitól mindössze pár lépésnyire, Pécstől csak 15-20 percnyire fekszenek. 

Programtippek a környéken >>

Pósteleki Vendégház – Nyugalom szigetei, Gyula

Tedd tökéletessé a pihenést a közvetlen vízparti, családbarát vendégházban Gyula és Békéscsaba között, az Élővíz csatorna partján.

A ház a pósteleki erdőben található, parkosított kertje és dézsafürdője nyugodt kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyó családoknak, pároknak, baráti társaságoknak. A kertben grillezni és bográcsozni is lehet. 

Top látnivalók Gyulán >>

Gyula, a tökéletes őszi úti cél >>

Dézsa Apartman, Balatonalmádi

A 6 férőhelyes apartman ideális választás azok számára, akik a Balaton északi partján pihennének, karnyújtásnyira a Balaton-felvidék legszebb látnivalóitól. 

A tulajdonos a szálláshely címén lakik, de az apartman külön bejárattal és önálló kerthelyiséggel rendelkezik. Az apartmanban szívesen látják a kisebb testű kutyákat is.

Programok Balatonalmádi környékén >>

Tiszára néző Heverésző Vendégház, Tiszalök

Hagyd, hogy a Tisza ölelésében található vendégház önfeledt pillanatokkal ajándékozzon meg, miközben a szobák teraszáról a folyó látványában gyönyörködsz.

Merülj el a dézsa gőzölgő sós vizében, süss szalonnát a kertben, vagy olvass egy székbe kucorodva, az élmény mindenképpen emlékezetes lesz. 

Látnivalók Tiszalök közelében >>

VB36 Vendégház, Villány

Pihentető kikapcsolódás vár a teljesen felújított vendégházban, amely 3 hálószobával, modern konyhával, tornáccal, hatalmas kerttel és pezsgőfürdős, fatüzelésű dézsával csalogat Villány szívében. 

A szobák kényelmesek, a kertben bográcsozni és grillezni is lehet, ráadásul a babákat és a négylábú kedvenceket is tárt karokkal várják. 

Programtippek Villányban >>

Bakonyi Vadász Háza, Bakonykúti

Az eldugott kis település a Kelet-Bakony lábánál fekszik, ahol megtalálható minden, ami a nyugodt pihenéshez és az aktív kikapcsolódáshoz szükséges.

A 80 négyzetméteres házhoz tartozik egy benti wellness és pihenőtér szaunával, amely a házból és kívülről is megközelíthető, emellett egy kinti sós dézsa is a vendégek rendelkezésére áll. 

Programtippek Bakonykúti környékén >>

Burok-völgy – Kalandos dzsungeltúra a Keleti-Bakonyban >>

Woody Faház Szigetvár

Szigetvár szőlőhegyének lankáin található a panorámás faház, amely barátságos hangulattal, teraszba süllyesztett fürdődézsával és kültéri szaunával vár az év minden napján.

A házikóban elrejtőzhetsz a világ zaja elől, élvezve a madárcsicsergést, a friss levegőt és a napkelte látványát. 

Top látnivalók Szigetváron >>

Kedvet kaptál egy pihentető dézsafürdős szálláshoz Szallas.hu hűségprogram kedvezménnyel? Böngéssz és foglalj oldalainkon!

Hangulatos szaunás vendégházak >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version